این بخش بهصورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.
ورزش 3 /لامین یامال در تمرینات امروز صبح بارسلونا شرکت نکرد تا حضورش در دیدار برابر والنسیا در هالهای از ابهام قرار بگیرد.
بارسلونا روز شنبه در کمپ تمرینی خوان گامپر تمرین کرد و یک بازیکن غیبت قابل توجهی داشت: لامین یامال. این وینگر بارسا در جلسه تمرینی پیش از دیدار فردای این تیم مقابل والنسیا به زمین نرفت و همین موضوع باعث نگرانی بسیاری از هواداران این تیم در آستانه این بازی شده است.
یامال صبح زود به مجموعه تمرینی سن خوان دسپی رسید اما ساعت ۱۰ صبح همراه همتیمیهایش وارد زمین نشد. این بازیکن جوان که با انتخاب همتیمیهایش به عنوان یکی از کاپیتانهای این تیم برای فصل جدید رقابتهای لالیگا انتخاب شده است، در جلسه تمرینی امروز بارسا غایب بود. این تیم عصر امروز برای دیدار برای دیدار فردا راهی والنسیا خواهد شد.
…














