قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۲۸ ساعت قبل

پیش‌بینی تولید بیش از ۷۵۰۰ تُن آلوبخارا در فارس | آخرین خبر

مهر/ مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس از آغاز برداشت آلوبخارا در مناطق نیمه‌گرمسیری استان خبر داد و گفت: تولید این محصول امسال از ۷ هزار و ۵۰۰ تن عبور می‌کند. محمدصادق فانی با اشاره به آغاز برداشت آلوبخارا در استان فارس، اظهار کرد: سطح زیرکشت این محصول در استان یک هزار و ۱۲۰ هکتار است و پی
 پیش‌بینی تولید بیش از ۷۵۰۰ تُن آلوبخارا در فارس | آخرین خبر

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

مهر / مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس از آغاز برداشت آلوبخارا در مناطق نیمه‌گرمسیری استان خبر داد و گفت: تولید این محصول امسال از ۷ هزار و ۵۰۰ تن عبور می‌کند.

محمدصادق فانی با اشاره به آغاز برداشت آلوبخارا در استان فارس، اظهار کرد: سطح زیرکشت این محصول در استان یک هزار و ۱۲۰ هکتار است و پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از هفت هزار و ۵۰۰ تن آلوبخارا در فارس تولید شود.

وی افزود: برداشت این محصول از مناطق نیمه‌گرمسیری استان، از جمله شهرستان کازرون، آغاز شده و فرآیند برداشت در مناطق سردسیر فارس مانند بوانات تا اواخر مهرماه ادامه خواهد داشت.

بوانات و خرمبید؛ قطب‌های تولید آلوبخارا در فارس

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس با اشاره به پراکندگی تولید این محصول در استان گفت: شهرستان‌های بوانات، خرمبید، نی‌ریز، سرچهان و کازرون از مهم‌ترین کانون‌های تولید آلوبخارا در فارس به شمار می‌روند.

فانی با بیان اینکه میانگین عملکرد باغ‌های آلوبخارای استان حدود هفت تن در هر هکتار است، ادامه داد: شرایط اقلیمی متنوع فارس ظرفیت مناسبی برای تولید این محصول باغی فراهم کرده است. …




 اخبار جدید

 ۳۴۸۷
۵۰ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

۳۴۸۷

در «پیام ما» می کوشیم از سطح اول اخبار سیاسی فاصله بگیریم و توجه افکار عمومی را به سوژه های مغفول مانده در رسانه های جریان اصلی جلب کنیم.

 رونــق «گوشی‌های خنگ» در بــازار ایــــران
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

رونــق «گوشی‌های خنگ» در بــازار ایــــران

سال‌ها پس از آنکه تلفن‌های هوشمند با صفحه‌های لمسی، اینترنت پرسرعت و انبوهی از اپلیکیشن‌ها تعریف تازه‌ای از موبایل ارائه کردند، حالا گروهی از کاربران دوباره به سراغ دستگاه‌هایی رفته‌اند که بخش عمده این امکانات را ندارند. گوشی‌هایی که در ادبیات تکنولوژی به آنها «دامب‌فون» (Dumbphone) یا به‌عبارتی «گوشی خنگ» گفته می‌شود. نه به این دلیل که بی‌کاربرد هستند، بلکه چون در مقایسه با گوشی‌های هوشمند، برای انجام وظایف محدودتری طراحی شده‌اند: تماس، پیامک و حفظ ارتباط پایه.

 سخنگوی وزارت خارجه قطر: در حال تلاش برای مهار بحران و ایجاد شرایط برای مذاکرات هستیم
۳۲ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

سخنگوی وزارت خارجه قطر: در حال تلاش برای مهار بحران و ایجاد شرایط برای مذاکرات هستیم

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر با بیان اینکه «نمی‌خواهیم درگیری را متوقف کنیم و پس از چند ماه به آن برگردیم»، مدعی شد، در حال تلاش برای مهار بحران و ایجاد شرایط برای مذاکرات هستیم که به یک راه‌حل پایدار منجر شود.

 طلوع گردشگری در سرزمین نخل‌ها
۴ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

طلوع گردشگری در سرزمین نخل‌ها

خوزستان با تکیه بر کشاورزی منحصر‌به‌فرد و گردشگری درمانی، تصویری تازه از توانمندی‌های بومی ارائه می‌دهد

 ۳۳ سال مبارزه برای حق خالکوبی
۵۱ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

۳۳ سال مبارزه برای حق خالکوبی

مجلس ملی کره جنوبی پس از ۳۳ سال انجام خالکوبی توسط افراد غیرپزشک را قانونی کرد؛ رویدادی که به سال‌ها مبارزه مدنی هنرمندان زیرزمینی پایان داد.

 پکن دیگر تشنه نفت نیست
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پکن دیگر تشنه نفت نیست

دنیای اقتصاد: برای سال‌ها، وقتی از آینده بازار نفت صحبت می‌شد، یک فرض تقریبا تغییرناپذیر وجود داشت: هرچه اقتصاد چین بزرگ‌تر شود، مصرف نفت این کشور نیز افزایش خواهد یافت. کارخانه‌های بیشتر، خودروهای بیشتر، حمل‌ونقل بیشتر و شهرهای بزرگ‌تر، همگی به معنای تقاضای بیشتر برای نفت تلقی می‌شدند؛ همین فرض، چین را به یکی از ستون‌های اصلی بازار جهانی نفت تبدیل و هرگونه تغییر در خرید نفت این کشور می‌توانست قیمت‌ها را در سراسر جهان جابه‌جا کند. اما اکنون نشانه‌هایی ظاهر شده که این رابطه دیرینه در حال تغییر است و پیامد آن ممکن است فراتر از یک نوسان فصلی، به بازتعریف نقش چین در معادله جهانی عرضه و تقاضای نفت بینجامد.

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026