مهر / طرح ایتمار بن گویر برای اخراج حدود ۲ میلیون فلسطینی از نوار غزه طی ۷ سال با موانع جدی مواجه است و به نظر می رسد رژیم صهیونیستی قادر به اجرای این طرح نیست.
به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت در گزارشی با اشاره به طرح ایتمار بن گویر وزیر افراطی امنیت داخلی رژیم صهیونیستی مبنی بر اخراج نزدیک به ۲ میلیون فلسطینی از نوار غزه نوشت که این طرح در سال نخست خروج ۲۵۰ هزار فلسطینی و طی سه سال حدود ۱.۱۱ میلیون نفر و در نهایت تا هفت سال ۱.۸۶ میلیون نفر را هدف گرفته است. این در حالی است که جمعیت نوار غزه از ۲.۲ میلیون نفر فراتر میرود.
به نوشته این روزنامه، اجرای طرح نیازمند سرمایهگذاری اولیه رژیم صهیونیستی به ارزش ۳.۱ میلیارد دلار است؛ در حالی که چارچوب تأمین مالی پیشنهادی اسرائیل به ۱۵.۶ میلیارد دلار میرسد که این رقم مشروط به مشارکت بینالمللی و انعقاد توافقنامه با کشورهای پذیرنده است.
موانع اصلی طرح بن گویر …













