جوان آنلاین: براساس تازهترین نظرسنجی مؤسسه «دیتافولها» که روز جمعه منتشر شد، میزان حمایت از لولا داسیلوا در مقایسه با نظرسنجی پیشین یک واحد درصد افزایش یافته و از ۳۸ به ۳۹ درصد رسیده است. در مقابل، فلاویو بولسونارو با افزایش دو واحد درصدی، میزان حمایت خود را از ۳۳ درصد در نظرسنجی قبلی به ۳۵ درصد رسانده است.
پس از لولا و فلاویو بولسونارو، آگوستو کوری، نویسنده و نامزد حزب میانهروی «آوانته»، با ۶ درصد در جایگاه سوم قرار دارد. با این حال، میزان حمایت از کوری در مقایسه با نظرسنجی قبلی دو واحد درصد کاهش یافته است؛ وی در نظرسنجی پیشین ۸ درصد گرایش رأیدهندگان را به خود اختصاص داده بود.
رونالدو کایادو، فرماندار پیشین ایالت گویاس و نامزد حزب راست میانه سوسیال دموکراتیک(PSD)، با ۴ درصد در رتبه بعدی قرار دارد. پس از او، رنان سانتوس، نامزد راست افراطی حزب میسیون (Misión)، با ۳ درصد و رومئو زِما، فرماندار پیشین ایالت میناس ژرایس و نامزد حزب راستگرای نوو (Novo)، با ۲ درصد قرار گرفتهاند.
تساوی فنی ۲ رقیب …












