قیمت طلا امروز




 سایت اکونیوز / ۲۵ ساعت قبل

واکنش شورای همکاری خلیج فارس به حمله خط لوله نفت عربستان - اکونیو

اقتصاد ایران: وزارت امور خارجه قطر و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس، حمله ادعایی پهپادی از خاک عراق به خط لوله شرق به غرب عربستان را محکوم کردند.
 واکنش شورای همکاری خلیج فارس به حمله خط لوله نفت عربستان - اکونیو

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری  اقتصاد ایران  ،  وزارت خارجه قطر در بیانیه ای اعلام کرد: هدف قرار دادن خط لوله شرق به غرب در عربستان سعودی را با شدیدترین عبارات محکوم می‌کنیم. این وزارتخانه افزود: هدف قرار دادن تأسیسات غیرنظامی و اقتصادی محکوم و نقض قوانین بین‌المللی و تشدید خطرناکی است که موجب تضعیف ثبات منطقه می شود.

وزارت امور خارجه قطر همچنین اعلام کرد که قدردان رویکرد مسئولانه عربستان در حمایت از تلاش‌های دولت عراق برای جلوگیری از استفاده از خاک این کشور برای حمله به سعودی و کشورهای همسایه است.

این وزارتخانه تأکید کرد که کشورش به صورت کامل با عربستان اعلام همبستگی کرده و از تمامی اقداماتی دولت ریاض برای حفاظت از حاکمیت، امنیت و تأسیسات خود، حمایت می‌کند.

از سوی دیگر، «جاسم البدیوی» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس نیز در واکنش به این حمله ادعایی از خاک عراق به عربستان، این حمله را محکوم کرد.

این موضع گیری پس از آن صورت می گیرد که عربستان مدعی شد که منشأ حمله روز پنجشنبه به خط لوله شرق به غرب این کشور، عراق بوده است. …




 اخبار جدید

 احتمال شنیده شدن صدای انفجار در امیدیه
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

احتمال شنیده شدن صدای انفجار در امیدیه

بر اساس اعلام روابط عمومی فرمانداری شهرستان امیدیه بر اثر امحای مهمات احتمال شنیده شدن صدای انفجار در برخی نقاط شهرستان وجود دارد.

 منبع آگاه: ایران برای باز کردن تنگه هرمز 7 شرط را از طریق واسطه به طرف آمریکایی اعلام کرده
۱۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

منبع آگاه: ایران برای باز کردن تنگه هرمز 7 شرط را از طریق واسطه به طرف آمریکایی اعلام کرده

در این تفاهم درباره جزئیات و مشخصات مسیرهای جدید ورود و خروج از تنگه میان ایران و عمان توافق انجام شده است.

 آخرین وضعیت بسته شدن مرزهای ایران و عراق و   پروازهای ایران به عراق + علت اقدام نخست وزیر عراق
۱۲ ساعت قبل / سایت رکنا

آخرین وضعیت بسته شدن مرزهای ایران و عراق و پروازهای ایران به عراق + علت اقدام نخست وزیر عراق

رکنا سیاسی: مرزهای شلمچه و چذابه از بامداد امروز شنبه ۲۱ شهریور تا اطلاع ثانوی بسته شدند و تردد مسافر و کالا در این دو گذرگاه متوقف شده است؛ همزمان وضعیت پروازهای ایران به عراق و سفر تیم فوتبال استقلال به بصره نیز تحت تأثیر قرار گرفته است.

 سخنگوی دولت: باید مقوله انرژی به یک امر اجتماعی تبدیل شود
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سخنگوی دولت: باید مقوله انرژی به یک امر اجتماعی تبدیل شود

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه مدیریت انرژی در شرایط فعلی فراتر از یک موضوع اقتصادی بوده و یک امر اجتماعی است، گفت: دولت با همه توان و در شرایطی که دشمن زیرساخت‌های حیاتی کشور را هدف قرار داده، برای پایداری شبکه تلاش می‌کند و مردم نیز حق دارند خواستار مبارزه با تبعیض و سوءاستفاده از منابع عمومی، به‌ویژه در حوزه استخراج غیرمجاز رمزارز باشند.

 پشت‌پرده این عکس جنجالی؛ خانم بی حجاب که معاون استاندار اصفهان معرفی شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پشت‌پرده این عکس جنجالی؛ خانم بی حجاب که معاون استاندار اصفهان معرفی شد

عکسی که قرار بود یک روایت جنجالی بسازد، با یک بررسی ساده فرو ریخت؛ فردی که در فضای مجازی به‌عنوان معاون اقتصادی استاندار اصفهان معرفی شده، اساساً معاون استاندار نیست.

 کوثری: طرح خروج از NPT به گوشمان هم نخورده است! / احمدی: در این ارتباط چیزی اعلام نشده - مردم سالاری آنلاین
۱۲ ساعت قبل / روزنامه مردم سالاری

کوثری: طرح خروج از NPT به گوشمان هم نخورده است! / احمدی: در این ارتباط چیزی اعلام نشده - مردم سالاری آنلاین

دو تن از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعلام کردند که هیچ موضوعی در ارتباط با خروج ایران از NPT به این کمیسیون اعلام نشده است.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026