قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۶

فال شیخ بهایی| فال شیخ بهایی سه شنبه 17شهریور ماه 1405

آیا می‌خواهید بدانید امروز چه پیش می‌آید؟ فال شیخ بهایی سه شنبه 17 شهریور ماه 1405 را بخوانید و جواب نیت خود را ببینید.
 فال شیخ بهایی| فال شیخ بهایی سه شنبه 17شهریور ماه  1405

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش فرتاک نیوز،

در دنیای امروز، اینترنت یکی از بهترین راه‌های گذراندن اوقات فراغت است. هر فردی به راحتی و در هر مکانی می‌تواند به سایت‌های تفریحی و سرگرمی مراجعه کند و بهترین استفاده را از زمان آزاد خود داشته باشد.

یکی از کارهایی که می‌تواند اوقات فراغت را دلپذیرتر کند، فال گرفتن است. سایت‌های زیادی فال‌های مختلفی را منتشر می‌کنند. ما در فرتاک نیوز سعی کرده‌ایم تا انواع فال را با عنوان فال فردا برای شما گردآوری کنیم و منتشر کنیم تا شما در این سایت لحظات خوبی را در اوقات فراغت خود سپری کنید.

مراجعه به اینترنت برای گذراندن اوقات فراغت در دنیای امروز یکی از بهترین روشها است که هر فردی به راحتی و در هر مکانی می تواند آنلاین شود و بهترین استفاده را از زمان آزاد خود داشته باشد.

احتمالا شما هم می‌دانید که  فال، خواندنِ فال و گرفتنِ فال از جمله کارهایی است که جزو بهترین فعالیت های سرگرمی به شمار می رود و سایت های زیادی فال های مختلفی را منتشر می کنند. …




 اخبار جدید

 قیمت سکه امروز پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ در هنگام بازگشایی/ ربع‌سکه ۶۵ میلیون تومان را رد کرد
۳۳ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت سکه امروز پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ در هنگام بازگشایی/ ربع‌سکه ۶۵ میلیون تومان را رد کرد

قیمت سکه امروز پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد.

 افزایش ۲۱ درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
۱۴ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

افزایش ۲۱ درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس

مدیر امور تولید شرکت نفت فلات قاره ایران از افزایش ۲۱ درصدی تولید این شرکت در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ خبر داد.

 کودتاچیان علیه پزشکیان؛ تندروها از جان دولت چهاردهم چه می‌خواهند؟
۴۹ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

کودتاچیان علیه پزشکیان؛ تندروها از جان دولت چهاردهم چه می‌خواهند؟

از زمان روی کار آمدن دولت چهاردهم تا الآن، کشور با بحران‌های متعدد زیادی روبه‌رو بوده است، بحران‌هایی فارغ از جنگ‌های تحمیلی آمریکا و اسرائیل و حوادث دی‌ماه، بخشی از آن نبرد پیدا و ناپیدای میان دولت و تندروهایی است که هنوز شکست انتخابات تیرماه ۱۴۰۳ را نپذیرفتند و تمام تلاش خود را برای کنار زدن رئیس‌جمهور انجام داده‌اند.

 بیش از ۹۰ درصد مشترکین اینترنت ۴G را ترجیح می‌دهند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

بیش از ۹۰ درصد مشترکین اینترنت ۴G را ترجیح می‌دهند

داده‌های گزارش رگولاتوری نشان می‌دهد که در بهار امسال اپراتور همراه اول سهم بیشتری از بازار مکالمه را به خود اختصاص داده و بیش از ۹۰ درصد مشترکین تلفن همراه در کشور از اینترنت ۴G استفاده می‌کنند.

 دائو و اهمیت آن در گردش‌های مالی
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

دائو و اهمیت آن در گردش‌های مالی

دائو را می‌توان به یک سازمان بین‌المللی تشبیه کرد که هیچ‌یک از اعضای آن همدیگر را نمی‌شناسند، قوانین را خودشان تعیین می‌کنند.

 مدیرعامل بانک شهر در دیدار با مدیرعامل شرکت پالایش نفت شیراز: عزم جدی برای شناسایی و رفع نیازهای بانکی صنایع نفت، گاز و پتروشیمی داریم
۲۹ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

مدیرعامل بانک شهر در دیدار با مدیرعامل شرکت پالایش نفت شیراز: عزم جدی برای شناسایی و رفع نیازهای بانکی صنایع نفت، گاز و پتروشیمی داریم

مدیرعامل بانک شهر از عزم جدی این بانک برای شناسایی و رفع نیازهای بانکی صنایع نفت، گاز و پتروشیمی خبر داد و گفت: این صنایع یکی از اصلی ترین مزیت های سرزمینی ایران اسلامی است که در تعامل با شبکه بانکی می تواند دستاوردهای بسیار ارزشمندی برای کشور داشته باشد.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026