قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۲ ساعت قبل

ادین ژکو از بازی‌های ملی خداحافظی کرد

ادین ژکو اسطوره افسانه‌ای بوسنی و هرزگوین اعلام که پس از بازی با سوئد در لیگ ملت‌های اروپا از فوتبال ملی خداحافظی خواهد کرد.
 ادین ژکو از بازی‌های ملی خداحافظی کرد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

ادین ژکو اسطوره بوسنی و هرزگوین رسما اعلام کرد که قصد دارد از فوتبال ملی خداحافظی کند و به این ترتیب او دوران حرفه‌ای تاریخی خود را به پایان رساند. مهاجم شالکه که در سال‌های پایانی دوران حرفه‌ای خود همچنان چهره‌ای افسانه‌ای برای کشورش بوده است، پس از آخرین حضورش در تیم ملی بوسنی و هرزگوین در ماه آینده از این تیم خداحافظی خواهد کرد.

ژکو بازنشستگی قریب‌الوقوع خود از فوتبال ملی را اعلام کرد و پایان یک سفر شگفت‌انگیز با بوسنی و هرزگوین را رقم زد. این مهاجم ۴۰ ساله که در حال حاضر برای شالکه بازی می‌کند، برای آخرین بار در لیگ ملت‌های اروپا مقابل سوئد در دوم اکتبر، پیراهن تیم ملی کشورش را بر تن خواهد کرد.

ستاره سابق منچستر سیتی، ولفسبورگ و اینتر که اولین بازی خود را برای تیم بزرگسالان در سال ۲۰۰۷ مقابل ترکیه انجام داد، دوران درخشانی را در عرصه جهانی سپری کرده است. او هم به عنوان بازیکن با بیشترین بازی ملی و هم به عنوان رکورددار گلزنی کشورش، از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد و میراثی را از خود به جا خواهد گذاشت که نسل کاملی از فوتبال بوسنی را تعریف کرده است.

این مهاجم کهنه‌کار با تأیید این خبر در اینستاگرام نوشت: هیچ چیزی در دوران حرفه‌ای من با غروری که هر بار که این پیراهن را پوشیده‌ام قابل مقایسه نیست. این رویای کودکی من بود. رویایی که در هر ۱۵۱ باری که افتخار نمایندگی کشورم در زمین فوتبال را داشتم، با خود حمل می‌کردم. خیلی چیزها تغییر کرده و من هم تغییر کرده‌ام، اما عشق من به این پیراهن هرگز تغییر نکرده است. حالا احساس می‌کنم زمان کناره‌گیری فرا رسیده است. اگر به سن ۴۰ سالگی با تیم ملی رسیده‌ام، به این دلیل است که واقعا هر چه داشتم را دادم. هر بار. همه چیز.

ژکو همچنین از هواداران خواست تا در یک شب پایانی به او بپیوندند و افزود: فقط امیدوارم آن شب مقابل سوئد آنجا باشید تا بتوانیم یک احساس دیگر را با هم به اشتراک بگذاریم. می‌خواهم آخرین شب نمایندگی کشورم را اینگونه تجربه کنم: با حضور همه شما در کنارم. …





 اخبار جدید

 تداوم همکاری حمیدرضا جودکی مربی بدنساز باسابقه با کادرفنی جواد نکونام در تراکتور
۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تداوم همکاری حمیدرضا جودکی مربی بدنساز باسابقه با کادرفنی جواد نکونام در تراکتور

حمیدرضا جودکی مربی بدنساز باتجربه تراکتوری‌ها به کار خودش در جمع اعضای کادرفنی جواد نکونام ادامه می‌دهد.

 برنده‌ها و بازنده‌های پنجره تابستانی | پرخرج‌ترین لیگ‌های این پنجره
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

برنده‌ها و بازنده‌های پنجره تابستانی | پرخرج‌ترین لیگ‌های این پنجره

مهلت نقل‌وانتقالات فوتبال در اروپا به پایان رسید و در لیگ برتر انگلیس بیشتر از سایر لیگ‌ها هزینه شد.

 عکس؛ مسعود جمعه مهاجم سابق استقلال به تیم الحسین پیوست
۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ مسعود جمعه مهاجم سابق استقلال به تیم الحسین پیوست

مسعود جمعه مهاجم سابق استقلال پس از یک فصل حضور در لیگ لبنان، حالا برای تجربه بازی در لیگ اردن راهی تیم الحسین شد.

 مورینیو در آستانه تقابل با رئال بتیس: پیروزی در لالیگا بدون آمادگی کامل دشوار است
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

مورینیو در آستانه تقابل با رئال بتیس: پیروزی در لالیگا بدون آمادگی کامل دشوار است

ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی رئال مادرید، در آستانه بازی هفته چهارم لالیگا، بر لزوم ارائه بالاترین سطح عملکرد برای کسب پیروزی مقابل رئال بتیس تأکید کرد و به موضوعات مختلف از جمله خداحافظی مسی و مسائل انضباطی بازیکنان پرداخت.

 استقلال دعوتم کرد اما دلخور بودم و نرفتم/ اشتباه اسلامی ما را از پنالتی محروم کرد/ همه می‌دانستند مشاور استقلال دلالی می‌کند!
۳ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

استقلال دعوتم کرد اما دلخور بودم و نرفتم/ اشتباه اسلامی ما را از پنالتی محروم کرد/ همه می‌دانستند مشاور استقلال دلالی می‌کند!

ملی پوش اسبق استقلال معتقد است اگر محمد حسین اسلامی خودش را به زمین می‌انداخت، داور در دربی اعلام پنالتی می‌کرد.

 محمد خدابنده‌لو : بیش از اندازه در مورد اورونوف حرف زده می شود
۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

محمد خدابنده‌لو : بیش از اندازه در مورد اورونوف حرف زده می شود

محمد خدابنده‌لو پس از دیدار با استقلال در هفته پنجم گفت: بیش از اندازه در مورد اورونوف حرف زده می شود. چیز خاصی اصلا وجود ندارد.

پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵ - 3 September 2026