قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱ ساعت قبل

ماجرای درگیری نظامیان ناو آبراهام لینکلن در تایلند

پلیس تایلند در پی دریافت یک تماس اضطراری از سوی یک شهروند این کشور، به درگیری دو نظامی آمریکایی در مقابل یک بار در شهر پاتایا اعزام شد.
 ماجرای درگیری نظامیان ناو آبراهام لینکلن در تایلند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

پلیس تایلند پس از گزارش شهروندان مبنی بر وقوع درگیری فیزیکی میان دو نظامی آمریکایی در مقابل یکی از بارهای شهر پاتایا، برای مداخله و آرام‌سازی وضعیت به محل اعزام شد.

به گزارش «ام‌اس‌ناو»، این دو نظامی از خدمه ناو «آبراهام لینکلن» بودند و حدود ساعت یک و نیم بامداد، در نزدیکی خیابان «واکینگ استریت» پاتایا با یکدیگر درگیر شدند.

«آنک سراتونگیو»، رئیس پلیس پاتایا، این حادثه را «جزئی» توصیف کرد، اما گفت هر دو نظامی مست بودند و شهروند تایلندی که با پلیس تماس گرفته بود، نگران بود درگیری بدون مداخله نیرو‌های امنیتی تشدید شود.

پس از حضور پلیس تایلند و اعضای گروه رابط ساحلی ناو، دو نظامی آمریکایی به مرکز عملیات مشترک نیروی دریایی آمریکا و مقام‌های محلی تایلند در «هارد راک کافه» پاتایا منتقل شدند و سپس به ناو بازگردانده شدند.

رئیس پلیس پاتایا گفت در نشست روزانه مقام‌های نیروی دریایی آمریکا و مسئولان تایلندی برای بررسی مسائل امنیتی، مقام‌های آمریکایی اعلام کردند این دو نظامی تا پایان حضور ناو در بندر اجازه خروج از کشتی را نخواهند داشت.

مقام‌های نیروی دریایی آمریکا در واشنگتن، ژاپن و تایلند تاکنون درباره این حادثه اظهارنظری نکرده‌اند.

سراتونگیو همچنین گفت پلیس تایلند تنها در صورتی یک نظامی آمریکایی را بازداشت می‌کند که حادثه‌ای برای یک شهروند تایلندی رخ دهد یا نظامی آمریکایی قوانین این کشور را نقض کند.

وی افزود این موضوع را به مقام‌های نیروی دریایی آمریکا یادآوری کرده و اطمینان دارد خدمه ناو درباره پیامد‌های اقدامات خود توجیه شده‌اند.

این درگیری در شرایطی رخ داده که حدود ۵ هزار ملوان و تفنگدار دریایی مستقر در ناو آبراهام لینکلن، پس از بیش از ۹ ماه مأموریت، برای نخستین بار فرصت استراحت و حضور در یک بندر را پیدا کرده‌اند.

خدمه این ناو از زمان آغاز جنگ علیه ایران در ماه فوریه درگیر عملیات رزمی فشرده بوده‌اند. شرایط زندگی روی ناو نیز پس از آنکه شماری از اعضای خانواده نظامیان درباره کمبود مواد غذایی و تجهیزات، کاهش روحیه و خستگی شدید جسمی خدمه صحبت کردند، مورد توجه قرار گرفته است. …




 اخبار جدید

 ترامپ در حال تدوین طرح خاورمیانه پس از جنگ است
۳ ساعت قبل / سایت روزنو

ترامپ در حال تدوین طرح خاورمیانه پس از جنگ است

ایجاد یک اتحاد منطقه‌ای بین متحدان آمریکا برای مهار ایران (واشنگتن بعنوان ضامن مطرح است) - تلاش هماهنگ برای نزدیک‌تر کردن پیامد‌های منطقه‌ای حملات ۷ اکتبر ۲۰...

 سیاری: باید به خود ببالیم که در برابر چنین دشمنی ایستاده‌ایم - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سیاری: باید به خود ببالیم که در برابر چنین دشمنی ایستاده‌ایم - تسنیم

امیر سیاری گفت: ناکامی دشمن در دستیابی به اهداف خود، نشان‌دهنده موفقیت ایران در جنگ‌های اخیر است.

 تیم تروریستی پیش از اجرای عملیات در سیستان‌وبلوچستان منهدم شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تیم تروریستی پیش از اجرای عملیات در سیستان‌وبلوچستان منهدم شد

این تیم تروریستی وابسته به رژیم منحوس صهیونی و رژیم تروریستی آمریکا قصد داشتند در همراهی با جنگ آمریکا اقدامات تروریستی را در استان رقم بزنند که با عنایت خداوند متعال قبل از هرگونه اقدام تروریستی مورد ضربه قرار گرفتند.

 پزشکیان: مدارس پلیس می‌توانند برای کشور نجات‌بخش باشند - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پزشکیان: مدارس پلیس می‌توانند برای کشور نجات‌بخش باشند - تسنیم

رئیس‌جمهور گفت: سرمایه‌گذاری بر دانش‌آموزان و تقویت مهارت و باور به خدمت، آینده کشور را تضمین می‌کند.

 فشارهای تنگه هرمز امیران عرب را در تنگنا قرار داده است
۴ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

فشارهای تنگه هرمز امیران عرب را در تنگنا قرار داده است

جنگ آمریکا علیه ایران چقدر به کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس لطمه زده است؟ پاسخ به این سوال را امروز روزنامه وال استریت ژورنال، چاپ آمریکا، داده است.

 رهبر جدید ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای منعطف‌تر است!/ آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای آماده رویارویی نامحدود با آمریکا است
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

رهبر جدید ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای منعطف‌تر است!/ آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای آماده رویارویی نامحدود با آمریکا است

آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای، ظاهراً آماده رویارویی نامحدود با آمریکا است و بنا بر ارزیابی اطلاعاتی آمریکا، نسبت به ایجاد یک سلاح هسته‌ای انعطاف‌پذیری بیشتری دارد.

شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ - 5 September 2026