قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۶/۱۲

بانک‌های خدمات‌دهنده به اخلالگران ارزی جریمه شدند | آخرین خبر

آخرین خبر/ بانک مرکزی اعلام کرد: بانک‌هایی که زیرساخت‌های تراکنشی برای اخلالگران بازار ارز فراهم کردند، جریمه شدند. در راستای اختیارات قانونی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و به موجب مفاد دستورالعمل رسیدگی به تخلفات اداری - انتظامی ویژه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، تعدادی از بانک‌ها که مق
 بانک‌های خدمات‌دهنده به اخلالگران ارزی جریمه شدند | آخرین خبر

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

آخرین خبر / بانک مرکزی اعلام کرد: بانک‌هایی که زیرساخت‌های تراکنشی برای اخلالگران بازار ارز فراهم کردند، جریمه شدند.

در راستای اختیارات قانونی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و به موجب مفاد دستورالعمل رسیدگی به تخلفات اداری - انتظامی ویژه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، تعدادی از بانک‌ها که مقررات و الزامات ابلاغی مربوط به کارسازی تراکنشهای بانکی مشتریان را رعایت نکرده بودند و زیرساختهای فراهم شده توسط آنها مورد سوء استفاده اخلالگران در بازار ارز، طلا و فلزات گرانبها قرار گرفته بود، مشمول جریمه نقدی شدند و احکام انضباطی مربوط توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران برای آنها صادر شد.

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، چگونگی کارسازی تراکنشهای بانکی مشتریان شبکه بانکی کشور همواره تحت رصد و پایش حوزه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بوده و در صورت مشاهده هرگونه عدم رعایت مقررات و الزامات ابلاغی، اقدامات انضباطی متناسب، موثر و بازدارنده در دستور کار قرار خواهد گرفت.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا

🔹"آخرین خبر" در ایتا

🔹"آخرین خبر" در بله …





 اخبار جدید

 مسیر سبز فرابورس برای ورود شرکت‌های دانش‌بنیان
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

مسیر سبز فرابورس برای ورود شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرعامل فرابورس نیز در خصوص احیای بازار شرکت‌های کوچک و متوسط با اشاره به اینکه اسم این بازار، بازار رشدی شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد بود،

 آزمایشگاه واحد فرآوری طلای هیرد راه اندازی شد
۳۶ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

آزمایشگاه واحد فرآوری طلای هیرد راه اندازی شد

با همت و تلاش سرمایه گذار طرح احداث واحد فرآوری طلای هیرد، نخستین آزمایشگاه تخصصی آنالیز طلا در استان خراسان جنوبی و در جوار کارخانه فرآوری طلای هیرد راه اندازی شد.

 فریب این مدل آیفون‌های کپی برابر اصل را نخورید
۵۸ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

فریب این مدل آیفون‌های کپی برابر اصل را نخورید

هر کالایی که از طریق رویه مسافری وارد شود، اگر در گمرکات اظهار شده باشد، می‌تواند رجیستر شود، اما اگر اظهار نشده باشد، غیر قانونی است و رجیستر هم نمی‌شود.

 تصمیم نهایی تارتار در خصوص بازیکن گرانقیمت پرسپولیس
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصمیم نهایی تارتار در خصوص بازیکن گرانقیمت پرسپولیس

شایعات بسیاری پیرامون عدم علاقه مهدی تارتار به حفظ چندین بازیکن خارجی پرسپولیس شنیده می‌شود.

 قیمت خودروهای هایما+جدول
۲۶ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

قیمت خودروهای هایما+جدول

در جدول زیر قیمت روز انواع هایما را در بازار مشاهده می‌کنید

 عباس آخوندی: مسئله بنیادین ایران، نداشتن شهروند آگاه و کنشگر است/ حاکمیت به‌تنهایی نمی‌تواند توسعه را محقق کند/ کنشگر را می‌شود تربیت کرد؟
۱۹ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

عباس آخوندی: مسئله بنیادین ایران، نداشتن شهروند آگاه و کنشگر است/ حاکمیت به‌تنهایی نمی‌تواند توسعه را محقق کند/ کنشگر را می‌شود تربیت کرد؟

وزیر پیشین راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه یکی از مسائل بنیادین ایران به ضعف نهاد شهروندی بازمی‌گردد، به خبرآنلاین می‌گوید: «حاکمیت بدون حضور شهروندان نمی‌تواند توسعه را محقق کند؛ به اعتقاد او، کنشگر باید بتواند مسائل را به‌درستی صورت‌بندی کند، مطالبه مشخصی از دولت داشته باشد و در صورت مواجهه با ادعاهای نادرست مسئولان، آنها را تشخیص دهد و نقد کند؛ ایده‌ای که پروژه «شهرداد» نیز بر مبنای آن شکل گرفته است.»

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026