قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۱۴۰۵/۰۶/۱۱

تکذیب شایعه تعطیلی ادارات فردا پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵؛ ساعت کاری ۷ تا ۱۳ و دورکاری ۲ ساعته + پایان برنامه تابستانی از ۱۵ شهریور

بر اساس اعلام منابع رسمی و تقویم کشور، فردا پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵ تعطیل نیست و تمامی ادارات، بانکها و دستگاههای اجرایی کشور طبق روال عادی فعالیت خواهند کرد . ساعت کاری ادارات و بانکها بر اساس مصوبه تابستانی هیئت وزیران، از ۷ صبح تا ۱۳ ظهر تعیین شده است و ۲ ساعت باقیمانده از ساعات کاری موظفی کارکنان باید از طریق دورکاری جبران شود . برنامه ساعت کاری پس از ۱۵ شهریورماه هنوز اعلام نشده و متعاقباً اطلاعرسانی خواهد شد.
 تکذیب شایعه تعطیلی ادارات فردا پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵؛ ساعت کاری ۷ تا ۱۳ و دورکاری ۲ ساعته + پایان برنامه تابستانی از ۱۵ شهریور

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ با توجه به انتشار برخی شایعات در فضای مجازی درباره تعطیلی احتمالی روز پنجشنبه ۱۲ شهریور، سازمان اداری و استخدامی کشور و منابع رسمی تأکید کردهاند که این روز تعطیل نیست و تمامی دستگاههای اجرایی کشور طبق روال عادی فعالیت میکنند . شهریورماه ۱۴۰۵ در مجموع ۵ روز تعطیل دارد که چهار روز آن جمعه و تنها یک روز تعطیل رسمی غیرجمعه است که مربوط به یکشنبه ۸ شهریور (ولادت پیامبر اکرم ص و امام جعفر صادق ع) بوده است .

تکذیب شایعات تعطیلی فردا

بر اساس بررسیهای میدانی و اعلام منابع رسمی، فردا پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵ تعطیل نیست و تمامی ادارات، بانکها و دستگاههای اجرایی کشور طبق روال عادی فعالیت خواهند کرد  . روز ۱۲ شهریور در تقویم به عنوان «روز مبارزه با استعمار انگلیس، شهادت رئیسعلی دلواری و روز بهورز» ثبت شده است، اما این مناسبتها تعطیل رسمی محسوب نمیشوند  . ساعت کاری ادارات فردا …





 اخبار جدید

 یک نکته درباره داروهای ضدچاقی / آیا هزینه هر فناوری جدید باید از جیب بیمه پرداخت شود؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

یک نکته درباره داروهای ضدچاقی / آیا هزینه هر فناوری جدید باید از جیب بیمه پرداخت شود؟

در شرایط فعلی ایران، شاید مهم‌ترین وظیفه سیاست‌گذاری سلامت این باشد که تصمیم‌گیری درباره پوشش فناوری‌های جدید را از فضای تبلیغاتی و فشارهای بیرونی دور کند و به سمت یک فرآیند شفاف، علمی و مبتنی بر شواهد ببرد. این امر نه به معنای مخالفت با داروهای جدید است و نه نادیده گرفتن نیاز بیماران؛ بلکه دقیقا به معنای دفاع از حق همه بیماران برای استفاده عادلانه از منابع محدود است.

 صدور کیفرخواست 6 مامور خاطی در تبریز به دلیل نقض حقوق شهروندی
۱۶ ساعت قبل / سایت عصرایران

صدور کیفرخواست 6 مامور خاطی در تبریز به دلیل نقض حقوق شهروندی

اتهام آنها نقض حقوق شهروندی، ایجاد جو بدبینی نسبت به نیروهای مسلح و ایراد ضرب عمدی است.

 آب طالقان به محمدیه می‌رسد
۱۶ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

آب طالقان به محمدیه می‌رسد

سرپرست آب منطقه‌ای قزوین از رسیدن آب سد طالقان به محمدیه تا پایان سال خبر داد. برای این پروژه تاکنون بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

 تبدیل ازناو به پناهگاه
۱۵ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

تبدیل ازناو به پناهگاه

زیستگاه ازناو خلخال در مسیر تبدیل به پناهگاه حیات وحش قرار گرفت. بررسی آمار کشفیات سلاح غیرمجاز، پایش هوایی و بیمه خسارت تعارض حیات وحش در خلخال.

 احیای قنات بی‌بی دختران
۱۳ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

احیای قنات بی‌بی دختران

قنات بی‌بی دختران حاجی‌آباد پس از ۳ سال خشکی احیا شد. با افزایش دبی به ۱۵۰ لیتر در ثانیه، آب مورد نیاز ۱۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه تأمین شد.

 کاخ تاریخی اجابیت کلاردشت به مردم بازگردانده شد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کاخ تاریخی اجابیت کلاردشت به مردم بازگردانده شد

کاخ تاریخی اجابیت کلاردشت، متعلق به دوره پهلوی اول، پس از سال‌های طولانی انتظار و در پی پیگیری‌های مجدانه دولت به موزه باستان‌شناسی تبدیل و به مردم بازگردانده شد.

جمعه ۳ مهر ۱۴۰۵ - 25 September 2026