قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱ ساعت قبل

رکورد مصرف آب تهران ۶۰۰ هزار مترمکعب کاهش یافت - مردم سالاری آنلاین

سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: اوج مصرف آب تهران در روزهای گرم مرداد امسال به حدود سه میلیون و ۴۵۰ هزار مترمکعب رسید که در مقایسه با رکورد بیش از چهار میلیون و ۵۰ هزار مترمکعبی سال ۱۴۰۳، حدود ۶۰۰ هزار مترمکعب کاهش نشان می‌دهد.
 رکورد مصرف آب تهران ۶۰۰ هزار مترمکعب کاهش یافت - مردم سالاری آنلاین

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش مردم سالاری آنلاین ؛ بهنام بخشی با اشاره به مقایسه مصرف آب تهران در تابستان امسال با سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳، مصرف آب تهران در اوج خود از چهار میلیون و ۵۰ هزار مترمکعب در شبانه‌روز عبور کرد که معادل بیش از چهار میلیارد لیتر آب بود.

وی افزود: اما امسال در روزهای گرم مرداد، اوج مصرف به سه میلیون و ۴۵۰ هزار مترمکعب رسید که معادل حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون بطری نیم‌لیتری است.

وی افزود: این کاهش مصرف در شرایطی اتفاق افتاد که دمای هوا افزایش یافته و ساخت‌وساز در تهران نیز بیشتر شده بود و نشان می‌دهد مردم تهران در مدیریت مصرف آب همراهی قابل توجهی داشته‌اند.

سخنگوی آبفای استان تهران با بیان اینکه کاهش مصرف تنها یک عدد نیست، گفت: پشتوانه این کاهش مصرف، رفتار میلیون‌ها نفر در تهران است که الگوی مصرف خود را اصلاح کرده‌اند و استفاده از کاهنده‌های مصرف نیز توانست این استان را در عبور از تابستان دشوار یاری کند. …




 اخبار جدید

 آیا دستور می‌تواند جلوی گرانی را بگیرد؟
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آیا دستور می‌تواند جلوی گرانی را بگیرد؟

دنیای اقتصاد؛ طرح معیشت شهرداری تهران از امروز آغاز شد.

 آخرین وضعیت پروازهای خارجی ایران
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین وضعیت پروازهای خارجی ایران

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به تلاش‌های مستمر این سازمان برای احیای مسیرهای پروازی، از رایزنی با وزارت امور خارجه و ارسال شکایت رسمی به سازمان بین‌المللی هوانوردی کشوری (ایکائو) در واکنش به محدودیت‌های تحمیلی علیه صنعت هوانوردی ایران خبر داد.

 نبرد با تجدیدنظرطلبان ژئوپلتیکی؛ چرا نمایش ترامپ، تهران، مسکو و پکن را مرعوب نمی‌کند؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

نبرد با تجدیدنظرطلبان ژئوپلتیکی؛ چرا نمایش ترامپ، تهران، مسکو و پکن را مرعوب نمی‌کند؟

اکوایران: چین نمی‌تواند برای همیشه کمبود شدید نفت را نادیده بگیرد؛ آن هم در شرایطی که با بدهی عظیم، رکود بازار املاک، نیروی کار سالخورده و وابستگی بیش از حد به صادرات در جهانی که نسبت به چین بدگمان شده است، مواجه است.

 چفیبر دست خالی از مزایده زمین گیلان بازگشت
۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

چفیبر دست خالی از مزایده زمین گیلان بازگشت

شرکت تولید فیبر ایران (چفیبر)، از عدم حصول نتیجه در برگزاری مزایده عمومی فروش یک قطعه زمین در استان گیلان خبر داد.

 آخرین وضعیت بازار موبایل؛ مسیر دریایی جایگزین پرواز شد
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین وضعیت بازار موبایل؛ مسیر دریایی جایگزین پرواز شد

با تداوم محدودیت پروازهای خارجی به ایران و نگرانی‌ها درباره کاهش عرضه تلفن همراه، فعالان این بازار می‌گویند مسیر واردات موبایل متوقف نشده و حمل‌ونقل دریایی به‌عنوان جایگزین مسیر هوایی در حال انجام است؛ هرچند زمان ترانزیت کالا افزایش یافته و تعیین تکلیف محموله‌های رسوبی و گوشی‌های بالای ۴۰۰ دلار همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

 بهکیش: خانواده‌ای که فرزند بیمار دارد و نمی‌تواند داروی او را تهیه کند طبیعتاً بسیار خشمگین خواهد شد  | نمی‌توان هزینه اصلاحات اقتصادی را تنها بر دوش مردم گذاشت
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

بهکیش: خانواده‌ای که فرزند بیمار دارد و نمی‌تواند داروی او را تهیه کند طبیعتاً بسیار خشمگین خواهد شد | نمی‌توان هزینه اصلاحات اقتصادی را تنها بر دوش مردم گذاشت

اقتصادنیوز: دکتر محمدمهدی بهکیش گفت: دولت باید راه آشتی با غرب را بیابد. مانند هر کشور دموکراتیک دیگری، اگر افرادی نمی‌توانند این وظیفه را به انجام برسانند، باید کنار بروند و افرادی دیگر که توانایی انجام این کار را دارند، انتخاب شوند؛ چراکه مملکت به گروه‌های خاص تعلق ندارد و متعلق به همه مردم است.

دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ - 28 September 2026