به گزارش ایران اکونومیست؛ بازار خودرو در شروع معاملات امروز شنبه، 21 شهریور 1405، با وجود نوسان در برخی مدلها، همچنان در وضعیت نوسانی و کمرمق قرار دارد. بررسی قیمتهای بازار نشان میدهد در بخش قابل توجهی از محصولات ایرانخودرو، قیمتها کاهش داشته، در حالی که محصولات سایپا عمدتاً با افزایشهای محدود معامله شدهاند.
در بازار امروز بیشترین کاهش قیمت در میان محصولات ایرانخودرو مربوط به پیکاپ فوتون اتوماتیک است که با افت 120 میلیون تومانی به 6 میلیارد و 860 میلیون تومان رسیده است. پس از آن، هایما S7 پرو با کاهش 90 میلیون تومانی در محدوده 5 میلیارد و 660 میلیون تومان قرار دارد.
در بخش خودروهای پرتقاضا نیز پژو 207 اتوماتیک با افت 50 میلیون تومانی به 2 میلیارد و 860 میلیون تومان رسید. پژو 207 دندهای پانوراما، سورن XU7P و پژو 207 دندهای هیدرولیک نیز کاهش قیمت را تجربه کردند.
کدام خودروها امروز گران شدند؟ …













