قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۲۷ ساعت قبل

وزیر فرهنگ: پرچم می‌تواند نقطه اتکا و مدار وحدت اجتماعی باشد

آیین بزرگداشت روز ملی پرچم جمهوری اسلامی ایران با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
 وزیر فرهنگ: پرچم می‌تواند نقطه اتکا و مدار وحدت اجتماعی باشد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ایران آنلاین:

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در روز ملی پرچم و در جمع خبرنگاران گفت: پرچم برای همه ملت‌ها جایگاه ویژه‌ای دارد، اما برای ما به‌عنوان کشوری که در معرض تهاجمات و خطرها بوده‌ایم، نماد همبستگی، غرور ملی و نشان‌دهنده تاریخ و تمدن کشور است.

وی با اشاره به آیین‌نامه اخیر دولت درباره پرچم، اظهار کرد: نقش دستگاه‌های مختلف در این آیین‌نامه دیده شده است و وزارت فرهنگ نیز در حوزه‌های تبلیغاتی، رسانه‌ای، تولید کلیپ‌های کوتاه و آثار سینمایی وظایفی برای تقویت تعلق به پرچم بر عهده دارد. این فعالیت‌ها نباید به شکل کلیشه‌ای و تبلیغاتی انجام شود، بلکه باید به‌صورت نرم، پرچم را به‌عنوان بخشی از شناسنامه ملی در فضای اجتماعی تثبیت کرد.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه در چند دهه گذشته شاید آن‌طور که باید به پرچم توجه نشده است، گفت: حضور مردم در تجمعات ۱۲ روزه و جنگ رمضان نشان داد که با وجود تفاوت در عقاید و دیدگاه‌ها، پرچم می‌تواند نقطه اتکا، ارتباطی و مدار وحدت اجتماعی باشد.

  …




پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵ - 24 September 2026