قیمت طلا امروز




 سایت شهر بورس / ۴۳ ساعت قبل

مرتضی ابراهیمی کیست؟ از مدافعی تا مربیگری

مرتضی ابراهیمی از مدافعان میانی شناخته‌شده فوتبال ایران در دهه‌های ۱۳۸۰ و اوایل ۱۳۹۰ خورشیدی است که سابقه حضور در باشگاه‌های مطرحی چون استقلال تهران، پگاه گیلان، داماش گیلان، مس کرمان و سایپا را در کارنامه دارد.
 مرتضی ابراهیمی کیست؟ از مدافعی تا مربیگری

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهر بورس، مرتضی ابراهیمی در دوران حضور در زمین با تکیه بر قامت بلند، برتری و قدرت سرزنی در خط دفاع و ضربات ایستگاهی، همواره مهره‌ای مطمئن و فیزیکی در لیگ برتر خلیج فارس به شمار می‌رفت. فهرست عناوین مشخصات و پیشینه حرفه‌ای مرتضی ابراهیمی مطالب مرتبط  نایب‌قهرمانی در جام حذفی فوتبال ایران (فصل ۸۷–۱۳۸۶):   کسب رتبه سوم لیگ برتر و صعود تاریخی به لیگ قهرمانان آسیا (فصل ۸۸–۱۳۸۷): ورود به عرصه مربیگری سبک بازی و خصوصیات فنی زندگی شخصی

ابراهیمی پس از آویختن کفش‌ها و پایان دوران بازیکنی، وارد عرصه مربیگری شد و در کادرهای فنی تیم‌های لیگ برتری و لیگ یکی، به‌ویژه در فوتبال استان گیلان، به فعالیت حرفه‌ای خود ادامه داد. بیوگرافی مرتضی ابراهیمی را در ادامه بخوانید.

مشخصات و پیشینه حرفه‌ای مرتضی ابراهیمی …




 اخبار جدید

 امید سرمایه‌گذاران به افزایش قیمت طلا
۳ ساعت قبل / سایت اکونگار

امید سرمایه‌گذاران به افزایش قیمت طلا

اشوا روت‌بارت، بنیان‌گذار شرکت «جی. روت‌بارت اند کو» (J. Rotbart Co) گفت: من همچنان نسبت به وضعیت طلا در ادامه سال بسیار خوش‌بین هستم. تداوم تنش‌های ژئوپلیتیکی و افزایش بدهی‌های دولتی، موجب تقاضای مداوم برای دارایی‌های امن را افزایش می‌دهد.

 واکنش همتی به تشدید محدودیت‌ بانک‌های ایرانی توسط انگلستان
۲۴ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

واکنش همتی به تشدید محدودیت‌ بانک‌های ایرانی توسط انگلستان

عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی گفت: کشورهای مختلف برای نشان دادن همراهی و تبعیت خود از آمریکا، فعالیت بانک‌هایی را که بعضاً سال‌هاست در چارچوب تحریم آمریکا هیچ‌گونه عملیات بانکی در ارتباط با ایران ندارند، برای خوش‌آمد آمریکا مجدداً محدود کرده‌اند.

 بازار خودرو در شوک افزایش قیمت/ رکود همچنان ادامه دارد - سرمایه و بورس
۲ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

بازار خودرو در شوک افزایش قیمت/ رکود همچنان ادامه دارد - سرمایه و بورس

بازار خودرو در نخستین روزهای پاییز ۱۴۰۵ بار دیگر شاهد افزایش قیمت در برخی مدل‌های داخلی بود؛ این در حالی است که رکود معاملات همچنان بر بازار حاکم است.

 دیدار مهم عراقچی و وزیر خارجه قبرس؛ محور گفت‌وگوها چه بود؟
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

دیدار مهم عراقچی و وزیر خارجه قبرس؛ محور گفت‌وگوها چه بود؟

وزرای امور خارجه ایران و قبرس در نیویورک درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کردند.

 خبر جدید از انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی/ کارت‌های سوخت از مهر ماه حذف می‌شوند؟
۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

خبر جدید از انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی/ کارت‌های سوخت از مهر ماه حذف می‌شوند؟

اقتصادایرانی: با آغاز اجرای آزمایشی طرح انتقال سهمیه بنزین به کارت‌های بانکی از مهر ۱۴۰۵، جزئیات تازه‌ای درباره نحوه استفاده از سهمیه و آینده کارت‌های سوخت مطرح شده است؛ اما آیا کارت‌های سوخت از مهرماه حذف می‌شوند؟

 پایان موفق فروش ویژه نمایشگاهی جیران موتور؛ استقبال بی‌نظیر هزاران بازدیدکننده از غرفه محصولات گروه GAC (GAC, AION, HYPTEC)
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

پایان موفق فروش ویژه نمایشگاهی جیران موتور؛ استقبال بی‌نظیر هزاران بازدیدکننده از غرفه محصولات گروه GAC (GAC, AION, HYPTEC)

طرح فروش ویژه نقدی و اقساطی محصولات جی‌ای‌سی (GAC) جیران موتور (G-RUN Motor) که در قالب ششمین مرحله عرضه و هم‌زمان با هفتمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو تهران برگزار شده بود، پس از استقبال گسترده متقاضیان و تکمیل ظرفیت تعیین‌شده، با موفقیت به پایان رسید.

جمعه ۳ مهر ۱۴۰۵ - 25 September 2026