قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱ ساعت قبل

مدیر ارسباران به خاطر حجاب مهمان‌ها در مراسم آقای حکایتی اخراج نشد | فرآیند برکناری شهرام کرمی از قبل در جریان بود - مردم سالاری آنلاین

روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در واکنش به حواشی برکناری مدیر فرهنگسرای ارسباران به رویداد۲۴ گفت: «شهرام کرمی بابت حجاب نداشتن مهمان‌ها و بازیگران مراسم نکوداشت آقای حکایتی اخراج نشده است» و جابه‌جایی او از قبل در دستور کار بوده است.
 مدیر ارسباران به خاطر حجاب مهمان‌ها در مراسم آقای حکایتی اخراج نشد | فرآیند برکناری شهرام کرمی از قبل در جریان بود - مردم سالاری آنلاین

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

مدیر ارسباران به خاطر حجاب مهمان‌ها در مراسم آقای حکایتی اخراج نشد | فرآیند برکناری شهرام کرمی از قبل در جریان بود رویکرد‌ها و نحوه مدیریت علیرضا زاکانی در شهرداری تهران در سال‌های گذشته کم‌حاشیه نبوده است؛ اما در میان پرونده‌های متعدد مدیریت شهری، سیاست‌های فرهنگی و اجتماعی، به‌ویژه نحوه مواجهه با مسئله حجاب، جایگاه ویژه و بحث‌برانگیزتری دارد. شهرداری در دوره زاکانی صرفاً یک نهاد خدماتی و شهری باقی نمانده و در حوزه‌هایی مانند مترو، بوستان‌ها، فضا‌های فرهنگی و مراکز عمومی نیز به یکی از بازیگران اجرای سیاست‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل شده است.

این رویکرد از همان سال‌های نخست حضور زاکانی در بهشت قابل مشاهده بود؛ از تأکید بر «الگوی جهان اسلام» برای تهران و نقش سازمان فرهنگی هنری در تحقق این هدف گرفته تا ورود مستقیم مدیریت شهری به موضوع حجاب در مترو.

در اردیبهشت ۱۴۰۲، بعد از جنجال حضور حجاب‌بانان در مترو، زاکانی صراحتاً اعلام کرد که شهرداری از چند ماه قبل در ۷۰ ایستگاه مترو «کار ایجابی سنگین» در حوزه حجاب انجام داده است. این رویکرد آقای شهردار در سال‌های گذشته به همین منوال ادامه داشته و شاهد این مدعا جنجال حذف نیمکت‌ها و تخریب جدول‌های خیابان ایرانشهر است که اخیرا خبرساز شد. همین سابقه هم باعث می‌شود هر اتفاقی در مراکز فرهنگی شهرداری، به‌خصوص وقتی پای پوشش زنان و حضور چهره‌های فرهنگی در میان باشد، صرفاً یک جابه‌جایی اداری تلقی نشود و بلافاصله این پرسش را به وجود آورد که آیا مدیران فرهنگی شهرداری باید علاوه بر برنامه‌ریزی فرهنگی، بر پوشش مهمانان نیز نظارت کنند؟

تازه‌ترین نمونه این ماجرا، برکناری شهرام کرمی، مدیر فرهنگسرای ارسباران پس از برگزاری مراسم نکوداشت بهرام شاه‌محمدلو، بازیگر و کارگردان باسابقه و محبوب برنامه‌های کودک، است؛ مراسمی که نحوه پوشش برخی مهمانان آن به موضوعی جنجالی در رسانه‌های اصولگرا تبدیل شد.

  ماجرای «آقای حکایتی» و برکناری مدیر ارسباران …




 اخبار جدید

 ترامپ در حال تدوین طرح خاورمیانه پس از جنگ است
۳ ساعت قبل / سایت روزنو

ترامپ در حال تدوین طرح خاورمیانه پس از جنگ است

ایجاد یک اتحاد منطقه‌ای بین متحدان آمریکا برای مهار ایران (واشنگتن بعنوان ضامن مطرح است) - تلاش هماهنگ برای نزدیک‌تر کردن پیامد‌های منطقه‌ای حملات ۷ اکتبر ۲۰...

 سیاری: باید به خود ببالیم که در برابر چنین دشمنی ایستاده‌ایم - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سیاری: باید به خود ببالیم که در برابر چنین دشمنی ایستاده‌ایم - تسنیم

امیر سیاری گفت: ناکامی دشمن در دستیابی به اهداف خود، نشان‌دهنده موفقیت ایران در جنگ‌های اخیر است.

 تیم تروریستی پیش از اجرای عملیات در سیستان‌وبلوچستان منهدم شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تیم تروریستی پیش از اجرای عملیات در سیستان‌وبلوچستان منهدم شد

این تیم تروریستی وابسته به رژیم منحوس صهیونی و رژیم تروریستی آمریکا قصد داشتند در همراهی با جنگ آمریکا اقدامات تروریستی را در استان رقم بزنند که با عنایت خداوند متعال قبل از هرگونه اقدام تروریستی مورد ضربه قرار گرفتند.

 پزشکیان: مدارس پلیس می‌توانند برای کشور نجات‌بخش باشند - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پزشکیان: مدارس پلیس می‌توانند برای کشور نجات‌بخش باشند - تسنیم

رئیس‌جمهور گفت: سرمایه‌گذاری بر دانش‌آموزان و تقویت مهارت و باور به خدمت، آینده کشور را تضمین می‌کند.

 فشارهای تنگه هرمز امیران عرب را در تنگنا قرار داده است
۴ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

فشارهای تنگه هرمز امیران عرب را در تنگنا قرار داده است

جنگ آمریکا علیه ایران چقدر به کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس لطمه زده است؟ پاسخ به این سوال را امروز روزنامه وال استریت ژورنال، چاپ آمریکا، داده است.

 رهبر جدید ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای منعطف‌تر است!/ آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای آماده رویارویی نامحدود با آمریکا است
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

رهبر جدید ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای منعطف‌تر است!/ آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای آماده رویارویی نامحدود با آمریکا است

آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای، ظاهراً آماده رویارویی نامحدود با آمریکا است و بنا بر ارزیابی اطلاعاتی آمریکا، نسبت به ایجاد یک سلاح هسته‌ای انعطاف‌پذیری بیشتری دارد.

شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ - 5 September 2026