قیمت طلا امروز




 روزنامه ستاره صبح / ۳ ساعت قبل

باب گفت‌وگو را باز کنید و در تنش را ببندید

جواد امام سخنگو جبهه اصلاحات در آستانه سفر رئیس‌جمهور به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل، پیشنهادهای جبهه اصلاحات را بیان کرد: تاب‌آوری ملت ایران یک سرمایه ملی است؛ اما این سرمایه نباید صرفاً برای تحمل هزینه‌های بیشتر و ادامه فرسایش کشور مصرف شود.
 باب گفت‌وگو را باز کنید و در تنش را ببندید

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

چنانکه باید از این تاب‌آوری برای تقویت قدرت چانه‌زنی ایران و تبدیل مقاومت و ایستادگی مردم به یک دستاورد سیاسی و دیپلماتیک استفاده کرد.

فرصت دیپلماسی

وی با تأکید بر این‌که سفر رئیس‌جمهور به نیویورک در شرایط کنونی فرصتی مهم برای دیپلماسی ایران و پایان دادن به جنگ است، گفت: رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل نباید صرفاً یک حضور تشریفاتی داشته باشد و بلکه باید از این فرصت برای باز کردن مسیر گفت‌وگو برای کاهش تنش و درگیری، رایزنی با طرف‌های مؤثر، فعال کردن ظرفیت‌های میانجیگری استفاده کند.

فرصت‌ها را نباید سوزاند …




چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ - 23 September 2026