قیمت طلا امروز




 سایت شهر بورس / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۷

ورزقان؛ نقطه اتصال سه مزیت راهبردی معدن، گردشگری و ترانزیت

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان‌شرقی با تأکید بر ظرفیت‌های راهبردی ورزقان در حوزه‌های معدن، گردشگری و ترانزیت، این شهرستان را یکی از نقاط مستعد توسعه اقتصادی منطقه دانست و گفت: پیوند زنجیره‌ای این ظرفیت‌ها، در کنار تقویت همکاری‌های معدنی با ارمنستان و توسعه کریدورهای ترانزیتی، می‌تواند ورزقان را به یکی از پیشران‌های توسعه اقتصادی آذربایجان‌شرقی و کشور تبدیل کند.
 ورزقان؛ نقطه اتصال سه مزیت راهبردی معدن، گردشگری و ترانزیت

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهر بورس، در آیین افتتاح سومین نمایشگاه صنایع معدنی، ماشین‌الات و تجهیزات وابسته ورزقان، با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر شهرستان ورزقان، این منطقه را برخوردار از سه مزیت راهبردی معدن، گردشگری و ترانزیت دانست و بر ضرورت نگاه یکپارچه و زنجیره‌ای به این ظرفیت‌ها تأکید کرد.

وی افزود: این سه مزیت می‌توانند به‌عنوان موتور محرک توسعه و پیشرفت شهرستان ورزقان و حتی کشور عمل کنند و لازم است در برنامه‌ریزی‌های توسعه‌ای، به‌صورت منسجم و در ارتباط با یکدیگر مورد توجه قرار گیرند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان‌شرقی با اشاره به ظرفیت صادراتی کشور اظهار داشت: از حدود ۱۵۰ میلیارد دلار صادرات سالانه کشور، ۵۸ میلیارد دلار به صادرات غیرنفتی اختصاص دارد که بخش قابل توجهی از این صادرات نیز مربوط به محصولات معدنی و پتروشیمی است.

وی همچنین ظرفیت‌های ترانزیتی ورزقان را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: در برنامه هفتم توسعه، جابه‌جایی ۴۰ میلیون تن کالا از مسیرهای ترانزیتی کشور هدف‌گذاری شده است که تحقق آن می‌تواند سالانه ۴ تا ۶ میلیارد دلار درآمد ارزی برای کشور به همراه داشته باشد. …




 اخبار جدید

 سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس

در هفته گذشته در تابلو معاملات بورس و فرابورس نمادهایی که بیشترین و کمترین بازدهی را داشتند مورد بررسی قرار گرفتند، سهم‌هایی که در هفته گذشته بیشترین صعود و سقوط را داشتند.

 خبر مهم درباره مستمری ایرانیان خارج از کشور
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

خبر مهم درباره مستمری ایرانیان خارج از کشور

میزان مستمری بازماندگان عبارت‌ است از ۱/۳۰ (یک سی‌ام) مزد یا حقوق متوسط بیمه‌شده ضربدر سنوات پرداخت حق‌بیمه، مشروط بر این که این مبلغ از ۵۰ درصد مزد یا حقوق متوسط ماهانه او کمتر و از ۱۰۰ در صد آن بیشتر نباشد.

 آغاز دور جدیدی از بارش ها از امروز - تسنیم
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

آغاز دور جدیدی از بارش ها از امروز - تسنیم

براساس نقشه‌های ثبت شده دور جدید بارش‌ها از امروز در استان‌های شمالی کشور آغاز می‌شود.

 «ام هیرو1» در آستانه ورود به بازار ایران + مشخصات رسمی غول ۵۳۶ اسب بخاری سروش موتور
۲ ساعت قبل / سایت پرشین خودرو

«ام هیرو1» در آستانه ورود به بازار ایران + مشخصات رسمی غول ۵۳۶ اسب بخاری سروش موتور

بررسی کامل شاسی‌بلند آفرودی ام هیرو1 (MHERO I REV)، محصول جدید سروش موتور. مشخصات فنی، امکانات رفاهی و قابلیت‌های آفرود هیولای ۵۳۶ اسب‌بخاری را اینجا بخوانید.

 باران و رعدوبرق در شمال و شمال غرب کشور
۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

باران و رعدوبرق در شمال و شمال غرب کشور

امروز در برخی نقاط آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، زنجان،قزوین، البرز، تهران، سمنان، قم، مرکزی، در برخی ساعات بارندگی، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

 تیر فرانسه به سنگ خورد؛ مخالفت اروپا با مالیات‌های جدید - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تیر فرانسه به سنگ خورد؛ مخالفت اروپا با مالیات‌های جدید - تسنیم

فرانسه برای تامین بودجه بعدی اتحادیه اروپا و کاهش سهم کشورهای عضو، خواستار وضع 60 میلیارد یورو مالیات جدید شد.

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026