قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۲۵

زاکانی: فرهنگسراها باید حلقه پیوسته مساجد، مدارس و خانواده باشند

شهردار تهران با تأکید بر ضرورت نگاه تمدنی به مأموریت‌های فرهنگی، گفت: فرهنگسراها باید حلقه‌ای پیوسته میان مساجد، مدارس و خانواده باشند و برای تهران هویت‌سازی...
 زاکانی: فرهنگسراها باید حلقه پیوسته مساجد، مدارس و خانواده باشند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

جوان آنلاین: علیرضا زاکانی، در جمع مدیران و شورای معاونین سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به مسئولیت‌های دینی و ملی مجموعه مدیریت شهری اظهارکرد: خدا به شما قوت بدهد تا بتوانید بار سنگینی که برعهده‌تان است را به سرمنزل مقصود برسانید.

به گزارش مهر، وی افزود: ما مسئولیت بزرگ دینی در جهت تحقق اهداف دین و مسئولیت بزرگ ملی در جهت سرآمدسازی ایران داریم و امروز شرایط به گونه‌ای پیش رفته که تحقق این دو مسئولیت با یکدیگر عجین شده است؛ ایران امروز حرم است.

شهردار تهران با اشاره به ضرورت نگاه تمدنی به مأموریت‌های فرهنگی گفت: اگر نگاه تمدنی داشته باشیم، متوجه بزرگی مسئولیت خود خواهیم شد؛ مسئولیتی که در آن باید در مسیر تمدن‌سازی گام برداریم و ایران را به‌عنوان یک الگوی تمدنی معرفی کنیم.

زاکانی با تأکید بر انتظارات از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ادامه داد: با این نگاه، از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران انتظار بالایی می‌رود. در مجموعه شهرداری تهران نسبت به گذشته نگاه جدید و جامع‌تری داشته‌ایم. …




 اخبار جدید

 علت ترک کمپ‌دیوید توسط ترامپ/ بررسی گزینه‌های حمله به یمن
۱۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

علت ترک کمپ‌دیوید توسط ترامپ/ بررسی گزینه‌های حمله به یمن

خبرنگار امنیت ملی سی‌ان‌ان مدعی شده است که نشست ترامپ در کمپ دیوید به منظور بررسی و بازبینی گزینه‌های حمله به یمن بوده است.

 [محمدعلی مهتدی ] عربستان سعودی در تنگنای راهبردی
۳۴ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی مهتدی ] عربستان سعودی در تنگنای راهبردی

پیروزی‌های شگفت‌انگیز انصارالله یمن در تسلط بر جاده ساحلی و تصرف شهرهای مهم المخا و تعز و استقرار در جزایر واقع در دهانه باب‌المندب و پس‌لرزه‌های این پیروزی و شکست مفتضحانه عربستان، همچنان مورد بحث و بررسی محافل مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی است.

 چرا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از دوران اوج خود فاصله گرفت؟/ کانون اهدافش را گم کرد و برای منابع انسانی ارزش قائل نشد
۴۷ دقیقه قبل / سایت رکنا

چرا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از دوران اوج خود فاصله گرفت؟/ کانون اهدافش را گم کرد و برای منابع انسانی ارزش قائل نشد

اجتماعی رکنا: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که زمانی یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های فرهنگی کودکان و نوجوانان و محل پرورش نسل‌های گوناگون هنرمندان و فعالان فرهنگی بود، به گفته بشیر، مربی سابق این مجموعه، از بخشی از اهداف اولیه فاصله گرفته است. بشیر با اشاره به تغییرات بیش از شش دهه فعالیت کانون، از کاهش اعتماد خانواده‌ها، پولی‌شدن بخشی از خدمات، فاصله گرفتن از زبان و نیازهای نسل جدید و بی‌توجهی به منابع انسانی باتجربه به عنوان مهم‌ترین چالش‌های امروز این نهاد فرهنگی یاد می‌کند.

 ترامپ و پوتین در جنگ بسیار شبیه یکدیگرند / واشنگتن در شیوه جنگیدن از مسکو تقلید می‌کند و در این مسیر به آن کمک هم می‌کند/ روسیه مایل است ایران در شرایط جنگی‌ بماند
۳۶ دقیقه قبل / سایت جماران

ترامپ و پوتین در جنگ بسیار شبیه یکدیگرند / واشنگتن در شیوه جنگیدن از مسکو تقلید می‌کند و در این مسیر به آن کمک هم می‌کند/ روسیه مایل است ایران در شرایط جنگی‌ بماند

فارین‌پالیسی در تحلیلی می‌نویسد جنگ آمریکا علیه ایران، هم در نحوه توجیه و هدایت عملیات و هم در شیوه بازنمایی آن، شباهت‌های فزاینده‌ای با الگوی روسیه در جنگ اوکراین پیدا کرده است؛ هم‌زمان، جهش درآمدهای نفتی مسکو، انحراف مهمات و منابع آمریکا از اوکراین و اروپا و تشدید شکاف واشنگتن با متحدانش، به تقویت موقعیت روسیه و تضعیف جایگاه راهبردی ایالات متحده منجر شده است.

 راز قتل زن 44 ساله مشهدی در آتش سوزی خانه فاش شد
۲۷ دقیقه قبل / سایت رکنا

راز قتل زن 44 ساله مشهدی در آتش سوزی خانه فاش شد

حوادث رکنا: زن۴۴ساله ای که با مادرش دریک واحد آپارتمانی اجاره ای زندگی می کرد توسط مهاجمان ناشناس به قتل رسید و جسد او نیز درون منزل مسکونی به آتش کشیده شد.

 گزارش زنده: ایران صفر - چین صفر
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گزارش زنده: ایران صفر - چین صفر

تیم امید ایران در حالی مقابل چین قرار گرفته است که به دنبال دومین پیروزی خود در مسابقات آسیایی ناگویا است.

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026