قیمت طلا امروز




 خبرگزاری جام جم / ۱ ساعت قبل

محاکمه غیابی متهم شهادت مامور پلیس

تنها متهم پرونده شهادت مامور پلیس در حاشیه بزرگراه حکیم، پس از ۱۲ سال به صورت غیابی محاکمه شد.
 محاکمه غیابی متهم شهادت مامور پلیس

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش جام‌جم، رسیدگی به این پرونده از مهر سال ۱۳۹۳ و با گزارش تیراندازی به یک مأمور پلیس در فضای سبز حاشیه بزرگراه حکیم آغاز شد. مأموران در محل با پیکر سروان محمد جلالی کاشانی روبه‌رو شدند که بر اثر شلیک گلوله به شهادت رسیده بود.

در جریان تحقیقات، رد خرده‌فروش مواد مخدری به نام موسی به دست آمد و او سه ماه بعد در کرج دستگیر شد. دو شاهد، موسی را به عنوان تیرانداز معرفی کردند و پیامکی که او برای زنی ارسال کرده و در آن از تیراندازی به مأمور پلیس گفته بود، یکی دیگر از مدارک پرونده بود. موسی ابتدا اعتراف کرد، اما بعد منکر قتل شد و مدعی شد اعترافاتش تحت فشار بوده است.

او ابتدا در دادگاه به قصاص محکوم و حکم نیز در دیوان عالی کشور تأیید شد، اما درخواست اعاده دادرسی او پذیرفته شد. در محاکمه دوباره، قضات با بررسی تناقض‌ها، از جمله موقعیت تلفن همراه متهم، اختلاف میان اظهارات او و نظریه کارشناسان درباره محل و فاصله شلیک و تناقض در گفته‌های شاهدان، موسی را از اتهام قتل تبرئه کردند. با اعتراض به این رای ، حکم در دیوان عالی کشور نقض شد و متهم امروز به صورت غیابی با حضور وکیلش و نماینده فراجا محاکمه شد . …




 اخبار جدید

 قتل زن همسایه در دعوای دو رقیب عشقی
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قتل زن همسایه در دعوای دو رقیب عشقی

مردی که متهم است در یک درگیری زنی را با خودرو زیر گرفته و به قتل رسانده است، در دادگاه گفت که به اشتباه مقابل خانه مقتول رفته است.

 قصه‌های نخستین خیابان مدرن تهران | گشت‌وگذار با رسول نجفیان در معبری تاریخی
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قصه‌های نخستین خیابان مدرن تهران | گشت‌وگذار با رسول نجفیان در معبری تاریخی

در پررفت‌وآمدترین ساعت روز، جایی که خیلی از افراد نسخه به‌دست میان داروخانه‌ها و داروفروشان رفت‌وآمد می‌کنند، هنوز سایه تاریخ روی سنگفرش‌ها افتاده است؛ خیابانی که هر دکانش یک قصه و هر گوشه‌اش پر از ردپای مردمی است که این مسیر را زندگی ‌کرده‌اند.

 حبس ابد در رنج‌ نامه مستاجری / زندگی با نرخ امروز در آمار ده سال پیش / سقوط مستاجران از نردبان مسکن دولتی
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

حبس ابد در رنج‌ نامه مستاجری / زندگی با نرخ امروز در آمار ده سال پیش / سقوط مستاجران از نردبان مسکن دولتی

اجتماعی رکنا، شکاف عمیق میان درآمد خانوار و هزینه‌های تامین سرپناه، بازار مسکن را به یکی از پیچیده‌ترین چالش‌های اجتماعی دهه‌های اخیر تبدیل کرده است. در شرایطی که چهارده میلیون جوان در سن تشکیل خانواده به سالانه حداقل یک میلیون واحد مسکونی نیاز دارند، سیاست‌گذاری بر پایه داده‌های سرشماری یک دهه قبل و جهش مثلا نود درصدی بهای سیمان در اوج رکود، چرخه تامین خانه را مختل ساخته است. اصلاح مدل‌های مالی ساخت، مهار احتکار سرمایه‌ای و رصد شفاف املاک، تنها مسیرهای پیش‌رو برای شکستن این انجماد اقتصادی و بازگرداندن ثبات به زندگی خانوارهای مستاجر است.

 بزرگ‌ترین کتابخانه زبان‌شناسی وقف شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بزرگ‌ترین کتابخانه زبان‌شناسی وقف شد

کتابخانه ۱۴ هزار جلدی مرحوم  «دکتر محمدزاده صدیق» در منزل مسکونی‌اش واقع در خیابان جمالزاده جنوبی، شهید یدالله کلهر وقف شد.

 از اختلاف ملکی تا مثله کردن جسد؛ روایت سه جنایت هولناک در پایتخت
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

از اختلاف ملکی تا مثله کردن جسد؛ روایت سه جنایت هولناک در پایتخت

گاهی قتل‌ها بدون نقشه قبلی رخ می‌دهد و ممکن است فرد از قبل برنامه‌ای برای کشتن نداشته باشد، اما در جریان درگیری تصمیم به کشتن بگیرد.

 الموت؛ از شکوه تاریخ ایرانی تا ثبت جهانی
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

الموت؛ از شکوه تاریخ ایرانی تا ثبت جهانی

تصویر اشک شوق «حمیده چوبک»، چهره برجسته باستان‌شناسی ایران در اجلاس اخیر یونسکو و پس از اعلام ثبت جهانی «دژ الموت و استحکامات دفاعی وابسته به آن»، از آن قاب‌هایی است که به‌سادگی از حافظه دوستداران میراث فرهنگی پاک نمی‌شود.