قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد پویا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۲۴

عارف: روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در سیاست خارجی و جنگ مطرح کند - سایت خبری اقتصاد پویا

محمدرضا عارف در نخستین نشست ستاد ملی زن و خانواده، با اشاره به جایگاه مهم زن و خانواده در ایران باستان و نقش زنان در پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی گفت: زنان در تمام صحنه‌های پس از انقلاب اسلامی نقش داشته‌اند و نقش آنان در سال‌های ۵۶ و ۵۷ و سپس جنگ تحمیلی، همان نقشی [ ]
 عارف: روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در سیاست خارجی و جنگ مطرح کند - سایت خبری اقتصاد پویا

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

معاون اول رئیس‌جمهوری با بیان اینکه درباره مسائل کشور اختلاف‌نظر وجود دارد و باید درباره‌شان باهم گفت‌وگو کنیم، تصریح کرد: در قانون اساسی خطوط قرمز و جایگاه هر فرد و نهاد در تصمیم‌سازی مشخص شده و روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در مسائل سیاست خارجی و جنگ مطرح کند. محمدرضا عارف در نخستین نشست ستاد ملی زن و خانواده، با اشاره به جایگاه مهم زن و خانواده در ایران باستان و نقش زنان در پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی گفت: زنان در تمام صحنه‌های پس از انقلاب اسلامی نقش داشته‌اند و نقش آنان در سال‌های ۵۶ و ۵۷ و سپس جنگ تحمیلی، همان نقشی است که امروز نیز در میدان و خیابان ایفا می‌کنند.

وی افزود: پیام کلی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز ارتقای جایگاه زنان و جبران برخی محدودیت‌های خودساخته برای آنان بود که البته جنبش امام راحل بسیاری از این مسائل را حل کرد. …




 اخبار جدید

 محسن رضایی: آمریکا باید به این 7 شرط ما در مذاکرات احترام بگذارد وگرنه...
۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

محسن رضایی: آمریکا باید به این 7 شرط ما در مذاکرات احترام بگذارد وگرنه...

دبیر شورای عالی امنیت ملی در ایکس نوشت: ۷ شرط ایران برای آغاز هر مذاکره‌ای به دولت آمریکا اعلام شده است و واشنگتن راهی جز پذیرش شروط ایران ندارد.

 یک یاشار و یک همشهری برای بهم ریختن شهر کافی بود
۹ دقیقه قبل / سایت برترینها

یک یاشار و یک همشهری برای بهم ریختن شهر کافی بود

یاشار سلطانی، روزنامه‌نگار و فعال رسانه‌ای، که طی سال‌های گذشته درباره مناسبات اقتصادی، شبکه‌های قدرت و موضوعات مرتبط با شفافیت مالی در ایران گزارش‌هایی منتشر کرده است، در اظهاراتی به ادعاهای مطرح‌شده درباره تراستی‌ها و شبکه فروش نفت پرداخت.

 بقائی: سفر به نیویورک سنگری است که نباید از دست داد
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

بقائی: سفر به نیویورک سنگری است که نباید از دست داد

سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به دستاورد جدید ایران در خلیج‌فارس، ابعاد تازه‌ای از بدعهدی‌های طرف مقابل و وضعیت پیام‌های میانجی‌گری را اعلام کرد.

 استراتژی بقای خانواده
۷ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

استراتژی بقای خانواده

شرایط تحریم، جنگ، نااطمینانی اقتصادی و کوچک‌شدن اقتصاد، خانواده‌ها باید به جای تلاش برای افزایش ثروت، بر حفظ قدرت خرید، نقدینگی و سطح قابل قبول زندگی تمرکز کنند. در چنین شرایطی داشتن یک «استراتژی بقا» برای خانواده ضروری است.

 علت ترک کمپ‌دیوید توسط ترامپ/ بررسی گزینه‌های حمله به یمن
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

علت ترک کمپ‌دیوید توسط ترامپ/ بررسی گزینه‌های حمله به یمن

خبرنگار امنیت ملی سی‌ان‌ان مدعی شده است که نشست ترامپ در کمپ دیوید به منظور بررسی و بازبینی گزینه‌های حمله به یمن بوده است.

 دست یاری پلتفرم‌ها به سمت رئیس جمهور برای فرار از نظارت
۵ ساعت قبل / سایت رجانیوز

دست یاری پلتفرم‌ها به سمت رئیس جمهور برای فرار از نظارت

روابط مثلثی، کپی‌برداری از آثار ترکیه‌ای، رقص، مشروب‌خواری، روابط آزاد، کمرنگ‌شدن قاعده ازدواج و چیدن مسیر دوستی و... همه اینها بخشی از محصولاتی است که شبکه نمایش خانگی در سال‌های اخیر به مخاطب عرضه کرده است.

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026