قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۳۶ ساعت قبل

دو جبهه سیاسی بر‌سر جنگ

علی صوفی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب: رادیکال‌ها در پی دو قطبی‌سازی‌ها اهداف انتخاباتی دارند؛ آنها از جلیلی هم عبور کرده‌اند حسین سبحانی‌نیا، فعال سیاسی اصولگرا: با طرح مسئله رفراندوم درباره ادامه جنگ بر دوقطبی‌ها دامن می‌زنند
 دو جبهه سیاسی بر‌سر جنگ

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

‌هفت صبح| همچنان جنگ ادامه دارد، تنش میان ایران و آمریکا در بالاترین سطح قرار دارد، تنگه هرمز از سوی ایران بسته است و محاصره دریایی آمریکا نیز به قوت خود باقی است و اقتصاد ایران نیز به دلیل تشدید تحریم‌های آمریکا اوضاع خوبی را سپری نمی‌کند اما در داخل برخی مشغول دوقطبی‌سازی‌های سیاسی به بهانه جنگ‌اند. یک طرف ماجرا دیگری را متهم به جنگ‌طلبی می‌کند و طرف دیگر می‌گوید که شما سازشگر و تسلیم‌طلبید و حتی مذاکره‌کنندگان ارشد ایران را مورد توهین قرار می‌دهند.

 

این شرایط به اختلافات سیاسی داخلی به شدت دامن زده است و در تقابل این دو طیف آنچه نادیده گرفته می‌شود، منافع ملی است. حالا پرسش آن است که پشت پرده این دوقطبی‌ها چیست و چرا برخی اصرار بر دامن‌زدن به آن دارند؟ برای بررسی این موضوع نظر یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب و یک فعال سیاسی اصولگرا را جویا شدیم، تا دو نگاه مختلف در این زمینه را مورد ارزیابی قرار دهیم.

  کاسبان تحریم، حامیان ادامه جنگ …




چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026