قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۲

افزایش دوباره طلا / قیمت طلا جهانی امروز پنجشنبه ۱۲ شهریورماه

قیمت طلا جهانی در معاملات روز پنجشنبه ۱۲ شهریور بازار جهانی، تحت تاثیر کاهش ارزش دلار و کاهش بازده اوراق خزانه آمریکا بیش از یک درصد افزایش یافت.
 افزایش دوباره طلا / قیمت طلا جهانی امروز پنجشنبه ۱۲ شهریورماه

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

تبلیغات تبلیغات تبلیغات

صفحه اقتصاد - قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری پس از ثبت پایین‌ترین حد یک ماهه در معاملات روز گذشته، در روز جاری با ۱.۱ درصد افزایش، به ۴۴۳۴ دلار و ۷۰ سنت رسید.

قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا با ۱.۵ درصد افزایش، به ۴۴۸۰ دلار و ۱۰ سنت رسید. …




 اخبار جدید

 حرکت مشکوک چند جنگنده آمریکایی در خلیج فارس/ عکس
۱۷ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

حرکت مشکوک چند جنگنده آمریکایی در خلیج فارس/ عکس

حرکت مشکوک چند هواپیمای آمریکایی در خلیج فارس به ثبت رسیده است.

 نبض مسکونی‌ها در شرق تهران
۴۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض مسکونی‌ها در شرق تهران

دنیای‌اقتصاد: متوسط قیمت پیشنهادی فروش هر مترمربع آپارتمان متوسط متراژ با عمر بنای 10 تا 25سال ساخت در 3منطقه مسکونی شرقی تهران یعنی منطقه 8، 13 و 14 به 189‌میلیون تومان به ازای هر مترمربع رسیده است. این در حالی است که متوسط قیمت فروش در کل شهر تهران در کانال 210‌میلیون تومانی در نوسان است و بنابراین در این 3 منطقه می‌توان خانه‌هایی ارزان‌تر از متوسط شهر یافت.

 قبرستان نو قم توسعه یافراموشی
۲ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

قبرستان نو قم توسعه یافراموشی

بررسی چالش‌های ساختاری و فراموشی نهادی در پروژه باغ‌موزه قبرستان نو قم؛ از تخریب و اعتراضات مردمی تا ضرورت مدیریت مشارکتی و شفاف.

 کاسبی از جنگ در تاریک‌خانه‌های نظامی
۴۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

کاسبی از جنگ در تاریک‌خانه‌های نظامی

دنیای‌اقتصاد: بر اساس اسناد محرمانه سرویس حسابرسی دولتی و بخش بازرسی وزارت دفاع اوکراین، نه تنها هیچ مجازاتی برای فساد مالی، گران‌فروشی و عدم تحویل تسلیحات اعمال نشده، بلکه شرکت‌ها و پیمانکارانی که پرونده‌های مفتوح کلاهبرداری داشته یا تسلیحات معیوب تحویل داده‌اند، مجددا قراردادهای چندصد‌میلیون دلاری جدیدی دریافت کرده‌اند. این خسارات که تنها در سال۲۰۲۴ به حدود 1.2میلیارد دلار رسیده، ضربه سنگینی به بودجه نظامی کشور و توان دفاعی سربازان در خطوط مقدم زده است؛ آن هم در شرایطی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، مدام از متحدان غربی درخواست کمک‌های مالی و نظامی بیشتر می‌کرد.

 نفت ۱۲۰دلاری چقدر نزدیک است؟
۴۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نفت ۱۲۰دلاری چقدر نزدیک است؟

دنیای‌اقتصاد: بازار نفت در حالی هفته جدید را با برنت بالای ۹۶دلار آغاز کرد که قیمت در هفته گذشته ۹درصد جهش کرده بود. اما نکته مهم این است که بازار دیگر صرفا کاهش صادرات ایران را قیمت‌گذاری نمی‌کند؛ ریسک اختلال در کشتیرانی از تنگه هرمز به عامل اصلی صعود قیمت تبدیل شده است.

 «نبرد هرمز» شصتمین روز | گزارش درحال به روز رسانی
۱۳ دقیقه قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» شصتمین روز | گزارش درحال به روز رسانی

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز پنجاه و نهم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۵۴ روز می‌گذرد، ترامپ خبری از وال استریت ژ...

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026