قیمت طلا امروز




 سایت ایران اکونمیست / ۱ ساعت قبل

دورکاری زمستانی تصویب شد

دورکاری زمستانی از زبان سخنگوی دولت امروز سه‌شنبه ۱۰ شهریور
 دورکاری زمستانی تصویب شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

 

به گزارش ایران اکونومیست؛ سخنگوی دولت گفت: قرار است سازمان امور اداری و استخدامی مصوبه دورکاری زمستان را آماده کند که ان‌شاءالله در جلسه هیئت دولت به تصویب خواهد رسید.

باشگاه خبرنگاران ؛ فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت امروز سه‌شنبه ۱۰ شهریور و در نهمین نشست خبری هفتگی خود در سال ۱۴۰۵، درباره نتیجه تصمیم جلسه سران قوا برای دورکاری برخی ادارات در فصل زمستان که از سوی رئیس‌جمهور پزشکیان مطرح شده بود، تصریح کرد: این موضوع در جلسه امروز هیئت دولت نیز به بحث گذاشته شد. قرار است سازمان امور اداری و استخدامی برنامه مورد نظر را آماده کند که ان‌شاءالله در جلسه هیات دولت به تصویب خواهد رسید.

 

سخنگوی دولت افزود: طبیعتاً تمامی جزئیات آن پس از تصویب، به‌طور کامل اطلاع‌رسانی خواهد شد. مسلماً بهینه‌سازی و بهره‌ور ساختن فضا‌های اداری یکی از موضوعاتی است که هم دستور جناب آقای رئیس‌جمهور بوده و هم طبیعتاً مطالبه مردم است که ان‌شاءالله این مهم به انجام خواهد رسید.

 

وی یادآور شد: دقیقاً ۶ ماه از اعلام خبر شهادت رهبر عزیز و امام بزرگ جامعه اسلامی می‌گذرد. شش ماه پیش، در دهم اسفندماه، با اعلام خبر شهادت ایشان، قاطبه امت به خیابان‌ها آمدند و مردم عزیز ما همچنان در خیابان‌ها حضور دارند.

 

وی افزود: فراموش نمی‌کنیم که همزمان با اعلام خبر شهادت رهبر شهیدمان، خبر شهادت کودکان میناب، ورزشکاران لامرد و ملوانان ناو دنا را نیز شنیدیم، اخباری که ما را هر روز بر عهد خود استوارتر کرد.

 

سخنگوی دولت با گرامیداشت یاد و خاطره ۲ شهید لارک که در حملات جنایتکارانه چند روز گذشته آمریکا به شهادت رسیدند، گفت: عهدشکنی‌های آمریکا همچنان کار را بر جهانیان دشوارتر می‌کند.

 

سخنگوی دولت در خصوص مشکلات ایجاد شده برای برخی از هم‌وطنان و قطع کالابرگ الکترونیک آنان به دلیل عدم احراز هویت، بیان کرد: براساس قانون، کالابرگ باید به تمامی ایرانیان مقیم کشور تعلق گیرد؛ لذا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف شد تا افراد ساکن در داخل کشور را شناسایی کند. در همین راستا، پیامکی برای افرادی که طبق آمار‌های دریافتی از وزارت امور خارجه در لیست خروجی‌های کشور قرار داشتند، ارسال شد.

  …




 اخبار جدید

 مسابقه شبیه‌ترین فرد به زهران ممدانی | تصاویر
۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مسابقه شبیه‌ترین فرد به زهران ممدانی | تصاویر

صدها نفر در نیویورک گرد هم آمدند تا شبیه‌ترین فرد به زهران ممدانی شهردار این شهر را انتخاب کنند.

 جدال استقلال و پرسپولیس با سرمربیان ایرانی پس از ۹۹۹ روز/ سهراب و تارتار یادآور مصاف یحیی و نکونام
۴۰ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

جدال استقلال و پرسپولیس با سرمربیان ایرانی پس از ۹۹۹ روز/ سهراب و تارتار یادآور مصاف یحیی و نکونام

آخرین بار که دربی پایتخت با حضور سرمربیان ایرانی برگزار شد به هفته پنجم لیگ برتر بیست و سوم برمی‌گردد.

 آمریکا مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته است / عاصم منیر نه پیام مثبت و نه منفی داشت
۱۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

آمریکا مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته است / عاصم منیر نه پیام مثبت و نه منفی داشت

رکناسیاسی: اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری گفت:آمریکا مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته است و این امر قطعا درباره ایران جواب نخواهد داد.

 محکومیت ۱۷۷ مدیر متخلف
۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

محکومیت ۱۷۷ مدیر متخلف

اجرای احکام نظارتی در پنج‌ماهه نخست امسال، علاوه بر بازگرداندن بیش از ۲۱ هزار میلیارد ریال به خزانه کشور، به محکومیت ۱۷۷ مدیر متخلف به مجازات‌هایی نظیر انفصا...

 زنده: لحظه به لحظه با آخرین روز پنجره تابستانی اروپا!
۲۱ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

زنده: لحظه به لحظه با آخرین روز پنجره تابستانی اروپا!

پنجره نقل و انتقالات فوتبال اروپا امروز بسته خواهد شد و ما قدم به قدم در ساعات پیش رو با شما و اخبار و شایعات جذاب همراه هستیم.

 بحران پایگاه‌های آمریکا، نشانه تغییر معادله امنیت منطقه
۲۳ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

بحران پایگاه‌های آمریکا، نشانه تغییر معادله امنیت منطقه

در حالی که ترامپ با روایت‌سازی رسانه‌ای و تصاویر تولیدشده با هوش مصنوعی از «پیروزی بر ایران» سخن می‌گوید، اعترافات فرماندهان آمریکایی، آسیب پایگاه‌ها، خروج ناوها و استعفاهای زنجیره‌ای، تصویری متفاوت از میدان ارائه می‌کند.

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026