قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۶ ساعت قبل

مدیریت کشور با چاشنی جوانی و تجربه

محمد هاشمی رفسنجانی آرمان امروز : توجه به ظرفیت جوانان و ایجاد زمینه برای حضور نیروهای باانگیزه در عرصه مدیریت کشور، می‌تواند یکی از مسیرهای مؤثر برای تقویت تولید و پیشبرد اهداف توسعه‌ای باشد. در عین حال، جوان‌گرایی نباید به معنای کنار گذاشتن تجربه مدیران باسابقه تلقی شود، بلکه ترکیب انرژی و انگیزه نسل جوان [ ]
 مدیریت کشور با چاشنی جوانی و تجربه

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

محمد هاشمی رفسنجانی

آرمان امروز : توجه به ظرفیت جوانان و ایجاد زمینه برای حضور نیروهای باانگیزه در عرصه مدیریت کشور، می‌تواند یکی از مسیرهای مؤثر برای تقویت تولید و پیشبرد اهداف توسعه‌ای باشد. در عین حال، جوان‌گرایی نباید به معنای کنار گذاشتن تجربه مدیران باسابقه تلقی شود، بلکه ترکیب انرژی و انگیزه نسل جوان با دانش و تجربه نیروهای باتجربه می‌تواند به شکل‌گیری ساختاری کارآمدتر منجر شود. تربیت نیروهای جوان، مؤمن و مسئولیت‌پذیر در کنار بهره‌گیری از تجربیات گذشته، علاوه بر کمک به اداره بهتر جامعه، ظرفیت‌های موجود برای تحقق عدالت اجتماعی و شکوفایی تولید را نیز تقویت خواهد کرد.

حل مسائل و چالش‌های کشور، به‌ویژه در حوزه اقتصاد، موضوعی نیست که بتوان آن را صرفاً بر عهده یک نهاد یا قوه گذاشت. مشکلات اقتصادی ماهیتی فراگیر دارند و آثار آنها بخش‌های مختلف جامعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ از همین رو، عبور از این شرایط نیازمند همکاری، هماهنگی و هم‌افزایی میان همه قوا و نهادهای کشور است. در چنین شرایطی، انتظار اینکه دولت به تنهایی بتواند مجموعه مسائل اقتصادی را برطرف کند، با واقعیت‌های موجود همخوانی ندارد و بدون همراهی سایر بخش‌های حاکمیت، امکان دستیابی به نتایج پایدار دشوار خواهد بود.

در کنار ضرورت همکاری میان نهادها، توجه به سرمایه انسانی و استفاده از ظرفیت نسل جوان نیز می‌تواند نقش مهمی در مسیر توسعه و پیشرفت کشور داشته باشد. جوانان برخوردار از انگیزه، توانایی و روحیه مسئولیت‌پذیری، یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های هر جامعه برای ایجاد تحول و حرکت رو به جلو به شمار می‌روند. تجربه دولت‌های گذشته نیز نشان می‌دهد که موضوع استفاده از نیروهای جوان همواره مطرح بوده و برای آن برنامه‌هایی در نظر گرفته شده است، اما در بسیاری از موارد به دلایلی از جمله کمبود انگیزه یا فراهم نبودن توان و شرایط لازم، این برنامه‌ها به شکل کامل و مطلوب عملیاتی نشده‌اند. …




 اخبار جدید

 پزشکیان: دشمنان دنبال آشوب داخلی هستند
۸ ساعت قبل / روزنامه شرق

پزشکیان: دشمنان دنبال آشوب داخلی هستند

رئیس‌جمهور: دشمنان با جنگ، محاصره و تحریم، به دنبال ایجاد اختلاف، شکاف و آشوب در داخل کشور هستند و ما نیز با تکیه بر وحدت، همدلی، هم‌افزایی و انسجام ملی، این نقشه‌ها را خنثی خواهیم کرد.

 ترامپ : شاید در آینده نزدیک به کوه کلنگ در ایران حمله کنیم
۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ترامپ : شاید در آینده نزدیک به کوه کلنگ در ایران حمله کنیم

رئیس جمهوری جنگ طلب آمریکا در دور جدید لفاظی‌های خود علیه تهران تهدید کرد: ممکن است به‌زودی کوه کلنگ گزلا را هدف قرار دهیم.

 بیانیه سپاه درباره  حماسه صابرین
۶ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

بیانیه سپاه درباره حماسه صابرین

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن ۱۳ شهریور ماه سالروز صابرین صادر کرد.

 آمریکا سی و پنجمین بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد/ 3 نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه به فهرست تحریم‌ها اضافه شدند
۱۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

آمریکا سی و پنجمین بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد/ 3 نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه به فهرست تحریم‌ها اضافه شدند

آمریکا سه نهاد مالی را در ترکیه به فهرست تحریم‌های ضدایرانی اضافه کرد.

 نایب‌رئیس مجلس دنبال فتنه می‌گردد؟
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نایب‌رئیس مجلس دنبال فتنه می‌گردد؟

در جلسه وبیناری مجلس، آقای نیکزاد نایب‌رئیس مجلس به دو نکته اشاره کرده است: ۱- لزوم بازگشایی جلسات علنی مجلس دوازدهم ۲- ابلاغ قانون عفاف و حجاب.

 سوال کلیدی که مردم آمریکا باید از خودشان بپرسند...
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

سوال کلیدی که مردم آمریکا باید از خودشان بپرسند...

اجازه ندهید شما را به پیاده‌نظام جبهه جنگ و پرداخت‌کننده صورت‌حساب هزینه‌های آن تبدیل کنند؛ همان جنگی که هرگز انتخاب شما نبوده است.

شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ - 5 September 2026