قیمت طلا امروز




 سایت نفت ما / ۳۵ ساعت قبل

هدفگذاری ۶۰۰ میلیون دلاری تجارت کشاورزی ایران و ازبکستان | نفت ما

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده ایران و ازبکستان برای توسعه همکاری‌های کشاورزی، گفت: حجم تجارت کشاورزی دو کشور اکنون حدود ۲۰۰ میلیون دلار است که با تکیه بر ظرفیت‌های موجود می‌تواند تا دو سال آینده به حداقل ۶۰۰ میلیون دلار افزایش یابد.
 هدفگذاری ۶۰۰ میلیون دلاری تجارت کشاورزی ایران و ازبکستان | نفت ما

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در همایش همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان که با حضور وزرای دو کشور و سفیر جمهوری اسلامی ایران و روسای اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، روز دوشنبه  ۳۰ شهریور در تاشکند برگزار شد، گفت: ازبکستان با تکیه بر اصلاحات اقتصادی و کشاورزی در حرکت از سیستم «تک‌کشتی» به «تنوع تولید» به ویژه در باغبانی مدرن و تنوع‌بخشی به صادرات کشاورزی، گام‌های بزرگی برداشته که منجر به انتخاب این کشور در شورای سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO) شده است.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه دسترسی بین‌المللی نیازمند پاسخ‌های مشترک و نوآورانه است، گفت: دانش عمومی و توسعه کشاورزی دانش‌بنیان مدیریت منابع آب و خاک خشک و نیمه خشک و ارتقای صنایع تبدیلی تجارب ارزنده در اختیار دارد.

نوری ادامه داد: عضویت ایران و ازبکستان در سازمان همکاری‌های شانگهای و پیمان منطقه‌ای اکو و اوراسیا، بستری برای حذف موانع تجاری، کاهش موانعی تعرفه‌ای و یکپارچه‌سازی استانداردها و ایجاد زنجیره تامین کالاهای اساسی شده است. …




 اخبار جدید

 درهم امارات علیه میانجیگران
۹ ساعت قبل / سایت اکوایران

درهم امارات علیه میانجیگران

بازار طلا، ارز و سکه امروز با اخبار سیاسی پرنوسان دنبال شدند. قیمت دلار با گپ مثبت در حوالی ۲۳۴ هزار تومان شروع به کار کرد اما از میانه روز با خبر خبرگزاری کیودو کاهشی شد. اما این پایان کار نبود و این خبر نیز تکذیب شد.

 «پازن» و تولید زودهنگام گاز
۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

«پازن» و تولید زودهنگام گاز

آرمان امروز : در فاصله یک سال، دو کشف گازی در جنوب کشور، میدان‌های «پازن» و «تخته»، بار دیگر توجه‌ها را به ظرفیت اکتشاف در صنعت نفت ایران جلب کرد. بر اساس اطلاعات اعلام‌شده، مجموع گاز کشف‌شده جدید در این دو میدان به حدود ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد فوت‌مکعب می‌رسد که بر پایه داده‌های [ ]

 ابلاغیه جدید برای نانوایی ها / نانوایی‌ها دیگر نمی‌توانند این کار را انجام دهند
۶ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

ابلاغیه جدید برای نانوایی ها / نانوایی‌ها دیگر نمی‌توانند این کار را انجام دهند

اقتصادایرانی: بر اساس ابلاغیه جدید، بازرسی‌های سخت‌گیرانه از نانوایی‌ها آغاز شده و بر رعایت نرخ مصوب، وزن نان و ممنوعیت فروش اجباری نظارت خواهد شد.

 معمای خروج از بازار
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

معمای خروج از بازار

در ادبیات توسعه، بنگاه‌های کوچک و متوسط یکی از مهم‌ترین اجزای فرآیند توسعه اقتصادی محسوب می‌شوند. نقش آنها الزاما در تولید انبوه، سرمایه‌گذاری‌های عظیم یا تعیین قیمت بازار خلاصه نمی‌شود، بلکه اهمیت اصلی آنها در ایجاد اشتغال، جذب نیروی کار، ورود به بازارهای کوچک و تخصصی، ایجاد انعطاف‌پذیری در ساختار تولید و تکمیل زنجیره ارزش بنگاه‌های بزرگ است. از همین رو، وضعیت این بنگاه‌ها مستقیما با ظرفیت اقتصاد برای جذب نیروی کار و گسترش درآمد خانوارها ارتباط دارد.

 سه محصول جدید سایپا با حضور وزیر صمت رونمایی شد
۶ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

سه محصول جدید سایپا با حضور وزیر صمت رونمایی شد

آیین رونمایی از سه خودروی جدید گروه خودروسازی سایپا و افتتاح خط تولید آریا با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونین و مدیران وزارت صمت برگزار شد.

 گرانی دامن برنج را گرفت / هندی چند ؟!
۸ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

گرانی دامن برنج را گرفت / هندی چند ؟!

اقتصادایرانی: قیمت برنج هندی اعلام شد؛ کیسه‌های ۱۰ کیلویی ارقام ۱۱۲۱، ۱۷۱۸ و ۱۵۰۹ با نرخ‌های متفاوت در بازار عرضه می‌شوند.

چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ - 23 September 2026