قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۵ دقیقه قبل

حکم پرونده تروریستی خاش صادر شد

رئیس کل دادگستری استان تهران از صدور رأی محکومیت پرونده تروریستی اتوبوس خاش ـ زاهدان خبر داد؛ حمله‌ای که به شهادت ۳۸ نفر از هموطنان‌مان منجر شده بود.
 حکم پرونده تروریستی خاش صادر شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ایران آنلاین:

  عتباتی، رئیس کل دادگستری استان تهران اظهار کرد: یکی از پرونده‌های مهم مطرح‌شده در دادگستری استان تهران پیرامون جنایات ایالات متحده آمریکا، موسوم به پرونده تروریستی اتوبوس خاش ـ زاهدان که به شهادت ۳۸ نفر از هموطنانمان منجر شد، با صدور رأی محکومیت به سرانجام رسید.

به گزارش فارس، وی افزود: رأی صادرشده مفصل است و در بخش‌هایی از آن، موضوع تأمین و جبران خسارات مادی و معنوی خانواده‌های شهدا و همچنین جنبه تنبیهی و بازدارندگی برای جلوگیری از تکرار چنین اقدامات و رفتارهایی در آینده مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: رأی صادرشده مفصل است و در بخش‌هایی از آن، موضوع تأمین و جبران خسارات مادی و معنوی خانواده‌های شهدا و همچنین جنبه تنبیهی و بازدارندگی برای جلوگیری از تکرار چنین اقدامات و رفتارهایی در آینده مورد توجه قرار گرفته است. …




 اخبار جدید

 رئیس مرکز حل اختلاف: ظرفیت‌های بین‌المللی میانجیگری و داوری را شناسایی می‌کنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

رئیس مرکز حل اختلاف: ظرفیت‌های بین‌المللی میانجیگری و داوری را شناسایی می‌کنیم

رئیس مرکز حل اختلاف با اشاره به سفر رئیس قوه قضاییه به هند و حضور در نشست مسئولان عالی قضایی کشورهای عضو بریکس، گفت: موضوعات صلح و سازش، میانجیگری و داوری که در جلسات قبلی در حاشیه قرار داشت، با حضور رئیس قوه قضاییه به متن و بطن جلسات راه یافت و ما نیز از همین امروز برنامه‌های خود را برای توسعه این ظرفیت آغاز خواهیم کرد.

 بقایی: در روز‌های آینده، تفاهم ایران و عمان ثبت خواهد شد
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

بقایی: در روز‌های آینده، تفاهم ایران و عمان ثبت خواهد شد

وزارت امور خارجه تابع تصمیم‌هایی خواهد بود که در مراجع ذی‌ربط، از جمله شورای عالی امنیت ملی، اتخاذ می‌شود و قطعاً در این مسیر با تمام توان تلاش خواهیم کرد.

 زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ اخیر باید به‌سرعت احیا شود
۳۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ اخیر باید به‌سرعت احیا شود

در نشست مشترک رئیس‌جمهور، دبیر شورای عالی امنیت ملی، جمعی از اعضای اقتصادی دولت و پیشکسوتان سازندگی دوران دفاع مقدس، ظرفیت‌ها و سازوکارهای همکاری برای تسریع در بازسازی و احیای زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ اخیر بررسی و بر بهره‌گیری از تجارب و توان اجرایی این نیروها در اجرای پروژه‌های اولویت‌دار تأکید شد.

 ترجمه آبرومندانه تسلیم!
۵ ساعت قبل / سایت رجانیوز

ترجمه آبرومندانه تسلیم!


 طائب: دشمن بدعهد، نمی‌تواند از ایران امتیاز بگیرد
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

طائب: دشمن بدعهد، نمی‌تواند از ایران امتیاز بگیرد

جمهوری اسلامی ایران نه بر اساس وعده، بلکه بر اساس اقدام واقعی طرف مقابل تصمیم خواهد گرفت.

 آمریکا زمانی فشار را متوقف می‌کند که اهرم‌هایش کار نکنند
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آمریکا زمانی فشار را متوقف می‌کند که اهرم‌هایش کار نکنند

k: بابک نگاهداری | مرکز پژوهش های مجلس | اغتشاشات | جریان اغتشاش | فشار اقتصادی علیه ایران | فشار اقتصادی

دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ - 7 September 2026