قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۲

پیشنهاد آمریکا برای فروش اجباری فناوری تبلیغات گوگل شکست خورد - مردم سالاری آنلاین

گوگل روز چهارشنبه پس از اینکه یک قاضی در ویرجینیا، درخواست مجریان ضد انحصار ایالات متحده برای فروش اجباری بورس تبلیغات آنلاین گوگل را رد کرد. از فروپاشی کسب و کار فناوری تبلیغات خود نجات یافت.
 پیشنهاد آمریکا برای فروش اجباری فناوری تبلیغات گوگل شکست خورد - مردم سالاری آنلاین

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش مردم سالاری آنلاین، در حالی که بورس تبلیغات، بخش کوچکی از تجارت گوگل، زیرمجموعه آلفابت، است، این حکم دومین پیروزی نمادین قدرتمند گوگل در برابر وزارت دادگستری آمریکاست که برای مقابله با انحصارهای غیرقانونی، تلاش‌ کرده است گوگل را به فروش دارایی‌هایش وادار کند.

قاضی آمریکایی لئونی برینکما در الکساندریای ویرجینیا، از صدور حکم فروش فروش اجباری کسب و کار AdX گوگل خودداری کرد. در این سیستم، ناشران ۲۰ درصد هزینه برای فروش تبلیغات در مزایده‌ها به گوگل پرداخت می‌کنند.

قاضی اکثر راه‌حل‌های رفتاری پیشنهادی طرفین را پذیرفت.

وزارت دادگستری و ائتلاف گسترده‌ای از ایالت‌ها در سال ۲۰۲۳ از گوگل به دلیل تسلطش بر بازارهای فناوری تبلیغات مورد استفاده ناشران آنلاین و وب‌سایت‌ها شکایت کردند.

در آوریل ۲۰۲۵، برینکما حکم داد که گوگل انحصار غیرقانونی بر روی سرورهایی که میزبان تبلیغات ناشران و تبادل تبلیغات بین خریداران و فروشندگان هستند، دارد. قاضی دریافت که گوگل به طور غیرقانونی ناشران را در سرور تبلیغاتی خود برای استفاده از AdX محدود کرده است. …




 اخبار جدید

 آموزش و تحصیل: غرور فلسطین!
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آموزش و تحصیل: غرور فلسطین!

به مناسبت آغاز سال جدید تحصیلی در فلسطین که هر سال از نیمه ماه پایانی تابستان شروع میشود، در این سری از یادداشت های ستون بدون روتوش سراغ آموزش در فلسطین رفته ایم.

 رویای کنترل قیمت نفت با گفتار درمانی ترامپ متوهم - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رویای کنترل قیمت نفت با گفتار درمانی ترامپ متوهم - تسنیم

رئیس جنایتکار و تروریست دولت آمریکا با رویاپردازی‌هایش سعی در کنترل بازار جهانی نفت دارد.

 تازه ترین بیانیه سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تازه ترین بیانیه سنتکام درباره محاصره دریایی ایران

فرماندهی مرکزی ارتش تروریست آمریکا (سنتکام) مدعی شد که نیروهای این فرماندهی همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهند.

 کارشناس لبنانی:اسرائیل از گازهای سمی برای اشغال علی‌الطاهر استفاده کرد - تسنیم
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

کارشناس لبنانی:اسرائیل از گازهای سمی برای اشغال علی‌الطاهر استفاده کرد - تسنیم

فادی بودیه از استفاده ارتش رژیم صهیونیستی از گازهای سمی برای اشغال تپه علی الطاهر در جنوب لبنان پرده برداشت.

 کره شمالی آمریکا را به اقدامات واکنشی تهدید کرد؛ هشدار درباره اقدامات تحریک آمیز نظامی
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کره شمالی آمریکا را به اقدامات واکنشی تهدید کرد؛ هشدار درباره اقدامات تحریک آمیز نظامی

کره شمالی رزمایش نظامی پنج روزه آمریکا، ژاپن و کره جنوبی را محکوم کرد و نسبت به عواقب فعالیت‌های نظامی فزاینده تحریک‌آمیز واشنگتن در شبه جزیره کره هشدار داد.

 کمترینِ پیامد منفی تجاوزات به ایران، عادی‌سازی حملات غیرقانونی خواهد بود
۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

کمترینِ پیامد منفی تجاوزات به ایران، عادی‌سازی حملات غیرقانونی خواهد بود

نمایندگی ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه با محکوم کردن حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای کشورمان تاکید کرد: عادی‌سازی چنین حملات غیرقانونی، کمترینِ پیامدهای منفی این تجاوزات خواهد بود. امروز ایران هدف قرار گرفته است؛ فردا ممکن است کشور دیگری هدف قرار گیرد. هوشیار باشید و آماده باشید. به نظم جدید بی‌نظمی جهانی خوش آمدید.

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026