قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۳ ساعت قبل

بسته زمستانی صنعت برق از ابتدای مهر ابلاغ می‌شود - مردم سالاری آنلاین

مدیرعامل توانیر با اشاره به آغاز برنامه‌ریزی‌های صنعت برق برای عبور از فصل زمستان، گفت: با توجه به وابستگی بخشی از تامین برق کشور به وضعیت شبکه گاز، بسته زمستانی صنعت برق از ابتدای مهرماه تدوین و برای اجرا به واحدهای مختلف ابلاغ خواهد شد.
 بسته زمستانی صنعت برق از ابتدای مهر ابلاغ می‌شود - مردم سالاری آنلاین

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش مردم سالاری آنلاین ؛ محمد اله‌داد - مدیرعامل شرکت توانیر - در نشست سیاست‌گذاری پویش ۲۵ درجه، قرار همدلی با اشاره به هفت ماه فعالیت خود در این مسئولیت اظهار کرد: در این مدت، با وجود شرایط سخت و رخدادهای مختلف، روند خدمت‌رسانی و اجرای پروژه‌های توسعه‌ای در صنعت برق متوقف نشد.

وی با اشاره به گستردگی شبکه برق کشور گفت: صنعت برق وظیفه خدمت‌رسانی در پهنه وسیعی از کشور را بر عهده دارد و بیش از یک میلیون کیلومتر شبکه برق، حدود ۶۰۰ هزار کیلومتر کابل و بیش از ۱۰ میلیون چراغ روشنایی در سطح کشور وجود دارد که نگهداری و بهره‌برداری از آنها نیازمند فعالیت مستمر و شبانه‌روزی است. …




 اخبار جدید

 قیمت روز خودرو اعلام شد؛ تارا، دنا و شاهین چند شدند؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

قیمت روز خودرو اعلام شد؛ تارا، دنا و شاهین چند شدند؟

جدول تازه قیمت خودرو نشان می‌دهد ری‌را با قیمت چهار میلیارد و ۴۲۰ میلیون تومان در صدر خودروهای این فهرست قرار دارد؛ دنا پلاس اتوماتیک توربو آپشنال سه میلیارد و ۳۷۵ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V4 LX سه میلیارد و ۳۲۰ میلیون تومان و شاهین پلاس اتوماتیک سه میلیارد و ۱۷۵ میلیون تومان قیمت خورده‌اند.

 کاهش سرمایه‌گذاری با گرانی ارز و کاهش قدرت خرید خانوارها/ سرمایه‌گذاری خارجی در سال جاری نداشتیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

کاهش سرمایه‌گذاری با گرانی ارز و کاهش قدرت خرید خانوارها/ سرمایه‌گذاری خارجی در سال جاری نداشتیم

معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: سرمایه‌گذاری‌های داخلی روی صنایع تحت تاثیر نوسانات نرخ ارز و تورم و کاهش قدرت خرید خانوار قرار گرفته و استقبال سرمایه‌گذاران در مقایسه با سال گذشته کم شده و بیشتر به سمت توسعه واحدهای موجود رفته است.

 خوراک و مسکن دو بلای معیشتی کارگران / دستمزد ۱۴۰۵ باید دوباره ترمیم شود؟
۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

خوراک و مسکن دو بلای معیشتی کارگران / دستمزد ۱۴۰۵ باید دوباره ترمیم شود؟

اقتصادایرانی: افزایش ۶۰ درصدی حداقل دستمزد در ابتدای سال نتوانسته فشار فزاینده هزینه‌های زندگی بر خانوارهای کارگری را مهار کند.

 سهمیه سوخت کامیون‌داران کم شد/ دریافت مبالغ غیرمتعارف در برخی جایگاه‌ها
۲۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

سهمیه سوخت کامیون‌داران کم شد/ دریافت مبالغ غیرمتعارف در برخی جایگاه‌ها

نایب‌رئیس کانون کامیون‌داران گفت: سهمیه گازوئیل کامیون‌داران کاهش یافته است و هیچ توضیح مشخصی در مورد چرایی این موضوع به کامیون داران داده نشده است. در این شرایط کامیون‌داران ناچار می‌شوند نیاز خود را از بازار آزاد تأمین کنند؛ جایی که گازوئیل با قیمت‌های بسیار بالاتر عرضه می‌شود.

 میزبانی بورس کالا از عرضه ۳.۲ میلیون تن محصول
۱ ساعت قبل / سایت سنا

میزبانی بورس کالا از عرضه ۳.۲ میلیون تن محصول

تالارهای بورس کالای ایران امروز یک‌شنبه ۲۲ شهریور میزبان عرضه ۳ میلیون و ۲۵۹ هزار و ۳۹۲ تن انواع محصول است. تمرکز عرضه‌های امروز بر روی سنگ آهن و سیمان است.

 رشد ۳درصدی اقتصاد جهان زیر سایه جنگ
۱۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

رشد ۳درصدی اقتصاد جهان زیر سایه جنگ

اقتصاد جهان با وجود ادامه جنگ در خاورمیانه و شوک قیمت انرژی، همچنان در مسیر رشد قرار دارد. IMF پیش‌بینی کرده رشد اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۶ به حدود ۳ درصد برسد؛ با این حال، افزایش قیمت انرژی، تورم، بدهی سنگین دولت‌ها و نااطمینانی‌های ژئوپلیتیک همچنان چشم‌انداز اقتصاد جهان را تهدید می‌کنند.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026