قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱ ساعت قبل

شورای راهبردی پارک ملی گلستان فعال می‌شود

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: شورای راهبردی پارک ملی گلستان فعال می‌شود تا با استفاده از ظرفیت دستگاه‌های مرتبط، زمینه حفاظت و مدیریت بهتر این زیست‌بوم ارزشمند فراهم شود.
 شورای راهبردی پارک ملی گلستان فعال می‌شود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ایران آنلاین:

شینا انصاری روز سه شنبه در جلسه شورای اداری خراسان شمالی اظهار کرد: پارک ملی گلستان یکی از مهم‌ترین مناطق طبیعی و زیستگاهی کشور است و حفاظت از آن نیازمند برنامه‌ریزی منسجم، همکاری دستگاه‌های مختلف و استفاده از ظرفیت‌های موجود در منطقه است.

به گزارش ایرنا، وی افزود: در راستای تقویت ساختارهای مدیریتی و پشتیبانی از این پارک، شورای راهبردی پارک ملی گلستان فعال خواهد شد و موضوع تعیین ذیحساب مستقل برای این مجموعه نیز در دستور کار قرار می‌گیرد.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: خراسان‌شمالی از زیستگاه‌های ارزشمند جانوری و گیاهی برخوردار است و حفاظت از این زیستگاه‌ها به دلیل تنوع زیستی و اهمیت راهبردی آنها، از اهمیت ملی برخوردار است.

انصاری اظهار کرد: خراسان‌شمالی از ظرفیت‌های قابل توجهی در حوزه تنوع زیستی برخوردار است و وجود چهار پارک ملی با ارزش حفاظتی بالا، اهمیت این استان را در حوزه محیط زیست دوچندان کرده است.

وی افزود: ساریگل اسفراین یکی از متراکم‌ترین زیستگاه‌های پلنگ کشور و میاندشت خراسان‌شمالی نیز یکی از زیستگاه‌های مهم یوزپلنگ آسیایی است که این مناطق به لحاظ زیستگاهی و حفاظتی اهمیت ویژه‌ای دارند.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به سهم مناطق حفاظت‌شده خراسان‌شمالی گفت: حدود هفت درصد از مساحت استان تحت مدیریت مناطق حفاظت‌شده قرار دارد، در حالی که این میزان در برخی استان‌های کشور به حدود ۱۲ درصد می‌رسد و باید متناسب با ظرفیت‌های زیستی استان، موضوع حفاظت از عرصه‌های ارزشمند طبیعی مورد توجه قرار گیرد.

انصاری تاکید کرد: تقویت سازوکارهای مدیریتی و مالی پارک ملی گلستان می‌تواند به بهبود روند حفاظت، تامین امکانات و اجرای برنامه‌های مورد نیاز برای صیانت از تنوع زیستی و منابع طبیعی این منطقه کمک کند.

«شینا انصاری» معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور روز گذشته ضمن حضور در چهارمین همایش ملی یوزپلنگ آسیایی، پاسگاه محیط‌بانی تالاب آق‌قشلاق بجنورد را افتتاح و آغاز به کار پاسگاه محیط‌بانی بردبلند میاندشت جاجرم را به صورت ارتباط رادیویی اعلام کرد. …




 اخبار جدید

 انتخابات شوراها چه زمانی برگزار می‌شود؟ پاسخ مهم چمران
۱۰ دقیقه قبل / سایت اکوایران

انتخابات شوراها چه زمانی برگزار می‌شود؟ پاسخ مهم چمران

رئیس شورای شهر تهران گفت: برای برگزاری انتخابات شوراهای شهر از سوی مجلس، پیشنهادی به شعام داده شد و یک تاریخ را مشخص کردند؛ اما شعام به آن‌ها جواب داد که ابتدا باید پایان جنگ اعلام شود و دو ماه بعد از آن، انتخابات برگزار شود.

 محمدحسنی: پدافند هوایی ارتش با هوشیاری پاسدار حریم آسمان ایران اسلامی است
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

محمدحسنی: پدافند هوایی ارتش با هوشیاری پاسدار حریم آسمان ایران اسلامی است

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با صدور پیامی ضمن تبریک فرارسیدن روز پدافند هوایی، گفت: امروز، پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اتکا به سرمایه عظیم انسانی، دانش و فناوری بومی، تجربه پیشکسوتان و توانمندی نسل جوان و مؤمن خود، تحت فرماندهی و هدایت فرماندهی معظم کل قوا، حضرت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)، با هوشیاری و آمادگی همه‌جانبه، پاسدار حریم آسمان ایران اسلامی است.

 ما در سوریه باختیم، بعد از میلیاردها دلار هزینه و شهدای بسیار؛ مقصر این خطای راهبردی کیست؟/ به نظر من مقصر باید به دادگاه نظامی برده شود/ مقصر غافلگیری در جنگ کیست؟/ ما خطاهای راهبردی خود را نمی پذیریم و حاضر نیستیم بهای آنرا بدهیم/ ویدئو
۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ما در سوریه باختیم، بعد از میلیاردها دلار هزینه و شهدای بسیار؛ مقصر این خطای راهبردی کیست؟/ به نظر من مقصر باید به دادگاه نظامی برده شود/ مقصر غافلگیری در جنگ کیست؟/ ما خطاهای راهبردی خود را نمی پذیریم و حاضر نیستیم بهای آنرا بدهیم/ ویدئو

معاون پیشین سپاه قدس و استاندار اردبیل در زمان احمدی نژاد گفت: اشکالی در جمهوری اسلامی هست و آن اینکه ما خطاهای راهبردی خود را نمی پذیریم و حاضر نیستیم بهای آنرا بدهیم.

 هشدار سردار نقدی به آمریکا؛ جنگ دوباره با ایران به نفع واشنگتن نیست
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

هشدار سردار نقدی به آمریکا؛ جنگ دوباره با ایران به نفع واشنگتن نیست

مشاور ارشد فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با بیان اینکه اولویت کنونی ایران نه جنگ و نه مذاکره، بلکه دستیابی به «بازدارندگی» است، تاکید کرد که آمریکا در صورت اتخاذ تصمیم عقلانی، وارد جنگی دیگر با ایران نخواهد شد.

 عطریانفر: بکار بردن واژه «پول نداریم» از سوی پزشکیان ایرادی ندارد! / حرف قائم‌پناه درباره غنی‌سازی اشتباه بود + فیلم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

عطریانفر: بکار بردن واژه «پول نداریم» از سوی پزشکیان ایرادی ندارد! / حرف قائم‌پناه درباره غنی‌سازی اشتباه بود + فیلم

عضو شورای اطلاع رسانی دولت چهاردهم در گفت‌و‌گو با SNNTV تأکید کرد که نمی‌توان به دلیل بیان واقعیت و صداقت رئیس جمهور به او ایراد گرفت.

 صحیت‌های اخبر جبلی خطاب به رئیس‌جمهور بود؟
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

صحیت‌های اخبر جبلی خطاب به رئیس‌جمهور بود؟

رییس سازمان صداوسیما که در اختتامیه جشنواره پژواک چنین عنوان کرده بود که «دیدن صداوسیما یک افتخار است»، در حاشیه همین جشنواره با این پرسش مواجه شد که آیا این اظهار نظر خطاب به رییس جمهور و در واکنش به اظهارنظر اخیرش درباره برنامه‌های صداوسیما بوده است که توضیح داد: «این عرض به هیچ وجه متوجه فرد خاصی یا مسئول خاصی در کشور نبود و صرفاً به عنوان یک یادآوری از قداست کار رسانه ملی مطرح شد.»

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026