قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۴۵ ساعت قبل

افزایش قیمت خودرو تا کجا ادامه دارد؟

یک کارشناس بازار خودرو با اشاره به افزایش نرخ ارز و احتمال سخت‌تر شدن واردات از تداوم روند صعودی قیمت خودرو در ماه‌های آینده خبر داد.
 افزایش قیمت خودرو تا کجا ادامه دارد؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

بابک صدرایی درمورد شرایط این بازار گفت: در کشور ما بازار خودرو یک بازار نوسانی است و عمدتا تحت تأثیر مسائل کلان سیاسی، اقتصادی، داخلی و منطقه‌ای است و هرگونه اتفاقی بر این بازار تأثیر می‌گذارد و دچار نوسان و التهاب می‌شود.  صدرایی ادامه داد: این روز‌ها شاهد افزایش قیمت ارز هستیم و مسائل سیاسی و اتفاق‌هایی که در حال رخ دادن هستند باعث شده‌اند با توجه به دورنمایی که حداقل، تا چند ماه آینده که واردات خودرو به کشور سخت‌تر می‌شود جهت‌گیری را به سمت افزایش قیمت خودرو داشته باشند و مشخص است که بازار خودرو روند افزایشی خواهد داشت و با توجه به اقداماتی که انجام می‌شوند و کنترل‌هایی که صورت می‌گیرند باید دید این موارد تا چه اندازه می‌توانند تأثیرات کمتری بر قیمت خودرو داشته باشند و امیدوار هستیم با برنامه‌ریزی‌هایی که باید انجام شود این اتفاق بیفتد و قیمت خودرو کاهش پیدا کند.

این کارشناس بازار خودرو گفت: تا حدودی بازار خودرو در حال خارج شدن از شرایط رکودی است و اگرچه رکود دارد، امّا رکودی است که به سمت افزایشی شدن در حال حرکت است. …





 اخبار جدید

 گفت‌و‌گوی ترامپ و نخست‌وزیر انگلیس درباره تنگه هرمز!+ جزئیات
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

گفت‌و‌گوی ترامپ و نخست‌وزیر انگلیس درباره تنگه هرمز!+ جزئیات

دفتر نخست‌وزیری انگلیس شامگاه دوشنبه از تماس تلفنی میان نخست‌وزیر این کشور و رئیس‌جمهور ایالات متحده و گفت‌وگوی آن‌ها درباره تنگه هرمز خبر داد.

 ترمز دلار
۵ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

ترمز دلار

چرا ایران برنده جنگ اقتصادی آمریکا و چین نمی‌شود؟

 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

 خودرو کم مصرف به جای گران شدن بنزین/ افزایش قیمت بنزین بهانه برای مناظره، انتقاد و تسویه حساب‌ سیاسی است
۵ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

خودرو کم مصرف به جای گران شدن بنزین/ افزایش قیمت بنزین بهانه برای مناظره، انتقاد و تسویه حساب‌ سیاسی است

آلبرت بغزیان در رابطه با تبعات افزایش قیمت بنزین گفت: با وجود آنکه افزایش‌های قبلی بر قیمت بنزین درس‌هایی به ما آموخته بود، اما گویی مسئولان این موارد را فراموش کرده‌اند. جامعه آکادمیک اقتصاد کشور در این رابطه حرف دارد، ولی می‌بینیم باز همان کارهای قبلی با همان شیوه‌های پیشین تکرار می‌شوند! یعنی مسئولان از اشتباهات گذشته درس نگرفته‌اند.

  رمزگشایی از قیمت‌های چندگانه بازار
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

 رمزگشایی از قیمت‌های چندگانه بازار

یک سکه در تهران، یک تتر در صرافی‌های مختلف و یک گرم طلا در پلتفرم‌های آنلاین می‌تواند در یک لحظه چند قیمت داشته باشد بدون آن‌که خود دارایی تغییر کرده باشد. این تناقض ظاهری، یک سوال مهم را پیش می‌کشد که وقتی دارایی همگن است، چرا قیمت‌ها یکی نیستند؟ پاسخ را باید نه در خود دارایی، بلکه در بازاری جست‌وجو کرد که معامله در آن شکل می‌گیرد. عرضه و تقاضا، حجم معاملات، نقدشوندگی، موجودی، فاصله قیمت با ارزش واقعی و هزینه‌های معامله می‌توانند برای یک دارایی مشابه، قیمت‌های متفاوتی بسازند. این تفاوت در روزهای پرنوسان، بیشتر خودش را نشان می‌دهد؛ زمانی که بازارها با سرعت‌های متفاوتی حرکت می‌کنند.

 سقوط تولید و صادرات خودرو در سال ۱۴۰۴
۸ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سقوط تولید و صادرات خودرو در سال ۱۴۰۴

آرمان امروز : مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارش جدید خود با عنوان شاخص‌های ترسیم‌کننده وضعیت صنعت خودرو در سال ۱۴۰۴ مهم‌ترین تحولات این صنعت را بررسی کرده است.بر اساس این گزارش تولید خودرو در سال ۱۴۰۴ به ۹۲۶ هزار دستگاه رسید. در حالی که خودروسازان در سال ۱۴۰۳ یک میلیون و ۱۲۱ هزار دستگاه خودرو تولید کرده [ ]

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026