قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۳۷ دقیقه قبل

کنکور چه تغییری کرد؟

بر اساس مصوبه جدید، در کنکور ۱۴۰۵ نمرات امتحانات نهایی پایه یازدهم فقط به‌ صورت «تأثیر مثبت» و نمرات پایه دوازدهم به‌ صورت «تأثیر قطعی» در نتیجه کنکور اعمال می‌شود. سهم سوابق تحصیلی نیز همچنان ۶۰ درصد خواهد بود.
 کنکور چه تغییری کرد؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ایران آنلاین:

  وزارت علوم اعلام کرد: بر اساس مصوبه جدید، در کنکور ۱۴۰۵ دروس مؤثر پایه یازدهم مطابق مصوبات اسفندماه ۱۴۰۳ آموزش و پرورش و شورای سنجش و پذیرش تعیین می‌شوند.

به گزارش ایسنا، از کنکور ۱۴۰۷ به بعد نیز اختیار تعیین تعداد دروس مؤثر در سوابق تحصیلی به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شده است؛ با این شرط که تعداد این دروس از تعداد مصوب فعلی کمتر نباشد.

نکته مهم اینکه در کنکور ۱۴۰۵، نمرات پایه یازدهم فقط در صورت کمک به تراز نهایی داوطلب اثرگذارند، اما معدل پایه دوازدهم به‌ صورت قطعی در نتیجه پذیرش رشته‌های پرطرفدار محاسبه خواهد شد.

انتهای پیام/ …




 اخبار جدید

 فیلم ؛ هوادار پرسپولیس: خداداد عزیزی یک گل برای ایران زده و نان آن را می‌خورد
۴۲ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ هوادار پرسپولیس: خداداد عزیزی یک گل برای ایران زده و نان آن را می‌خورد

هوادار پرسپولیس پیش از شروع بازی مقابل ذوب‌ آهن، گفت: خداداد عزیزی یک گل زده برای ایران و فقط نان آن را می‌خورد.

 لحظه حمله موشکی انصارالله یمن به تجهیزات نظامی مزدوران عربستان سعودی در اردوگاه الودیعه
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

لحظه حمله موشکی انصارالله یمن به تجهیزات نظامی مزدوران عربستان سعودی در اردوگاه الودیعه

گروه‌های نظامی یمن تصاویری از لحظه هدف قرار گرفتن کامیون‌های حامل تجهیزات نظامی در اردوگاه الودیعه در مرز عربستان و یمن با موشک‌های بالستیک منتشر کردند و همزمان هشدار دادند حملات و اقدامات عربستان علیه یمن بدون پاسخ نخواهد ماند.

 شعارهای تند هواداران پرسپولیس علیه خداداد عزیزی
۵۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

شعارهای تند هواداران پرسپولیس علیه خداداد عزیزی

هواداران پرسپولیس در جریان بازی تیمشان برابر ذوب آهن علیه خداداد عزیزی شعار دادند و امید عالیشاه را تشویق کردند.

 رئیس قوه قضاییه: حمایت آمریکا از قانون و آزادی، طنز تلخ است - سلام نو
۶ ساعت قبل / سایت سلام نو

رئیس قوه قضاییه: حمایت آمریکا از قانون و آزادی، طنز تلخ است - سلام نو

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه با انتقاد از رویکرد آمریکا در قبال حقوق بشر، قانون و آزادی، این ادعاها را با توجه به عملکرد این کشور در عرصه جهانی، «طنزی تلخ» توصیف کرد.

 ادامه پرداخت معوقات بازنشستگان و چند خبر خوب دیگر...
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ادامه پرداخت معوقات بازنشستگان و چند خبر خوب دیگر...

امروز خبری در رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر توقف پرداخت معوقات بازنشستگان و مستری‌بگیران. اولین خبر خوب بسته خبری امروز، دوشنبه، ۱۶ شهریور را با یک تکذیبیه آغاز می‌کنیم.

 همه کارخانه‌های بزرگ حوزه نفت و پتروشیمی در کشور را از مهندس نعمت‌زاده داریم
۱۷ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

همه کارخانه‌های بزرگ حوزه نفت و پتروشیمی در کشور را از مهندس نعمت‌زاده داریم

نائب رئیس کمیسیون کسب‌وکار یونسکو عنوان کرد: کارخانجات بزرگی که مخصوصاً در حوزه نفت و پتروشیمی در حال حاضر فعالیت دارند، همه را از مهندس نعمت زاده داریم.

دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ - 7 September 2026