قیمت طلا امروز




 سایت بنکر / ۲ ساعت قبل

هشدار بانک UBS: تصمیم سپتامبر فدرال رزرو، طلا را موقتاً پایین می‌آورد

 بانک سرمایه‌گذاری یوبی‌اس در تازه‌ترین گزارش خود هشدار داد که اگر فدرال رزرو در نشست پیش‌رو نرخ بهره را افزایش دهد، قیمت طلا ممکن است در کوتاه‌مدت افت کند؛ اما این افت، مسیر کلی بازار را عوض نخواهد کرد.
 هشدار بانک UBS: تصمیم سپتامبر فدرال رزرو، طلا را موقتاً پایین می‌آورد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش بنکر ، جونی توز ، استراتژیست بانک UBS، در یادداشتی برای سرمایه‌گذاران نوشت: «مقاومت اخیر طلا پس از گزارش اشتغال به این معنا نیست که نرخ‌های بهره دیگر اهمیتی ندارند. بازار در حال حاضر بخش بزرگی از تشدید انتظارات را جذب کرده است.»

او ادامه داد:

«ما انتظار داریم افزایش نرخ بهره در سپتامبر یک اصلاح آنی ایجاد کند، اما مسیر بهبود گسترده‌تر را از ریل خارج نکند.» و افزود: «یک تصمیم به عدم افزایش نرخ بهره احتمالاً واکنش صعودی قوی‌تری به همراه خواهد داشت.» اگر نرخ بهره بالا برود چه می‌شود؟

به گفته توز، اگر فدرال رزرو نرخ بهره را افزایش دهد، اولین واکنش طلا احتمالاً نزولی خواهد بود؛ چون نرخ‌های واقعی و شاخص دلار فوراً واکنش نشان می‌دهند.

اما او تأکید کرد: «تقاضای فیزیکی فصلی و خرید سرمایه‌گذاران نهادی و بخش رسمی در قیمت‌های پایین‌تر باید افت قیمت را محدود کند.»

به بیان ساده، خریداران واقعی طلا — از بانک‌های مرکزی تا مصرف‌کنندگان — در قیمت‌های پایین‌تر وارد می‌شوند و اجازه نمی‌دهند قیمت زیاد پایین بماند. اگر نرخ بهره ثابت بماند چه می‌شود؟ …




 اخبار جدید

 فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم های اقتصادی ایران - اکونیوز
۱۱ ساعت قبل / سایت اکونیوز

فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم های اقتصادی ایران - اکونیوز

اقتصاد ایران: حضور وزیر اقتصاد در نشست وزرای اقتصاد بریکس فرصتی است برای مقابله با فشارهای خارجی و خنثی سازی تحریم ها.

 امنیت غذایی در گرو دیپلماسی ارضی و لجستیک خزر
۷ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

امنیت غذایی در گرو دیپلماسی ارضی و لجستیک خزر

فاطمه زهرا دارابی بحران فزاینده منابع آبی و فرسایش خاک در فلات ایران، بازنگری در راهبردهای کلان تأمین امنیت غذایی و حرکت به سوی مدل‌های نوین کشت فراسرزمینی را به یک ضرورت انکارناپذیر تبدیل کرده است. در این میان، قزاقستان با برخورداری از اراضی وسیع و مستعد کشاورزی، یکی از کانون‌های اصلی برای سرمایه‌گذاری مشترک

 صبا به مجمع می‌رود
۷ ساعت قبل / سایت صدای بورس

صبا به مجمع می‌رود

شرکت گروه مالی صبا تامین (صبا) در آستانه برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه خود، سهامداران را برای بررسی عملکرد مالی و تصمیم‌گیری درباره تقسیم سود به این مجمع فراخواند.

 مودی: خوشحالم با پزشکیان در دهلی دیدار کردم؛ به‌دنبال دوستی برد-برد هستیم
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

مودی: خوشحالم با پزشکیان در دهلی دیدار کردم؛ به‌دنبال دوستی برد-برد هستیم

نارندرا مودی (نخست‌ وزیر هند) در پست ایسستاگرامی خود با ابراز خوشحالی از دیدار مسعود پزشکیان در دهلی نو بر بر دوستی مبتنی بر برد - برد تاکید کرد.

 مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد

سازمان هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرد مستمری شهریورماه مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) واریز شد.

 کمک هزینه 3 میلیونی به حساب این کارمندان واریز می‌شود
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

کمک هزینه 3 میلیونی به حساب این کارمندان واریز می‌شود

بر اساس اطلاعیه منتشرشده، مبلغ ۳ میلیون تومان کمک‌رفاهی بازگشایی مدارس به حساب فرهنگیان شاغل واریز خواهد شد.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026