قیمت طلا امروز




 سایت ایران اکونمیست / ۲ ساعت قبل

ابر تورم ساختگیست؟

فروپاشی اقتصادی اتفاق نیفتاده؟/شعارهای مردم دربازار از وضعیت معیشتی اقتصادی چیز دیگری می‌گوید.
 ابر تورم ساختگیست؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

 

به گزارش ایران اکونومیست؛ رئیس کل بانک مرکزی گفت: علیرغم اینکه مردم از فشار تورم در رنج هستند اما ابرتورم اتفاق نیفتاده است.

باشگاه خبرنگاران - عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در سی و ششمین همایش بانکداری اسلامی گفت: همواره چنین نشست‌هایی فرصت مغتنمی برای بازخوانی مسیر طی‌شده، ارزیابی اقدامات انجام‌گرفته و ترسیم مسیر آینده است. باید از کسانی که به هر حال تلاش کردند تا در سیستم بانکی، شریعت را با عملیات بانکی عجین کنند، تشکر کنیم. به هر حال ما هنوز با آن چیزی که باید باشد فاصله داریم، اما تلاش همچنان برقرار است و ادامه دارد.

 

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: از شورای فقهی، به‌خصوص فقهای محترم آن که جلسات مرتب و منظمی دارند و بر امور نظارت می‌کنند، قدردانی می‌کنم. در قانون بانک مرکزی نیز بر تکلیف بانک مرکزی برای حرکت به سمت بانکداری اسلامی تأکید شده و ما موظف هستیم این موضوع را هم در جلسات و هم در اقدامات عملی پیگیری کنیم.

 

همتی با بیان اینکه بانک مرکزی وظیفه اساسی در اقتصاد کشور دارد، اظهار کرد: همین موضوع باعث شده حساسیت کار بانک مرکزی، به‌خصوص در شرایط فعلی، بسیار زیاد باشد.

 

او با اشاره به پنج محور اصلی فعالیت بانک مرکزی گفت: پنج محور اصلی را خودتان بهتر می‌دانید؛ یکی حوزه پولی، یکی حوزه اعتباری، حوزه ارزی، حوزه تنظیم‌گری و نظارت بر بانک‌ها و افراد تحت نظارت و دیگری نظام پرداخت است. نظام پرداخت مسئله بسیار مهمی برای ماست و الان هم معمولاً مورد هجوم دشمن قرار می‌گیرد.

 

رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: یکی از کار‌های سنگین بانک مرکزی، حفظ و تداوم نظام پرداخت است. تقریباً می‌توان گفت که در سال گذشته حدود ۲.۱ کوادریلیون در واقع حجم تراکنش‌ها و ارزش‌های مربوط به آن بوده است و حفظ این روند و ادامه آن، کار بسیار بزرگی است که در این شرایط انجام می‌شود.

 

همتی افزود: حوزه اعتباری و همچنین حوزه تنظیم‌گری از کار‌های بسیار مهم بانک مرکزی است. این حوزه‌ها زندگی روزمره اقتصادی مردم را درگیر کرده و آن را اداره می‌کنند و اگر خللی در هر کدام از این حوزه‌ها پیش بیاید، در زندگی اقتصادی مردم تأثیر خواهد گذاشت.

  …




 اخبار جدید

 واکنش بقایی به یک تحلیل مهم؛ آیا ایران به دنبال افزایش هزینه‌های آمریکا در جنگ است؟
۲۴ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

واکنش بقایی به یک تحلیل مهم؛ آیا ایران به دنبال افزایش هزینه‌های آمریکا در جنگ است؟

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال نورنیوز درباره اینکه آیا ایران مدل پیچیده ای را درپیش گرفته تا با بالا بردن هزینه های سیاسی ، اقتصادی ، امنیتی و انتخاباتی ،آمریکا را از تجاوز خود پشیمان کند، گفت: ایران بدنبال تحقق این مهم است، چرا که آمریکا باید تبعات و هزینه‌های تصمیمات خود را بپذیرد.

 محمدرضا نعمت‌زاده: درس بزرگ امام خمینی(ره) به ما این بود که در مسیر انقلاب و ساختن کشور، بن‌بستی وجود ندارد/ صمد حسن‌زاده: زیرساخت‌های بنیادین صنایع مادر و پتروشیمی در دوره اصلاحات یک جهش تاریخی را تجربه کرد
۴۳ دقیقه قبل / سایت جماران

محمدرضا نعمت‌زاده: درس بزرگ امام خمینی(ره) به ما این بود که در مسیر انقلاب و ساختن کشور، بن‌بستی وجود ندارد/ صمد حسن‌زاده: زیرساخت‌های بنیادین صنایع مادر و پتروشیمی در دوره اصلاحات یک جهش تاریخی را تجربه کرد

آیین رونمایی از کتاب خاطرات محمدرضا نعمت‌زاده با عنوان «آقای مهندس» با حضور جمعی از مسئولان و مدیران پیشین و فعلی اقتصادی کشور در سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برگزار شد. این اثر حاصل ۳۳ جلسه و بیش از ۱۳۰ ساعت گفت‌وگو با نعمت‌زاده است و علاوه بر ثبت وقایع، به چرایی تصمیم‌ها، محدودیت‌های ساختاری و شیوه عبور از موانع پرداخته است.

 ثبت نام بیمه تکمیلی صندوق بازنشستگی کشوری تمدید شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ثبت نام بیمه تکمیلی صندوق بازنشستگی کشوری تمدید شد

مهلت ثبت درخواست‌های مرتبط با بیمه تکمیلی درمان برای بازنشستگان، از کارافتادگان و وظیفه بگیران صندوق بازنشستگی کشوری، تمدید شد.

 بعد از فوت شخص تکلیف موجودی حساب‌های بانکی چه می‌شود؟
۱۵ دقیقه قبل / سایت فرکانس

بعد از فوت شخص تکلیف موجودی حساب‌های بانکی چه می‌شود؟

به گزارش فرکانس، موجودی حساب بانکی افراد پس از فوت، بخشی از ترکه محسوب می‌شود و تعیین تکلیف آن تنها بر اساس قوانین ارث و پس از طی مراحل قانونی امکان‌پذیر است. به همین دلیل، وراث بدون ارائه مدارک قانونی و طی تشریفات مقرر، امکان برداشت از حساب متوفی را نخواهند داشت. نحوه دسترسی وراث [ ]

 نفتکش غول پیکر در تنگه هرمز منفجر شد!
۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نفتکش غول پیکر در تنگه هرمز منفجر شد!

نفتکش غول‌پیکر سعودی «سیدر» هنگام عبور از تنگه هرمز هدف ۳ پرتابه قرار گرفت. این نفتکش با ظرفیت حمل ۲ میلیون بشکه نفت خام، در مسیر جنوبی تنگه هرمز دچار حادثه شد.

 مهندس؛ همه‌کاره اپل
۱۷ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مهندس؛ همه‌کاره اپل

دنیای اقتصاد: اول سپتامبر نقطه عطف بزرگی برای اپل بود؛ تیم کوک از سمت مدیرعاملی کناره‌گیری کرد و جان ترنوس سکان هدایت را به دست گرفت.

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026