قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۳ ساعت قبل

اندیشکده خانه تئاتر افتتاح شد

این مرکز به عنوان نخستین اندیشکده در حوزه تئاتر در کشور که توسط یک نهاد صنفی بنیانگذاری شده است، مأموریت دارد تا با شناسایی چالش‌های پیش روی صنوف تئاتر، راهکارهای عملیاتی را برای حل مسائل نظری و اجرایی تدوین کند.
 اندیشکده خانه تئاتر افتتاح شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 اندیشکده خانه تئاتر با پیشنهاد مدیرعامل و به تصویب هیات مدیره این نهاد در راستای تقویت زیرساخت‌های نظری و عملیاتی در حوزه هنر تئاتر، تأسیس شد.

به گزارش روابط عمومی خانه تئاتر، این مرکز به عنوان نخستین اندیشکده در حوزه تئاتر در کشور که توسط یک نهاد صنفی بنیانگذاری شده است، مأموریت دارد تا با شناسایی چالش‌های پیش روی صنوف تئاتر، راهکارهای عملیاتی را برای حل مسائل نظری و اجرایی تدوین کند.

هدف بنیادین از ایجاد این اندیشکده، ایجاد پلی میان نیازهای واقعی هنرمندان و سیاست‌گذاری‌های کلان است. بر این اساس، اندیشکده خانه تئاتر با تحلیل داده‌های میدانی و پژوهشی، پیشنهادهای تخصصی خود را در راستای ارتقای جایگاه صنفی و رفاهی هنرمندان به نهادهای مرتبط دولتی و بخش خصوصی ارائه خواهد داد.

انتظار می‌رود با فعال شدن این مرکز، تصمیمات مدیریتی در حوزه تئاتر کشور بر پایه تحلیل‌های علمی و مستند استوار شود و صدای صنفی هنرمندان در سطوح تصمیم‌ساز به شکل تخصصی‌تری شنیده شود.

این اندیشکده دارای کمیته‌های تخصصی ملی و بین المللی خواهد بود که در نخستین گام به رصد مسائل پرداخته و در گفت و گو با صنوف مختلف زمینه‌های مورد نیاز پژوهش ایشان را با اندیشمندان مطرح کرده و گزارش آن را در قالب سخنرانی، گزارش‌های کوتاه و پژوهش‌های بلند به جامعه هدف مورد نظر ارائه خواهد داد. منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید. …





 اخبار جدید

 از اذن قتال تا فتح مبین
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

از اذن قتال تا فتح مبین

با نگاهی به سیره بابرکت رسول اعظم(ص) در مدینه، مشخصاً از روزی که آیه «اذن للذین یقاتلون بانهم ظلموا» (حج/۳۹) نازل شد، تا روزی که در صلح حدیبیه آیه «انا فتحنا لک فتح مبینا» (فتح/۱) بر جان پاک محمد نشست، حوادثی در مدینه رخ داد که مقایسه آنها بسیار نکته‌آموز است.

 آیا واقعا ‌ نوید محمدزاده به دلیل ابراز انزجار از اسرائیل از تئاتر «آرش» کنارگذاشته شد؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آیا واقعا ‌ نوید محمدزاده به دلیل ابراز انزجار از اسرائیل از تئاتر «آرش» کنارگذاشته شد؟

‌با اخراج نوید محمدزاده از پروژه «آرش»، حاشیه‌های این نمایش به اوج رسید. عوامل تئاتر «آرش» ابتدا «حواشی متعدد» و «عدم‌استقبال تماشاگران» را دلیل کنار گذاشتن نوید محمدزاده اعلام کردند، درحالی‌که مهم‌ترین و خبرسازترین فعالیت اخیر او حمایت از فلسطین و ابراز انزجار از اسرائیل بود.

 پژمان جمشیدی و خانم بازیگر در حال خنداندن مردم | ببینید
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پژمان جمشیدی و خانم بازیگر در حال خنداندن مردم | ببینید

فیلم‌تئاتر «پپرونی برای دیکتاتور» به کارگردانی علی احمدی منتشر شد و در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

 ایران داغدار سیریک؛ وقتی مراسم عروسی به عزا تبدیل شد
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

ایران داغدار سیریک؛ وقتی مراسم عروسی به عزا تبدیل شد

قرار بود این شب، شبی برای آغاز باشد. در جنوب ایران، در روستای کوهستک سیریک، خانواده‌ای جمع شده بودند تا عروسی بگیرند؛ با موسیقی، کَل و لبخند. اما در یک لحظه،...

 تصویر شهید ۶ ساله عروسی سیریک
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

تصویر شهید ۶ ساله عروسی سیریک

امیرمحمد کریمی، کودک ۶ ساله که توسط ارتش تروریستی آمریکا به شهادت رسید.

 تلاش برخی برای فیلمسازی شبیه خارجی‌ها/نمی‌توان با فرنگی‌سازی کاری کرد - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تلاش برخی برای فیلمسازی شبیه خارجی‌ها/نمی‌توان با فرنگی‌سازی کاری کرد - تسنیم

سعید قطبی‌زاده از تلاش برخی فیلمسازان داخلی برای تولید فیلم‌ شبیه به آثار فرنگی و خارجی گفت.

چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ - 2 September 2026