قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۲ ساعت قبل

مرمت و بهسازی بیش از ۹۰۰ هزار مترمربع از معابر شهرقدس

شهردار قدس از مرمت، لکه‌گیری و بهسازی بیش از ۹۰۰ هزار مترمربع از معابر این شهر طی پنج سال گذشته خبر داد و گفت: نهضت آسفالت که از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی مطرح شد، با اجرای طرح‌های گسترده عمرانی در مناطق مختلف شهر دنبال شده است.
 مرمت و بهسازی بیش از ۹۰۰ هزار مترمربع از معابر شهرقدس

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ایران آنلاین:

ایران آنلاین، محمود غلامی:  سعید شهلی با اشاره به اهمیت ساماندهی معابر گفت :احداث، نگهداری و بهسازی معابر از مهم‌ترین حوزه‌های فعالیت شهرداری است که علاوه بر تسهیل تردد و افزایش ایمنی، در ارتقای کیفیت زندگی، بهبود منظر شهری و دسترسی‌های محلی نقش دارد.

وی افزود: در قالب طرح جامع ساماندهی معابر، بیش از ۹۰۰ هزار مترمربع از معابر اصلی و فرعی شهر مرمت، لکه‌گیری یا روکش آسفالت شده است.

شهلی، ساماندهی معابر خاکی را از دیگر اقدامات مهم این دوره دانست و گفت: عملیات زیرسازی، جدول‌گذاری و آسفالت در مناطقی از جمله شهرک‌های فرزان و غدیر اجرا شده و ساماندهی محله ۲۴ متری میثم نیز در دستور کار قرار دارد.شهردار قدس تأکید کرد: با توجه به ساماندهی بخش عمده معابر اصلی، در سال جاری تمرکز مدیریت شهری بر بهسازی کوچه‌ها و معابر فرعی قرار گرفته است و نهضت آسفالت با توجه به نیاز مناطق و مطالبات شهروندان ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام/ …




یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ - 6 September 2026