قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۵ ساعت قبل

حمله آمریکا به لارک و شهادت دو سرباز وطن؛ اقدام تلافی‌جویانه ایران و پاسخ محکم سپاه

آرمان امروز : به گزارش آرمان امروز؛ دشمن آمریکایی – صهیونی بار دیگر بر مبنای خصومت خود و کاهش اعتبارش در بین کشورهای منطقه به دنبال احیای نقش شوم خود و توجیه افکار عمومی، در اقدامی تجاوزکارانه، ساعاتی پیش با حمله به جزیره لارک منجر به شهادت و مجروحیت تنی چند از رزمندگان و هموطنانمان [ ]
 حمله آمریکا به لارک و شهادت دو سرباز وطن؛ اقدام تلافی‌جویانه ایران و پاسخ محکم سپاه

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

آرمان امروز : به گزارش آرمان امروز؛ دشمن آمریکایی – صهیونی بار دیگر بر مبنای خصومت خود و کاهش اعتبارش در بین کشورهای منطقه به دنبال احیای نقش شوم خود و توجیه افکار عمومی، در اقدامی تجاوزکارانه، ساعاتی پیش با حمله به جزیره لارک منجر به شهادت و مجروحیت تنی چند از رزمندگان و هموطنانمان شد.

سپاه پاسداران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ️دقایقی پیش رزمندگان غیور نیروی هوافضای سپاه در پاسخ به تجاوز هوایی دشمن آمریکایی – صهیونی به جزیره لارک، در عملیات تنبیه متجاوز در یک عملیات ترکیبی موشکی پهپادی با رمز یا محمدابن عبدالله(ص) به زیرساخت های فنی و تعمیراتی و محل استقرار جنگنده های دشمن در دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق در اردن با شلیک موشک های بالستیک در هم کوبیدند.

در اطلاعیه شماره ۲ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آمده است: رزمندگان غیور نیروی هوافضای سپاه در پاسخ به تجاوز هوایی دشمن آمریکایی – صهیونی به جزیره لارک، در عملیات تنبیه متجاوز در یک عملیات ترکیبی موشکی پهپادی با رمز یا محمدابن عبدالله(ص) به زیرساخت های فنی و تعمیراتی و محل استقرار جنگنده های دشمن در دو پایگاه هوایی آمریکایی ملک حسین و الازرق در اردن با شلیک موشک های بالستیک در هم کوبیدند و خسارات سنگینی به آن وارد کردند.سپاه پاسداران اخطار کرد؛ تجاوز و جنایت، استیصال دشمن در تضعیف کنترل جمهوری اسلامی بر تنگه هرمز را چاره نخواهد کرد و هر شلیک با پاسخ های کوبنده‌تری جواب داده خواهد شد.

حشمت الله فلاحت پیشه نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:حمله به لارک یک روز قبل از اجلاس گروه ۲۰ به توصیه اسکات بسنت انجام شد. آمریکا می‌خواهد تنگه هرمز را به مسئله اصلی نشست بزرگترین قدرت‌های اقتصادی دنیا تبدیل کند.

همچنین فرماندار قشم اعلام کرد: در پی حمله شامگاه یکشنبه آمریکا به جزیره لارک در شهرستان قشم، ۲ نفر به شهادت رسیدند و چند نفر دیگر مجروح شدند.

در پی حمله شامگاه یکشنبه آمریکا به جزیره لارک در شهرستان قشم، ۲ نفر به شهادت رسیدند و چند نفر دیگر مجروح شدند.

امیر تیموری فرماندار شهرستان قشم با تأیید این خبر اظهار کرد: در جریان این حمله، متأسفانه ۲ نفر به شهادت رسیده و تعدادی نیز مجروح شده‌اند. …




 اخبار جدید

 عفو و تخفیف مجازات بیش از ۲۵۰۰ محکوم دادگاه‌های عمومی و انقلاب به مناسبت میلاد پیامبر(ص)/ رهبر انقلاب تصمیم‌گیری در این خصوص را بر عهده رئیس قوه قضائیه گذاشتند
۸ ساعت قبل / سایت خبرفوری

عفو و تخفیف مجازات بیش از ۲۵۰۰ محکوم دادگاه‌های عمومی و انقلاب به مناسبت میلاد پیامبر(ص)/ رهبر انقلاب تصمیم‌گیری در این خصوص را بر عهده رئیس قوه قضائیه گذاشتند

عفو و تخفیف مجازات بیش از ۲۵۰۰ محکوم دادگاه‌های عمومی و انقلاب به مناسبت میلاد پیامبر(ص) صادر شد.

 عفو و تخفیف مجازات برخی محکومان به‌مناسبت میلاد پیامبر
۷ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

عفو و تخفیف مجازات برخی محکومان به‌مناسبت میلاد پیامبر

همزمان با ایام میلاد حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق(ع)، ۲۵۷۷ نفر از محکومان دادگاه‌های عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و سازمان تعزیرات حکومتی،‌ مش...

 ستاد کل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی را تحمل نخواهیم کرد/ ارتش متجاوز آمریکا راهی جز خروج از منطقه ندارد
۸ ساعت قبل / سایت جماران

ستاد کل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی را تحمل نخواهیم کرد/ ارتش متجاوز آمریکا راهی جز خروج از منطقه ندارد

ارتش متجاوز آمریکا راهی جز خروج از منطقه ندارد و تسهیل‌گران تجاوز آمریکا به ایران اسلامی بدانند که نیروهای مسلح مقتدر ما اعم از سپاه و ارتش دوشادوش یکدیگر مبدا هر تجاوزی را کوبنده مورد هدف قرار خواهند داد.

 کنوانسیون خزر؛ آیا امنیت و تمامیت ارضی ایران تقویت می‌شود؟
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

کنوانسیون خزر؛ آیا امنیت و تمامیت ارضی ایران تقویت می‌شود؟

تهران-ایرنا- در ادامه بررسی ابعاد و ابهامات مطرح‌شده درباره کنوانسیون وضعیت حقوقی دریای خزر، این پرسش مطرح است که تصویب این سند چه تأثیری بر امنیت ملی و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران خواهد داشت و آیا ممنوعیت حضور نیروهای نظامی کشورهای ثالث، محدودیت حضور شناورهای خارجی و سازوکارهای همکاری امنیتی پیش‌بینی‌شده، می‌تواند به تقویت امنیت ایران در دریای خزر منجر شود.

 اهرم ایران برای خاتمه جنگ
۷ ساعت قبل / روزنامه شرق

اهرم ایران برای خاتمه جنگ

تجاوز غیرقانونی و متخلفانه آمریکا و اسرائیل در سه نوبت در 15 ماه گذشته نشان داد که بازدارندگی فراسرزمینی، موشکی و هسته‌ای که ایران طی چند دهه برای جلوگیری از تجاوز فراهم کرده بود، مانع جنگ نشدند.

 کشورهای اسلامی اختلافات خود را بدون مداخله بیگانگان حل‌‌کنند
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشورهای اسلامی اختلافات خود را بدون مداخله بیگانگان حل‌‌کنند

رئیس‌جمهور اسلامی ایران و نخست‌وزیر پاکستان در حاشیه اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و شانگهای پلاس در قرقیزستان، دیدار و درباره آخرین وضعیت مناسبات و همکاری‌های دوجانبه و راه‌های تقویت تعاملات مشترک گفت‌وگو کردند.

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026