قیمت طلا امروز




 سایت اکونیوز / ۳۱ ساعت قبل

سیرک ویتکاف و کوشنر مایه شرمساری است - اکونیوز

اقتصاد ایران: با نزدیک شدن جنگ اوکراین به پنجمین سال خود، هر تلاش جدی برای پایان دادن به خونریزی باید مورد استقبال قرار گیرد؛ اما میان تلاش برای برقراری صل
 سیرک ویتکاف و کوشنر مایه شرمساری است - اکونیوز

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

  به گزارش خبرگزاری  اقتصاد ایران ،  هامیش دو برتون-گوردون، افسر ارشد سابق ارتش بریتانیا و فرمانده پیشین هنگ اول تانک سلطنتی این کشور، در یادداشتی در تلگراف با عنوان «سیرک ویتکاف-کوشنر مایه شرمساری است» نوشت:

با نزدیک شدن جنگ اوکراین به پنجمین سال خود، هر تلاش جدی برای پایان دادن به این خونریزی باید مورد استقبال قرار گیرد. اما میان تلاش برای برقراری صلح و وادار کردن قربانی به تسلیم در برابر متجاوز تفاوتی بزرگ وجود دارد.

هر تلاشی برای مجبور کردن کی‌یف به واگذاری سرزمین‌هایش، صرفاً برای جلب رضایت ولادیمیر پوتین، نه‌تنها توهینی عمیق به مردمی که بهای سنگینی برای دفاع از کشورشان پرداخته‌اند خواهد بود؛ بلکه می‌تواند پیامی خطرناک برای گسترش جنگی بسیار بزرگ‌تر در سراسر اروپا باشد.

پوتین در تنگنا قرار گرفته است. در چنین شرایطی، اینکه استیو ویتکاف و جرد کوشنر، فرستادگان آمریکا، ظاهراً تلاش می‌کنند یک «طناب نجات» به سوی رئیس‌جمهور روسیه بیندازند، باید همه را نگران کند. …




 اخبار جدید

 پنج لایه پاسخ؛ روایتی که هنوز تمام نشده است
۶ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پنج لایه پاسخ؛ روایتی که هنوز تمام نشده است

ورود ایران به مرحله‌ای تازه از پاسخ چندلایه، معادلات جنگ را دگرگون کرده است؛ از شکار زیرسطحی و پهپاد آمریکایی تا حمله به پایگاه‌ها و هدف‌گیری نفتکش‌ها؛ ابتکاراتی که ادعای تضعیف ایران و روایت‌سازی واشنگتن را به چالش کشیده است.

 شنیده شدن صدای انفجار از دریا در جنوب جاسک
۵ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

شنیده شدن صدای انفجار از دریا در جنوب جاسک

حوالی ساعت ۱۹:۲۰ امشب صدای انفجاری از سمت دریا در مناطق جنوبی شهرستان جاسک شنیده شد.

 بازگشت به لبه جنگ
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت به لبه جنگ

آتش درگیری در آب‌های جنوب ایران همچنان شعله‌ور است و به نظر می‌رسد که نقطه پایانی بر این جنگ 6‌ماهه متصور نیست، بلکه احتمالا طرفین از نردبان تنش بالاتر خواهند رفت. شامگاه سه‌شنبه ۸ سپتامبر سنتکام ادعا کرد که نیروهای این فرماندهی در پی دو حمله موشکی بالستیک سپاه پاسداران به یک ناو نیروی دریایی آمریکا در دو روز گذشته، پنج نفتکش حامل نفت خام این کشور را ‌از مدار خارج کرده‌اند. سنتکام همچنین اعلام کرد در پاسخ به آخرین حملات ایران، نفتکش‌هایی را در نزدیکی جزیره خارک و همچنین جاسک را هدف قرار داده است.در پاسخ فوری به این آتش‌افروزی؛ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یکی از بزرگ‌ترین موج‌های موشکی 5 ماه اخیر اعلام کرد پایگاه آمریکایی الازرق اردن را زیر ضربات سهمگین موشک‌های خوشه‌ای قرار داده است.

 ایران یک ابرقدرت نیست و باید به اندازه قدرت واقعی‌اش رفتار کند
۳ ساعت قبل / روزنامه توسعه ایرانی

ایران یک ابرقدرت نیست و باید به اندازه قدرت واقعی‌اش رفتار کند

استاد دانشگاه تهران و کارشناس ارشد مطالعات اسرائیل، معتقد است: ایران باید جایگاه و توان واقعی خود را مبنای تصمیم گیری قرار دهد و نه تصاویری که از قدرت

 امام: زبان گویای او (طالقانی) چون شمشیر مالک اشتر بود
۱ ساعت قبل / سایت جماران

امام: زبان گویای او (طالقانی) چون شمشیر مالک اشتر بود

آیت الله سید محمود طالقانی بعد از عمری تلاش در راه اسلام در نوزدهم شهریور ماه سال 58 رحلت کردند. امام به این مناسبت پیامی صادر کردند.

 جزئیات تازه از تلفات نظامیان آمریکایی در حمله دیشب ایران
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

جزئیات تازه از تلفات نظامیان آمریکایی در حمله دیشب ایران

بنابر بر گزارش صدا و سیما دو فروند از شناور‌های جنگی آمریکایی مورد اصابت قرار گرفته‌اند و تلفاتی نیز داشته‌اند.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026