قیمت طلا امروز




 سایت اکونگار / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۲۴

آغاز کشت گندم/مطالبات گندمکاران کی‌ پرداخت می‌شود؟

رئیس بنیاد ملی گندمکاران از آغاز کشت گندم سال زراعی جدید در برخی استان ها خبر داد و گفت: کشاورزان برای کشت جدید نیازمند تامین به موقع نهاده های تولید از جمله کود و بذر کیفی هستند.
 آغاز کشت گندم/مطالبات گندمکاران کی‌ پرداخت می‌شود؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اکونگار به نقل از ایرنا، عطاالله هاشمی  با اشاره به پایان فصل برداشت در استان‌ های سردسیر و شمال غرب کشور و آغاز فصل کشت در مزارع دیم اظهار داشت: با توجه به آغاز سال زراعی جدید در برخی مناطق نیازمند تامین نقدینگی مورد نیاز گندمکارانی هستیم که محصول خود را به دولت فروخته اند اما هنوز پولی دریافت نکرده اند. وی افزود: کشاورزان برای آماده سازی زمین و خرید نهاده هایی چون نهاده و کود کیفی نیازمند نقدینگی هستند و انتظار می رود مطالبات آنها از دولت هرچه سریعتر تسویه شود زیرا در آستانه سال جدید زراعی قیمت اقلامی مانند کود فسفات، سوپرفسفات تریپل و پتاس که منشاء وارداتی دارند، به‌ شدت افزایش یافته است.

مانور دلالان در بازار گندم/ماجرای گندم ۶۰هزارتومانی چیست؟

هاشمی با اشاره به تشکیل کمیسیون تخصصی قیمت گذاری گندم درباره رقم پیشنهادی برای خرید این محصول در سال زراعی آتی اظهار داشت:‌ با توجه به شاخص‌ های تورمی، هزینه تمام‌ شده و قیمت گندم وارداتی، قیمت خرید تضمینی برای سال آینده نباید کمتر از ۸۰ هزار تومان باشد. …





 اخبار جدید

 قیمت افغانی امروز یکشنبه 29 شهریور 1405
۴۳ دقیقه قبل / سایت رکنا

قیمت افغانی امروز یکشنبه 29 شهریور 1405

رکنا اقتصادی: قیمت افغانی امروز یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵، در بازار ۳,۵۵۵ تومان است که نسبت به دیروز ۵ تومان (۰.۱۴ درصد) افزایش یافته است. هر افغانی، دیروز با قیمت ۳,۵۵۰ تومان معامله می‌شد.

 سهم ۸۰ درصدی تولید داخل در بازار نوشت‌افزار / چالش تامین مواد اولیه و نوسان ارز در زنجیره تولید
۱ ساعت قبل / سایت نود اقتصادی

سهم ۸۰ درصدی تولید داخل در بازار نوشت‌افزار / چالش تامین مواد اولیه و نوسان ارز در زنجیره تولید

اگرچه بازار نوشت‌افزار در آستانه مهرماه با کمبود کالا مواجه نیست، اما رشد هزینه کاغذ، پتروشیمی و حمل‌ونقل در کنار افت قدرت خرید خانوارها، الگوی خرید خانواده‌ها را از خرید یکجا برای کل سال تحصیلی به خریدهای خرد، مرحله‌ای و اقتصادی تغییر داده است.

 آپارتمان مسکونی در مناطق اداری تهران چند شد؟
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آپارتمان مسکونی در مناطق اداری تهران چند شد؟

 دنیای‌اقتصاد: قیمت پیشنهادی فروش هر مترمربع آپارتمان مسکونی نوساز تا 10سال ساخت در دو منطقه 6 و 7 تهران که در از آنها با عنوان مناطق اداری شهر یاد می‌شود به 273‌میلیون تومان رسیده است. این ارقام پیشنهادی بوده و براساس آگهی‌های منتشرشده در سکوهای آنلاین استخراج شده است.

 جدیدترین قیمت برنج در بازار 28 شهریور ماه
۹ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

جدیدترین قیمت برنج در بازار 28 شهریور ماه

اقتصادایرانی: قیمت انواع برنج ایرانی در بازار ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد؛ طارم، هاشمی، عنبربو و شیرودی با نرخ‌های متفاوتی عرضه می‌شوند.

 واردات این خودروهای کارکرده مجاز شد/ اطلاعیه مهم
۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

واردات این خودروهای کارکرده مجاز شد/ اطلاعیه مهم

طبق اطلاعیه سامانه جامع تجارت، شرایط ثبت سفارش واردات خودروهای کارکرده از محل ماده ۱۱ قانون ساماندهی صنعت خودرو اصلاح شد.

 قیمت فروش آپارتمان در مناطق اداری تهران+ جدول
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت فروش آپارتمان در مناطق اداری تهران+ جدول

قیمت پیشنهادی فروش هر مترمربع آپارتمان مسکونی در محله فاطمی و با متراژ 80 متر مربع، 366 میلیون تومان است.

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026