قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۲۸ ساعت قبل

مخالفت قاطع چین با تحریم‌های مرتبط با ایران پس از پیام تهدیدآمیز بسنت - مردم سالاری آنلاین

وزارت بازرگانی چین به طور قاطع مخالفت خود را با تحریم‌های مرتبط با ایران اعلام کرد و از آمریکا خواست تا رویه‌های نادرست خود را در این زمینه اصلاح کند.
 مخالفت قاطع چین با تحریم‌های مرتبط با ایران پس از پیام تهدیدآمیز بسنت - مردم سالاری آنلاین

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از روزنامه «گلوبال تایمز»، سخنگوی وزارت بازرگانی چین در یک نشست خبری گفت: چین به شدت از چنین اقداماتی ابراز تاسف می‌کند و قاطعانه با آن مخالف است.

به روایت ایرنا؛ این مقام چینی اضافه کرد: پکن از واشنگتن می‌خواهد که فورا رویه‌های نادرست خود را اصلاح و تحریم‌ها علیه شرکت‌ها و افراد چینی مربوطه را لغو کند. چین قاطعانه از حقوق و منافع مشروع شرکت‌ها و شهروندان خود محافظت خواهد کرد.

این اظهار نظر در بحبوحه تنش‌های جاری بین دو کشور بر سر مسائل تجاری و ژئوپلیتیکی مطرح شده است. تعاملات دیپلماتیک، از جمله سفر احتمالی «شی جین‌پینگ» رئیس جمهور چین به ایالات متحده قبل از پایان سال ۲۰۲۶، تحت تاثیر این تحولات قرار گرفته است.

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا تهدید کرده که «سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ» را علیه ایران اعمال خواهد کرد و از چین خواسته است که با واشنگتن همکاری کند.

«لین جیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین سه‌شنبه هفته گذشته (سوم شهریور) به تهدیدهای آمریکا برای اعمال تحریم علیه کشورهای دارای روابط اقتصادی با ایران واکنش نشان داد و گفت: روابط تجاری پکن و تهران مطابق قوانین جهانی است.

وی اظهار کرد: همکاری چین و ایران همواره در چارچوب حقوق بین‌الملل انجام شده است و نباید مورد مداخله یا اخلال قرار گیرد. چین تحولات مرتبط را با دقت زیر نظر دارد و تمام اقدامات لازم را برای دفاع قاطعانه از حقوق و منافع خود اتخاذ خواهد کرد. …




 اخبار جدید

 حمله موشکی به اهداف آمریکایی در شمال اردن
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حمله موشکی به اهداف آمریکایی در شمال اردن

منابع عربی از حمله موشکی به اهداف آمریکایی در شمال اردن خبر داده‌اند. جزئیات بیشتری در این باره منتشر نشده است.

 روحانی: اگر قرار است ۲۰ سال دیگر با قدرت‌های جهانی بجنگیم به مردم هم بگویید | اگر مردم قبول کردند برویم ادامه بدهیم | پیغمبر با مردم مشورت می کرد  +فیلم
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

روحانی: اگر قرار است ۲۰ سال دیگر با قدرت‌های جهانی بجنگیم به مردم هم بگویید | اگر مردم قبول کردند برویم ادامه بدهیم | پیغمبر با مردم مشورت می کرد +فیلم

اقتصادنیوز: حسن روحانی گفت: به مردم بگوییم قرار ما این است با قدرت‌های بزرگ بیست سال دیگر بجنگیم، اگر مردم قبول کردند برویم ادامه بدهیم.

 قالیباف: کشورهای منطقه باید آیندهٔ خود را با دستان خود رقم بزنند/ ایران از ایدهٔ چین برای ایجاد یک معماری امنیتی جدید در منطقه استقبال می‌کند
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

قالیباف: کشورهای منطقه باید آیندهٔ خود را با دستان خود رقم بزنند/ ایران از ایدهٔ چین برای ایجاد یک معماری امنیتی جدید در منطقه استقبال می‌کند

محمدباقر قالیباف، نماینده ویژه جمهوری اسلامی ایران در امور چین، با استقبال از تأکید رئیس‌جمهور چین بر تقویت امنیت مشترک در منطقه، خواستار شکل‌گیری یک معماری امنیتی جدید و بومی شد و تأکید کرد کشورهای منطقه باید آینده خود را با دستان خود رقم بزنند.

 عادت جمعی!
۵ ساعت قبل / سایت جماران

عادت جمعی!

قرار نیست ایران را با عراق یکی بدانیم و قرار هم نیست نتیجه بگیریم که آنچه بر عراق رفت، حتماً برای ایران تکرار خواهد شد. تاریخ چنین ساده تکرار نمی‌شود. اما می‌توان پذیرفت که این یکی از سناریوهای ممکن است؛ سناریویی که در آن فشار اقتصادی، تخریب یا فرسایش زیرساخت، تضعیف طبقه متوسط و عادی‌شدن پی‌درپی بحران‌ها، جامعه را به نقطه‌ای متفاوت از آنچه امروز می‌شناسیم می‌رساند. شاید چیزی که خواندن کتاب را برای من دشوار می‌کند همین است که گاهی احساس می‌کنم صفحه‌به‌صفحه «یادداشت‌های بغداد» می‌تواند روزی درباره ایران هم نوشته شود.

 جزئیات حمله اخیر به پایگاه‌های آمریکا از زبان سخنگوی ارتش
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

جزئیات حمله اخیر به پایگاه‌های آمریکا از زبان سخنگوی ارتش

سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به دو تجاوز آمریکا به نوار مرزی جنوبی کشور گفت: آمریکایی‌ها در این دو تجاوز تلاش کردند کنترل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بر تنگه هرمز را تضعیف یا از بین ببرند، اما نیروهای مسلح با انجام عملیات‌های سریع، کوبنده و گسترده در برابر این تجاوزات واکنش نشان دادند.

 شروط تهران قبل از بازگشایی تنگه هرمز یا هرگونه مذاکره با واشنگتن
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شروط تهران قبل از بازگشایی تنگه هرمز یا هرگونه مذاکره با واشنگتن

رئیس دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در مصر در مصاحبه با المیادین: شروط ما و باز شدن تنگه هرمز مقدم بر هرگونه مذاکره با واشنگتن است.

جمعه ۱۳ شهریور ۱۴۰۵ - 4 September 2026