قیمت طلا امروز




 سایت شهر بورس / ۱۱ ساعت قبل

تأکید بر توسعه متوازن پروژه‌های شرکت سرمایه‌گذاری مسکن منطقه غرب

در نشست ارزیابی عملکرد شرکت سرمایه‌گذاری مسکن منطقه غرب، ضمن بررسی روند اجرای پروژه‌های در دست اجرا و میزان تحقق برنامه‌ها و بودجه، بر ضرورت تعریف پروژه‌های جدید متناسب با ظرفیت‌های منطقه، پیش‌بینی تحولات بازار مسکن و حرکت به سمت سبد پروژه‌ای متوازن تأکید شد.
 تأکید بر توسعه متوازن پروژه‌های شرکت سرمایه‌گذاری مسکن منطقه غرب

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهر بورس به نقل از روابط عمومی گروه سرمایه‌گذاری مسکن، نشست ارزیابی عملکرد سه‌ماهه سوم سال مالی شرکت سرمایه‌گذاری مسکن منطقه غرب با حضور محسن رستمی، سرپرست گروه سرمایه‌گذاری مسکن، محمدمهدی حیدری، عضو هیئت‌مدیره، معاونان و مدیران ارشد گروه و بابک کاشمری، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مسکن منطقه غرب برگزار شد.

در این نشست، عملکرد سه‌ماهه شرکت از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گرفت و میزان پیشرفت برنامه‌های ابلاغی، تحقق اهداف اجرایی و وضعیت بودجه شرکت مورد ارزیابی قرار گرفت.

همچنین آخرین وضعیت پروژه‌های در دست اجرا، روند پیشرفت آنها و ظرفیت‌های موجود برای تعریف و آغاز پروژه‌های جدید مورد بررسی قرار گرفت و درباره الزامات توسعه فعالیت‌های شرکت در سال مالی جدید بحث و تبادل نظر شد.

محسن رستمی، سرپرست گروه سرمایه‌گذاری مسکن، در این نشست با تأکید بر ضرورت تعریف پروژه‌های جدید بر اساس ظرفیت‌ها و مزیت‌های هر منطقه، اظهار داشت: تصمیم‌گیری برای ورود به پروژه‌های جدید باید با شناخت دقیق ظرفیت‌های منطقه و درک صحیح از شرایط فعلی و آینده بازار مسکن انجام شود. …





 اخبار جدید

 ضرورت بازتنظیم سیاست‌های اقتصادی
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

ضرورت بازتنظیم سیاست‌های اقتصادی

دهمین دوره جشنواره کارآفرینی امین‌الضرب برگزار شد. این مراسم که قرار بود اسفندماه سال گذشته برگزار شود، به‌دلیل شرایط جنگی به تعویق افتاد و در نهایت با هدف تقدیر از تاب‌آوری بخش خصوصی و بررسی مهم‌ترین مسائل فعالان اقتصادی برگزار شد.

 حملات سنگین جنگنده‌های عربستان به یمن
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

حملات سنگین جنگنده‌های عربستان به یمن

نیروهای مسلح یمن از وقوع حملات هوایی جدید جنگنده‌های سعودی به مناطق نظامی خمیس مشیط و طائف خبر دادند.

 قوانین دوران صلح، پاسخ‌گوی اقتصاد در شرایط جنگی نیست
۱۰ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

قوانین دوران صلح، پاسخ‌گوی اقتصاد در شرایط جنگی نیست

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با تاکید بر ضرورت تطبیق سیاست‌های اقتصادی با شرایط جنگی کشور، گفت: نمی‌توان با همان قوانین و مقررات دوران صلح، اقتصاد کشور را در شرایط جنگی اداره کرد و باید متناسب با وضعیت موجود، تصمیم‌های منطقی و کارشناسی اتخاذ شود.

 انتقاد راغفر از سیاست‌های اقتصادی/ منابع مردم نباید به بخش خصوصی واگذار شود
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

انتقاد راغفر از سیاست‌های اقتصادی/ منابع مردم نباید به بخش خصوصی واگذار شود

یک اقتصاددان، با انتقاد از تداوم سیاست‌های آزادسازی و خصوصی‌سازی در کشور، عنوان کرد: منابع و زیرساخت‌هایی که با سرمایه مردم ایجاد شده‌اند نباید به بخش خصوصی واگذار شوند و دولت باید به جای تکرار سیاست‌های نادرست، به سمت اصلاح شیوه‌های تامین مالی و ایجاد انضباط مالی حرکت کند.

 قیمت طلا امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / بازار طلا ایست کرد + جدول
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

قیمت طلا امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / بازار طلا ایست کرد + جدول

قیمت طلا در بازار تهران امروز ۲۱ شهریورماه اعلام شد.

 برای همه امن است به جز ریاض؛ جزیره‌ای که بازی استراتژیک منطقه را عوض می‌کند
۹ ساعت قبل / سایت اکوایران

برای همه امن است به جز ریاض؛ جزیره‌ای که بازی استراتژیک منطقه را عوض می‌کند

اکوایران: تصرف پریم یک روز پس از کنترل بندر المخاء رخ داد و توان حوثی‌ها برای تهدید مسیرهای جایگزین صادرات نفت عربستان در دریای سرخ را افزایش داده است.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026