قیمت طلا امروز




 سایت نفت ما / ۴۲ ساعت قبل

‌رایزنی پاکستان و مصر درباره «تحولات منطقه» | نفت ما

اسحاق‌دار و «بدر عبدالعاطی» در این رایزنی بر تعهد اسلام‌آباد و قاهره برای تقویت بیش از پیش روابط تاکید کردند.
 ‌رایزنی پاکستان و مصر درباره «تحولات منطقه» | نفت ما

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

وزیر خارجه پاکستان محمد اسحاق‌دار با همتای مصری خود تماس تلفنی گرفت و دو طرف درباره روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ حرف زدند.

اسحاق‌دار و «بدر عبدالعاطی» در این رایزنی بر تعهد اسلام‌آباد و قاهره برای تقویت بیش از پیش روابط تاکید کردند.تماس تلفنی وزیر خارجه پاکستان با همتای مصری در حالی انجام شده که اسلام‌آباد سابقه ایفای نقش به عنوان میانجی را در مذاکرات آمریکا و ایران دارد.

طبق اعلام وزارت خارجه پاکستان، اسحاق‌دار و عبدالعاطی درباره روابط دوجانبه پاکستان و مصر گفت‌و‌گو و در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر کردند.دیپلمات ارشد مصری از اسحاق‌دار دعوت کرد تا در اولین فرصت ممکن سفری دوجانبه‌به قاهره داشته باشد.وزارت خارجه پاکستان همچنین اعلام کرد که آنها تعهد خود را برای «تقویت بیشتر روابط دوجانبه، ادامه تعامل و مشارکت در مسائل امنیتی منطقه»‌ اعلام کردند. منبع :  خبرگزاری فارس …




 اخبار جدید

 نحوه استفاده از کارت‌های اضطراری جایگاه‌های سوخت - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نحوه استفاده از کارت‌های اضطراری جایگاه‌های سوخت - تسنیم

با اجرای نرخ جدید بنزین، نحوه استفاده از کارت‌های اضطراری جایگاه‌ها و تغییر اعداد نمایشگرهای سوخت اعلام شد.

 افزایش 13درصدی قیمت خودرو
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش 13درصدی قیمت خودرو

دنیای اقتصاد: بازار خودرو در بازه زمانی اول تا شانزدهم شهریورماه با رشد به طور میانگین 13درصدی قیمت‌ها مواجه شده است. در این بین، در حالی در هفته اول ماه پایانی تابستان، بازار خودروهای داخلی پیشتاز رشد قیمت‌ها بود که حالا وارداتی‌ها گوی سبقت را از داخلی‌ها ربوده‌اند. بدین ترتیب، رکورد افزایش قیمت به نام بازار خودروهای وارداتی با رشد به طور میانگین 16.4درصد زده شده است. پس از آن، بازار خودروهای داخلی افزایش قیمت 14.7درصدی را تجربه کرده است.

 اردوغان: چرا جهان هزینه جنگ آمریکا با ایران را میپردازد؟
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

اردوغان: چرا جهان هزینه جنگ آمریکا با ایران را میپردازد؟

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، گفت که افزایش قیمت نفت، در بحبوحه درگیری‌ها در خاورمیانه، نه تنها باری بر دوش ایران، بلکه بر دوش اکثر کشورهای دیگر نیز هست.

 خودرو کم مصرف به جای گران شدن بنزین/ افزایش قیمت بنزین بهانه برای مناظره، انتقاد و تسویه حساب‌ سیاسی است
۳ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

خودرو کم مصرف به جای گران شدن بنزین/ افزایش قیمت بنزین بهانه برای مناظره، انتقاد و تسویه حساب‌ سیاسی است

آلبرت بغزیان در رابطه با تبعات افزایش قیمت بنزین گفت: با وجود آنکه افزایش‌های قبلی بر قیمت بنزین درس‌هایی به ما آموخته بود، اما گویی مسئولان این موارد را فراموش کرده‌اند. جامعه آکادمیک اقتصاد کشور در این رابطه حرف دارد، ولی می‌بینیم باز همان کارهای قبلی با همان شیوه‌های پیشین تکرار می‌شوند! یعنی مسئولان از اشتباهات گذشته درس نگرفته‌اند.

 فردا حراج شمش طلا برگزار می شود؛ کارمزد خرید از مرکز مبادله چقدر است؟
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

فردا حراج شمش طلا برگزار می شود؛ کارمزد خرید از مرکز مبادله چقدر است؟

یکصد و پنجاه و پنجمین جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله سه‌شنبه ۱۷ شهریور برگزار می‌شود که وجه‌الضمان هر قطعه ۵۰ میلیارد ریال و سقف خرید ۲۵ قطعه در هفته و کارمزد هر معامله ۴۰ میلیون ریال تعیین شده است.

 کوبا: ما در حال مذاکره با آمریکا نیستیم!
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

کوبا: ما در حال مذاکره با آمریکا نیستیم!

وزیر امور خارجه کوبا، هرگونه مذاکره‌ هاوانا با واشنگتن را تکذیب کرد و افزود، هیچ مذاکره‌ای نیز برای آینده برنامه‌ریزی نشده است.

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026