قیمت طلا امروز




 سایت نفت ما / ۱۴ ساعت قبل

اپل برای هر نمایشگر تاشوی آیفون ۲۵۰ دلار به سامسونگ می‌دهد | نفت ما

اگرچه اپل و سامسونگ رقبای دیرینه یکدیگر در دنیای موبایل به حساب می‌آیند، گزارشی تازه حاکی از آن است که کوپرتینویی‌ها بابت هر گوشی تاشو آیفون Duo حدود ۲۵۰ دلار به سامسونگ پول می‌پردازند، چراکه سامسونگ تأمین‌کننده صفحه‌نمایش این گوشی است.
 اپل برای هر نمایشگر تاشوی آیفون ۲۵۰ دلار به سامسونگ می‌دهد | نفت ما

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

افشاگر معروف Instant Digital در پستی جدید که امروز در ویبو منتشر شده اعلام کرده که اپل و Samsung Display قراردادی انحصاری و سه‌ساله برای تأمین پنل‌های تاشو امضا کرده‌اند. طبق گفته این منبع آگاه، سامسونگ دیسپلی تأمین‌کننده انحصاری پنل‌های تاشوی مورداستفاده در آیفون Duo و مدل‌های بعدی خواهد بود. هزینه هر پنل نیز حدود ۲۵۰ دلار اعلام شده است.

این گزارش همچنین اشاره کرده که برخلاف انتظار، این قطعه یکی از گران‌ترین اجزای اصلی این دستگاه محسوب می‌شود. با اینکه تاکنون گزارش‌های معتبر زیادی درباره هزینه ساخت آیفون Duo منتشر نشده، بررسی هزینه قطعات مختلف مانند نمایشگر، دوربین‌ها، پردازنده، حافظه و سایر اجزا می‌تواند تصویر بهتری از قیمت تمام‌شده دستگاه ارائه دهد. اپل نیز اطلاعات جالبی درباره مواد به‌کاررفته در ساخت این گوشی، از جمله میزان استفاده از مواد بازیافتی، منتشر کرده است. …




 اخبار جدید

 قیمت روز خودرو اعلام شد؛ تارا، دنا و شاهین چند شدند؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

قیمت روز خودرو اعلام شد؛ تارا، دنا و شاهین چند شدند؟

جدول تازه قیمت خودرو نشان می‌دهد ری‌را با قیمت چهار میلیارد و ۴۲۰ میلیون تومان در صدر خودروهای این فهرست قرار دارد؛ دنا پلاس اتوماتیک توربو آپشنال سه میلیارد و ۳۷۵ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V4 LX سه میلیارد و ۳۲۰ میلیون تومان و شاهین پلاس اتوماتیک سه میلیارد و ۱۷۵ میلیون تومان قیمت خورده‌اند.

 کاهش سرمایه‌گذاری با گرانی ارز و کاهش قدرت خرید خانوارها/ سرمایه‌گذاری خارجی در سال جاری نداشتیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

کاهش سرمایه‌گذاری با گرانی ارز و کاهش قدرت خرید خانوارها/ سرمایه‌گذاری خارجی در سال جاری نداشتیم

معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: سرمایه‌گذاری‌های داخلی روی صنایع تحت تاثیر نوسانات نرخ ارز و تورم و کاهش قدرت خرید خانوار قرار گرفته و استقبال سرمایه‌گذاران در مقایسه با سال گذشته کم شده و بیشتر به سمت توسعه واحدهای موجود رفته است.

 خوراک و مسکن دو بلای معیشتی کارگران / دستمزد ۱۴۰۵ باید دوباره ترمیم شود؟
۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

خوراک و مسکن دو بلای معیشتی کارگران / دستمزد ۱۴۰۵ باید دوباره ترمیم شود؟

اقتصادایرانی: افزایش ۶۰ درصدی حداقل دستمزد در ابتدای سال نتوانسته فشار فزاینده هزینه‌های زندگی بر خانوارهای کارگری را مهار کند.

 سهمیه سوخت کامیون‌داران کم شد/ دریافت مبالغ غیرمتعارف در برخی جایگاه‌ها
۲۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

سهمیه سوخت کامیون‌داران کم شد/ دریافت مبالغ غیرمتعارف در برخی جایگاه‌ها

نایب‌رئیس کانون کامیون‌داران گفت: سهمیه گازوئیل کامیون‌داران کاهش یافته است و هیچ توضیح مشخصی در مورد چرایی این موضوع به کامیون داران داده نشده است. در این شرایط کامیون‌داران ناچار می‌شوند نیاز خود را از بازار آزاد تأمین کنند؛ جایی که گازوئیل با قیمت‌های بسیار بالاتر عرضه می‌شود.

 میزبانی بورس کالا از عرضه ۳.۲ میلیون تن محصول
۱ ساعت قبل / سایت سنا

میزبانی بورس کالا از عرضه ۳.۲ میلیون تن محصول

تالارهای بورس کالای ایران امروز یک‌شنبه ۲۲ شهریور میزبان عرضه ۳ میلیون و ۲۵۹ هزار و ۳۹۲ تن انواع محصول است. تمرکز عرضه‌های امروز بر روی سنگ آهن و سیمان است.

 رشد ۳درصدی اقتصاد جهان زیر سایه جنگ
۱۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

رشد ۳درصدی اقتصاد جهان زیر سایه جنگ

اقتصاد جهان با وجود ادامه جنگ در خاورمیانه و شوک قیمت انرژی، همچنان در مسیر رشد قرار دارد. IMF پیش‌بینی کرده رشد اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۶ به حدود ۳ درصد برسد؛ با این حال، افزایش قیمت انرژی، تورم، بدهی سنگین دولت‌ها و نااطمینانی‌های ژئوپلیتیک همچنان چشم‌انداز اقتصاد جهان را تهدید می‌کنند.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026