قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۲

۷ دلیل پزشکان برای گنجاندن حبوبات در رژیم غذایی روزانه

دکتر الکساندر میاسنیکوف، حبوبات - لوبیا، نخود فرنگی، لوبیا قرمز، عدس، نخود و سایر حبوبات - از هر نظر خوشمزه و سالم هستند. او دلیل آن را توضیح می‌دهد.
 ۷ دلیل پزشکان برای گنجاندن حبوبات در رژیم غذایی روزانه

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش فرتاک نیوز،

میاسنیکوف در یک برنامه تلویزیونی به هفت دلیل برای گنجاندن حبوبات در رژیم غذایی اشاره می‌کند.

اول، حبوبات منبع ۳۰ تا ۴۰ درصد پروتئین گیاهی هستند. به همین دلیل است که گیاهخواران آنها را دوست دارند، به خصوص سویا، حتی اگر مانند گوشت حاوی ویتامین B۱۲ نباشند.

دوم، حبوبات سرشار از آهن، ویتامین A، روی، کروم و منیزیم هستند.

سوم، حبوبات شاخص گلیسمی پایینی دارند که آنها را برای افراد دیابتی بسیار مفید می‌کند. به طور کلی، حبوبات باید یک چهارم رژیم غذایی افرادی که مستعد ابتلا به دیابت هستند را تشکیل دهند.

چهارم، حبوبات کالری کمی دارند، بنابراین می‌توان آنها را هر روز مصرف کرد، به شرطی که کل کالری دریافتی روزانه از ۲۰۰۰ کالری تجاوز نکند.

پنجم، لوبیا چشم بلبلی نوعی حبوبات است که حاوی پلی فنول‌ها است که خواص ضد سرطانی دارند.

ششم - مطالعات اخیر نشان می‌دهد که حبوبات برای افراد مبتلا به نقرس مفید است. …




 اخبار جدید

 رژیم بودویگ چیست؟ آیا واقعا می تواند به درمان سرطان کمک کند؟
۴ ساعت قبل / سایت عصرایران

رژیم بودویگ چیست؟ آیا واقعا می تواند به درمان سرطان کمک کند؟

رژیم بودویگ بر پایه روغن بذر کتان و پنیر کاتیج طراحی شده است. اما آیا این رژیم واقعا می تواند رشد سرطان را کند کند؟

 چرا وقتی از پا در آمدیم به روانپزشک مراجعه می‌کنیم؟ | تحمل ناکامی را باید از کودکی یاد گرفت
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

چرا وقتی از پا در آمدیم به روانپزشک مراجعه می‌کنیم؟ | تحمل ناکامی را باید از کودکی یاد گرفت

گاهی فشارهای روانی آن‌قدر شدید می‌شود که نه‌تنها مدیتیشن و مراقبت‌های فردی جواب نمی‌دهد، بلکه ادامه زندگی روزمره و ارتباط با دیگران هم مختل می‌شود.

 افزایش موارد کرونا در یک ماه اخیر؛ همزمانی کووید و آنفلوانزا در آستانه پاییز/ «هزینه درمان، بیماران را از مراجعه به پزشک منصرف کرده است»
۶ ساعت قبل / سایت دیدبان ایران

افزایش موارد کرونا در یک ماه اخیر؛ همزمانی کووید و آنفلوانزا در آستانه پاییز/ «هزینه درمان، بیماران را از مراجعه به پزشک منصرف کرده است»

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با اشاره به افزایش موارد ابتلا به کرونا طی یک ماه اخیر به خبرآنلاین می‌گوید: «بسیاری از مبتلایان با تصور سرماخوردگی یا آنفلوانزای خفیف در خانه خوددرمانی می‌کنند و در آمارهای رسمی ثبت نمی‌شوند؛ از سوی دیگر، افزایش هزینه‌های ویزیت، دارو و آزمایش نیز باعث شده برخی بیماران مراجعه به پزشک را به تعویق بیندازند؛ موضوعی که می‌تواند به پیشرفت بیماری و حتی نیاز به بستری منجر شود.»

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026