قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۲۸ ساعت قبل

محتوای دروس معارف براساس تحولات روز و جنگ‌های اخیر بازنگری می‌شود

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به بازنگری مستمر دروس معارف دانشگاهی، از تولید جزوه‌های آموزشی و بازنگری محتوای دروس متناسب با تحولات و جنگ‌های اخیر خبر داد.
 محتوای دروس معارف براساس تحولات روز و جنگ‌های اخیر بازنگری می‌شود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها،  درباره روند بازنگری دروس معارف دانشگاهی اظهار کرد: دروس معارف در مقایسه با سایر کتاب‌های درسی دانشگاهی، از جمله مجموعه‌هایی است که در فاصله‌های کوتاه و با سرعت بیشتری به‌روزرسانی می‌شود.

وی افزود: در مقایسه با سایر دروس عمومی و تخصصی، حجم کتاب‌های تولیدشده در دوره‌های مختلف نشان‌دهنده میزان تحول در محتوای دروس معارف است. در حال حاضر، در ۶ یا ۷ عنوان درسی معارف، تعداد کتاب‌های درسی تولیدشده به بیش از ۳۰۰ عنوان می‌رسد.

رستمی با اشاره به رونمایی از جدیدترین عناوین کتاب‌های دروس معارف در هفته گذشته، گفت: نو شدن مستمر و تولید محتوای متناسب با نیازهای روز در این حوزه در حال انجام است.

بازنگری دروس معارف متناسب با تحولات اخیر …





 اخبار جدید

 اولین تصاویر از عاملان قتل زن ۲۶ساله/ ماجرا چه بود؟
۲ ساعت قبل / سایت الف

اولین تصاویر از عاملان قتل زن ۲۶ساله/ ماجرا چه بود؟


 وضعیت سایت گوزن زرد رشکان
۲ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

وضعیت سایت گوزن زرد رشکان

مدیرکل محیط‌زیست آذربایجان غربی با بازدید از سایت گوزن زرد رشکان، ضمن پایش این گونه ارزشمند، بر رفع کمبود تجهیزات و حمایت از محیط‌بانان تأکید کرد.

 جنجال تور زندان‌گردی برای عبرت‌آموزی
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

جنجال تور زندان‌گردی برای عبرت‌آموزی

انتشار ویدیویی از تور زندان‌گردی، موافقان و مخالفان پیامدهای روانی مواجهه نوجوانان با مجازات را به اظهارنظر واداشت

 وقتی الگوریتم برای رسانه تصمیم می‌گیرد؛ آیا دیده شدن جای حقیقت را گرفته است؟
۳۹ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

وقتی الگوریتم برای رسانه تصمیم می‌گیرد؛ آیا دیده شدن جای حقیقت را گرفته است؟

الگوریتم‌ها و پلتفرم‌های دیجیتال، شیوه تولید و توزیع اخبار را تغییر داده‌اند و رسانه‌ها بیش از گذشته برای جلب توجه مخاطب با یکدیگر رقابت می‌کنند. در یادداشت زهرا شیخ باقری، فعال رسانه و دانشجوی دکتری مدیریت رسانه، پیامدهای این تغییر بر کیفیت روزنامه‌نگاری، اعتماد مخاطب و استقلال تحریریه بررسی شده است.

 واکسن آنفلوآنزا کجاست؟ تناقض آمارها در روزهای طلایی واکسیناسیون
۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

واکسن آنفلوآنزا کجاست؟ تناقض آمارها در روزهای طلایی واکسیناسیون

در آستانه فصل شیوع آنفلوآنزا، واکسن هنوز به‌طور گسترده به داروخانه‌ها نرسیده است؛ آن هم در شرایطی که بسته‌شدن مسیرهای تجاری، تحریم، مشکلات انتقال پول و جنگ، تأمین دارو را دشوارتر کرده‌اند. در مقابل، گزارش‌هایی از فروش واکسن‌های اروپایی با قیمت‌های بالا در بازار غیررسمی منتشر شده و وزیر بهداشت وعده ورود واکسن به داروخانه‌ها تا پایان شهریور را داده است.

 وقتی زنگ مدرسه می‌خورد، دیگر خیابان‌ها قفل نمی‌شود
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

وقتی زنگ مدرسه می‌خورد، دیگر خیابان‌ها قفل نمی‌شود

هر سال بازگشایی مدارس شهرها را در یکی از شلوغ‌ترین روزهای سال غرق می‌کند، اما شهرهای پیشرو با طرح‌های جسورانه‌ای از جمله خیابان‌های بسته‌شده، پهپادهای نظارتی و زمان‌بندی هوشمند شروع مدارس، این معضل دیرینه را به چالشی قابل مدیریت تبدیل کرده‌اند.

شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ - 19 September 2026