قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۴۸ دقیقه قبل

دیدار وزرای خارجه ایران و پاکستان در بیشکک - مردم سالاری آنلاین

وزرای امور خارجه ایران و پاکستان در حاشیه بیست‌وششمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در شهر بیشکک، پایتخت قرقیزستان، با یکدیگر دیدار کردند.
 دیدار وزرای خارجه ایران و پاکستان در بیشکک - مردم سالاری آنلاین

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش مردم سالاری آنلاین، سید عباس عراقچی و محمد اسحاق دار، وزرای امور خارجه ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در بیشکک قرقیزستان دیدار و گفت‌وگو کردند.

اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای که امسال به میزبانی قرقیزستان در حال برگزاری است، با حضور سران کشورهای عضو از جمله ایران، هند، پاکستان و بلاروس همراه بوده و قرار است در نشست عمومی آن، موضوعات کلان منطقه‌ای و بین‌المللی مورد بررسی قرار گیرد. …




 اخبار جدید

 اجلاس سران شانگهای در قرقیزستان آغاز شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

اجلاس سران شانگهای در قرقیزستان آغاز شد

اجلاس سران کشورهای عضو شانگهای دقایقی پیش در بیشکک آغاز بکار کرد.

 دیوان محاسبات: بیش از ۲۱ هزار میلیارد ریال به خزانه واریز شده است
۲۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

دیوان محاسبات: بیش از ۲۱ هزار میلیارد ریال به خزانه واریز شده است

طبق اعلام دیوان محاسبات. با نظارت مستمر مالی دیوان محاسبات در پنج‌ماهه نخست ۱۴۰۵، بیش از ۲۱ هزار میلیارد ریال به خزانه واریز شده است.

 شانگهای پشت مرزهای خاورمیانه
۲ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

شانگهای پشت مرزهای خاورمیانه

عراقچی: کشورهای عضو شانگهای موضعی متحد در برابر تحولات منطقه داشته باشند

 گزارش روزنامه اعتماد از نشست نسل‌زدی‌های اردبیل با الیاس حضرتی /  اگر به نسل جدید میدان داده شود می‌تواند به بخشی از راه‌حل مسائل کشور تبدیل شود؟
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گزارش روزنامه اعتماد از نشست نسل‌زدی‌های اردبیل با الیاس حضرتی / اگر به نسل جدید میدان داده شود می‌تواند به بخشی از راه‌حل مسائل کشور تبدیل شود؟

در نشست نسل زدی‌های اردبیل با آقای الیاس حضرتی، رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت این تجربه از سطح یک فعالیت استانی فراتر رفته و به طرح یک پرسش مهم تبدیل شده است: اگر به نسل جدید میدان داده شود، تا چه اندازه می‌تواند از یک مخاطب، به یک کنشگر اجتماعی و بخشی از راه‌حل مسائل کشور تبدیل شود؟

 جامعیت پیام رهبری و نقد تفسیر گزینشی!
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

جامعیت پیام رهبری و نقد تفسیر گزینشی!

پدیده تازه‌ای نیست. هر کسی می‌کوشد بخشی از پیام رهبری را متناسب با حال و روز و سبک و سلیقه سیاسی یا حتی اعتقادی خود و رقیب، مصادره و تحریف یا تفسیر کند.

 آقای سیاح! از درآمد و اشتغال جوانان که با قانون تسهیل وعده دادید چه خبر؟!
۳۲ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

آقای سیاح! از درآمد و اشتغال جوانان که با قانون تسهیل وعده دادید چه خبر؟!

امیر سیاح بنا به کدام اختیار و صلاحیت هر از گاهی بدون رعایت موازین قانونی و اصول اخلاقی علیه وکالت و کانون وکلا اعلام موضع می‌کند؟ این پرسشی است که هیچگاه پاسخی روشن به آن داده نشده است.

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026