قیمت طلا امروز




 سایت روزنو / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۲

دستور فوری آمریکا در خصوص تجارت سایر کشور‌های جهان با ایران چیست؟

بر اساس این گزارش، سفارتخانه‌های آمریکا موظف شدند که از دولت‌های میزبان بخواهند «فعالیت‌های تجاری غیرقانونی ایران را شناسایی کنند» و هشدار دهند که هر کشور، ش...
 دستور فوری آمریکا در خصوص تجارت سایر کشور‌های جهان با ایران چیست؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

وبگاه «آکسیوس» بامداد پنجشنبه از فشار دولت آمریکا به کشور‌های مختلف جهان برای قطع روابط تجاری با جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

به گزارش روز نو آکسیوس به نقل از مقام‌های مطلع نوشت که «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا به سفارتخانه‌های این کشور در سراسر جهان دستور داده تا یک بیانیه دیپلماتیک درمورد جنگ اقتصادی علیه ایران، به بالاترین سطوح دولت‌های میزبان ارائه دهند.

این منابع که نامشان فاش نشد به آکسیوس گفتند: «به سفارتخانه‌ها گفته شده که از کشور‌های میزبان بخواهند فوراً و به طور سیستماتیک تجارت با ایران را قطع کنند».

بر اساس این گزارش، سفارتخانه‌های آمریکا موظف شدند که از دولت‌های میزبان بخواهند «فعالیت‌های تجاری غیرقانونی ایران را شناسایی کنند» و هشدار دهند که هر کشور، شرکت یا فردی که به تجارت با ایران ادامه می‌دهد، «با خطر تحریم و از دست دادن دسترسی به سیستم دلار مواجه می‌شود».

منابع مطلع همچنین افزودند که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور تروریست آمریکا در تلاش است تا یک کارگروه بین سازمانی برای هماهنگی اجرا و اعمال جنگ اقتصادی خود علیه ایران ایجاد کند. …




 اخبار جدید

 سقوط طالبان؛ به چه قیمتی؟ | عبدالحمید نورزایی |  انصاف نیوز
۴ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

سقوط طالبان؛ به چه قیمتی؟ | عبدالحمید نورزایی | انصاف نیوز

عبدالحمید نورزایی، پژوهشگر افغان، در یادداشتی با عنوان «سقوط طالبان؛ به چه قیمتی؟ / مسئله فقط سقوط حکومت نیست، مسئله افغانستان پس از آن است» که برای انتشار در اختیار انصاف نیوز قرار داده است، نوشت:

 معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه: نقطهٔ پایان مصونیت در تنگهٔ هرمز «خصب عمان» است / خصب آغاز اعمال اراده ایران در برابر هرگونه تخلف در تنگه هرمز است
۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه: نقطهٔ پایان مصونیت در تنگهٔ هرمز «خصب عمان» است / خصب آغاز اعمال اراده ایران در برابر هرگونه تخلف در تنگه هرمز است

معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: برای شناور‌های خروجی از خلیج فارس، در صورت تخلف، عبور از محدوده بندر خصب به‌معنای ورود به منطقه‌ای است که دیگر نمی‌توانند روی مصونیت حساب کنند. خصب، نقطه پایان مسیر امن و آغاز اعمال اراده ایران در برابر هرگونه تخلف در تنگه هرمز است.

 ۳۰ هزار میلیارد ریال برای توسعه طرح‌های گردشگری و صنایع‌دستی
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

۳۰ هزار میلیارد ریال برای توسعه طرح‌های گردشگری و صنایع‌دستی

وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و بانک ملی ایران با امضای تفاهم‌نامه‌ای، ظرفیت تأمین مالی ۳۰ هزار میلیارد ریالی برای اجرای طرح‌های سودآور و اشتغال‌زای گردشگری و صنایع‌دستی را فراهم کردند که ۱۰ هزار میلیارد ریال آن از منابع صندوق توسعه ملی تأمین می‌شود.

 حضور عراقچی در کمیسیون امنیت ملی مجلس/ تعامل مجلس و دولت در طرح مدیریت تنگه هرمز
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

حضور عراقچی در کمیسیون امنیت ملی مجلس/ تعامل مجلس و دولت در طرح مدیریت تنگه هرمز

تهران- ایرنا - رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از حضور وزیر امور خارجه در این کمیسیون خبر داد و گفت: موضوعاتی همچون اقدامات انجام شده در خصوص تفاهمنامه اسلام‌آباد و تعاملات ایران و عمان به ویژه در حوزه تنگه هرمز در این نشست بررسی شد.

 پیشنهادات هیئت قطری در تهران به روایت خبرنگار الجزیره
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیشنهادات هیئت قطری در تهران به روایت خبرنگار الجزیره

نورالدین الدغیر، خبرنگار شبکه الجزیره، از حضور یک هیئت قطری در تهران و ارائه پیشنهادهایی برای کاهش تنش و بررسی امکان بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکره خبر داد.

 سرپرست وزارت دفاع: توان هدف قرار دادن ناوهای آمریکایی را داریم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

سرپرست وزارت دفاع: توان هدف قرار دادن ناوهای آمریکایی را داریم

سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، درباره توانایی هدف قرار دادن ناوهایی که در محاصره اقتصادی شرکت می‌کنند گفت: مطمئن باشید که توانایی آن را داریم و نتایج آن را می‌بینید.

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026