قیمت طلا امروز




 سایت ایران آرت / ۱۱ ساعت قبل

فال ابجد فردا چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ | تعبیر فال روزانه فردا

فال ابجد یکی از کهن ترین روش های طالع بینی و خودشناسی در فرهنگ ایرانی و اسلامی است. در این روش، هر حرف الفبا ارزش عددی مشخصی دارد و با جمع کردن
 فال ابجد فردا چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ | تعبیر فال روزانه فردا

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

فال ابجد یکی از کهن‌ترین روش‌های طالع‌بینی و خودشناسی در فرهنگ ایرانی و اسلامی است. در این روش، هر حرف الفبا ارزش عددی مشخصی دارد و با جمع کردن این اعداد، می‌توان به پیامی نمادین درباره آینده، شخصیت، تصمیم‌ها و انرژی‌های پیش‌رو رسید. فال ابجد فردا برای چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ ترکیبی از تعادل، قدرت، مسئولیت و فرصت‌های تازه است. اگر برای فردا نیت کرده‌اید، این تعبیر می‌تواند راهنمای احساسی و ذهنی شما باشد. البته همیشه به یاد داشته باشید که فال ابجد جنبه سرگرمی و فرهنگی دارد و جای تصمیم‌گیری عقلانی و مشورت با افراد آگاه را نمی‌گیرد. فال ابجد چیست و چگونه محاسبه می‌شود؟

در فال ابجد، حروف بر اساس نظام «ابجد کبیر» به عدد تبدیل می‌شوند. برای مثال:

ا = ۱

ب = ۲

ج = ۳

د = ۴

ه = ۵

و = ۶

ز = ۷

ح = ۸

ط = ۹

ی = ۱۰

ک = ۲۰

ل = ۳۰

م = ۴۰

ن = ۵۰

س = ۶۰

ع = ۷۰

ف = ۸۰

ص = ۹۰

ق = ۱۰۰

ر = ۲۰۰

ش = ۳۰۰

ت = ۴۰۰

ث = ۵۰۰

خ = ۶۰۰

ذ = ۷۰۰

ض = ۸۰۰

ظ = ۹۰۰

غ = ۱۰۰۰ …




 اخبار جدید

 آیین رونمایی از کتاب هوشنگ مرادی کرمانی
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آیین رونمایی از کتاب هوشنگ مرادی کرمانی

آیین نکوداشت هوشنگ مرادی کرمانی و جشن امضای کتاب «هوشنگ مرادی کرمانی» از مجموعه «کودک و دست‌های کوچک، آرزوی بزرگ» نوشته سیدعلی کاشفی خوانساری برگزار می‌شود. در این مراسم هوشنگ مرادی کرمانی و جمعی از هنرمندان، نویسندگان و اهالی فرهنگ نیز حضور خواهند داشت. احترام برومند، مصطفی رحماندوست، رضا کیانیان، بهروز مرباغی، فرهاد توحیدی، شرمین نادری و پوریا عالمی از جمله مهمانان این مراسم هستند. این مراسم جمعه ۲۷ شهریور، از ساعت ۱۱ تا ۱۳ در خانه اردیبهشت عودلاجان برگزار می‌شود. خانه اردیبهشت عودلاجان در بهارستان، خیابان پامنار، کوچه خلیلی مفرد، کوچه آقا موسی، بن‌بست اول، پلاک ۱ قرار دارد.

 خالق انیمیشن‌های ماندگار سینما بعد از ۱۵ سال روی صندلی کارگردانی
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خالق انیمیشن‌های ماندگار سینما بعد از ۱۵ سال روی صندلی کارگردانی

جان لسه‌تر پس از حدود ۱۵ سال بار دیگر به صندلی کارگردانی بازمی‌گردد؛ اما فیلم جدید او، «موتورهای کیهانی»، برخلاف برنامه قبلی قرار نیست از نتفلیکس پخش شود و کمپانی پارامونت آن را سال آینده در سینماها اکران خواهد کرد.

 جمشید هاشم‌پور کدام فیلمش را بیشتر دوست دارد؟
۱۰ ساعت قبل / سایت فرارو

جمشید هاشم‌پور کدام فیلمش را بیشتر دوست دارد؟

جمشید هاشم‌پور (آریا)، فیلم «استشهادی برای خدا» به کارگردانی علیرضا امینی را در کارنامه‌اش بییشتر دوست دارد. فیلمی که به گفته خودش، کار دشواری بود و شرایط گریم و اجرای نقش در برف و سرما نیز دشواری‌های خاص خود را داشته است.

 زیدآبادی: آن‌ها که سقوط نظام را می‌خواهند حاضرند هر بلایی سر کشور بیاید / عطریانفر: رسانه‌ها محصول تاب‌آوری روزنامه‌نگاران‌اند، نه حمایت نهاد قدرت
۱۰ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

زیدآبادی: آن‌ها که سقوط نظام را می‌خواهند حاضرند هر بلایی سر کشور بیاید / عطریانفر: رسانه‌ها محصول تاب‌آوری روزنامه‌نگاران‌اند، نه حمایت نهاد قدرت

نشست «خط قرمز» با محوریت بررسی مرزهای آزادی رسانه، سانسور و خودسانسوری، با حضور احمد زیدآبادی، تحلیلگر سیاسی و روزنامه‌نگار، و محمد عطریانفر، عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت و فعال رسانه، برگزار شد؛ نشستی که در آن از نسبت رسانه با قدرت، تعریف خط قرمز، مسئولیت حرفه‌ای روزنامه‌نگار، نقش امنیت در سیاست‌گذاری رسانه‌ای، بی‌اعتباری قانون، دخالت نهادهای قضایی و امنیتی، از دست رفتن مرجعیت رسانه‌های داخلی و ضرورت بازسازی اعتماد عمومی سخن گفته شد. عطریانفر تأکید کرد رسانه‌ها باید پیش از هر چیز به «واقع» وفادار باشند و خود را به قواعد حرفه‌ای متعهد بدانند، در حالی که زیدآبادی معتقد بود آزادی بیان نمی‌تواند مشروط به درست و دقیق بودن سخن باشد و تعیین حقیقت نباید به دولت سپرده شود.

 5 سال تحول در صدا و سیما؛ مدیران از تغییرات، بحرانها و ایران جان گفتند - تسنیم
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

5 سال تحول در صدا و سیما؛ مدیران از تغییرات، بحرانها و ایران جان گفتند - تسنیم

مدیران صدا و سیما در «افق تحول» روایت خود را از پنج سال تغییرات، چالش‌ها و سیاست‌های رسانه ملی ارائه کردند.

 رضا بیک ایمانوردی؛ از قهرمانی گیشه تا زندگی متفاوت در آمریکا
۹ ساعت قبل / سایت عصرایران

رضا بیک ایمانوردی؛ از قهرمانی گیشه تا زندگی متفاوت در آمریکا

بیک ایمانوردی که با فیلم‌هایی مانند «فریاد نیمه‌شب»، «ضربت» و «سرسام» به یکی از چهره‌های شناخته‌شده سینمای ایران تبدیل شد، در پایان زندگی با شرایطی کاملاً مت...

چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ - 16 September 2026