قیمت طلا امروز




 سایت روزنامه سازندگی / ۱۶ دقیقه قبل

ضرورت پایان حصر

در دیدار مهدی کروبی و سید‌هادی خامنه‌ای مطرح شد:
 ضرورت پایان حصر

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

در دیدار مهدی كروبی

و سید‌هادی خامنه‌ای مطرح شد: ♦️ضرورت پایان حصر

گروه سیاسی: دیدار مهدی کروبی و سیدهادی خامنه‌ای، پس از سال‌ها فاصله و محدودیت، به فرصتی برای مرور وضعیت امروز کشور؛ از فشارهای اقتصادی و مشکلات معیشتی مردم تا بحران‌های سیاسی و اجتماعی و ضرورت بازگشت به گفت‌وگو تبدیل شد. این دیدار تنها یک گفت‌وگوی دوستانه میان دو چهره سیاسی و روحانی نبود؛ دو روحانی اصلاح‌طلب درباره شرایط داخلی و تحولات خارجی، وضعیت زندگی مردم و فشار سنگین هزینه‌ها و کمبودها، ضرورت حفظ انسجام داخلی و استفاده از همه ظرفیت‌های سیاسی و اجتماعی سخن گفتند و بر ضرورت پایان حصر میرحسین موسوی و زهرا رهنورد تأکید کردند.

در این گفت‌وگو که در منزل سیدهادی خامنه‌ای و با حضور اعضای خانواده مهدی کروبی انجام شد، آخرین مسائل روز و تحولات داخلی و خارجی در کنار دغدغه‌های اقتصادی و اجتماعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. …




 اخبار جدید

 آمریکا زمانی فشار را متوقف می‌کند که اهرم‌هایش کار نکنند
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آمریکا زمانی فشار را متوقف می‌کند که اهرم‌هایش کار نکنند

k: بابک نگاهداری | مرکز پژوهش های مجلس | اغتشاشات | جریان اغتشاش | فشار اقتصادی علیه ایران | فشار اقتصادی

 کیهان: مرعشی باز هم خبر جعل کرد/ مراجع امنیتی و قضایی پیگیری کنند
۵ ساعت قبل / سایت رجانیوز

کیهان: مرعشی باز هم خبر جعل کرد/ مراجع امنیتی و قضایی پیگیری کنند

حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران قبل از حمله غافلگیرانه آمریکا به ایران در جنگ دوازده روزه، به دروغ ادعا کرده بود توافق با آمریکا و سرمایه گذاری ۲۵۰۰ میلیارد دلاری در ایران نزدیک است.

 ترامپ: آمریکا را نجات خواهیم داد!
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ: آمریکا را نجات خواهیم داد!

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در پیامی جنجالی به مناسبت روز کارگر، بار دیگر دموکرات‌ها و مخالفان چپ‌گرای خود را هدف حملات تند قرار داد. او با لحنی کنایه‌آمیز ضمن تبریک این روز، رقبای خود را به تلاش برای نابودی آمریکا متهم کرد و خود را تنها راه پیروزی کشورش دانست.

 پزشکیان: هیچ راهی را نمی‌توان بست؛ باید از فناوری برای خدمت به مردم استفاده کرد
۶ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پزشکیان: هیچ راهی را نمی‌توان بست؛ باید از فناوری برای خدمت به مردم استفاده کرد

مسعود پزشکیان با تأکید بر ضرورت توسعه فناوری و استفاده از ظرفیت داده‌ها گفت: ممکن است عده‌ای از ابزارهای نوین سوءاستفاده کنند، اما نباید به این بهانه مسیر رشد فناوری را مسدود کرد؛ چراکه علم، نوآوری و داده می‌توانند زمینه‌ساز حل مشکلات و بهبود زندگی مردم باشند.

 سگ‌های رباتیک و مغز پلنتیر؛ کالبدشکافی عملیات علی الطاهر
۵ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

سگ‌های رباتیک و مغز پلنتیر؛ کالبدشکافی عملیات علی الطاهر

رژیم صهیونیستی در سال‌های اخیر از رویکرد «جنگ متقارن» به سمت «جنگ الگوریتمیک» حرکت کرده است. استفاده از سگ‌های رباتیک (ربات‌های چهارپا) که توسط سیستم‌های مدیریت داده و تحلیل هوش مصنوعی شرکت «پلنتیر» (Palantir) هدایت یا پشتیبانی می‌شوند، تنها یک پیشرفت فنی نیست، بلکه تغییر در دکترین نظامی است.

 لحظه حمله موشکی انصارالله یمن به تجهیزات نظامی مزدوران عربستان سعودی در اردوگاه الودیعه
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

لحظه حمله موشکی انصارالله یمن به تجهیزات نظامی مزدوران عربستان سعودی در اردوگاه الودیعه

گروه‌های نظامی یمن تصاویری از لحظه هدف قرار گرفتن کامیون‌های حامل تجهیزات نظامی در اردوگاه الودیعه در مرز عربستان و یمن با موشک‌های بالستیک منتشر کردند و همزمان هشدار دادند حملات و اقدامات عربستان علیه یمن بدون پاسخ نخواهد ماند.

دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ - 7 September 2026