قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۶/۱۳

اسموتریچ بر طبل جنگ در کرانه باختری کوبید | آخرین خبر

ایسنا/وزیر دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم ممکن است برای خلع سلاح فلسطینیان و انحصار حمل سلاح در دست نظامیان صهیونیست، ناچار به ورود به یک جنگ در کرانه باختری شود. بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی جنگ طلب رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم ممکن است برای خلع سلاح فلسطینی‌ها و انحصاری کردن حمل سل
 اسموتریچ بر طبل جنگ در کرانه باختری کوبید | آخرین خبر

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ایسنا /وزیر دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم ممکن است برای خلع سلاح فلسطینیان و انحصار حمل سلاح در دست نظامیان صهیونیست، ناچار به ورود به یک جنگ در کرانه باختری شود.

بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی جنگ طلب رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم ممکن است برای خلع سلاح فلسطینی‌ها و انحصاری کردن حمل سلاح در دست نیروهای رژیم صهیونیستی، ناچار به آغاز جنگی تمام‌عیار در کرانه باختری شود.

وی افزود که هدف از هرگونه عملیات نظامی احتمالی، جلوگیری از دسترسی فلسطینیان به سلاح است؛ اظهاراتی که هم‌زمان با تداوم یورش‌ها، حملات و بازداشت‌های روزانه نظامیان رژیم صهیونیستی در شهرها و شهرک‌های کرانه باختری مطرح می‌شود.

این مواضع تهدیدآمیز اسموتریچ در شرایطی بیان می‌شود که کرانه باختری شاهد تشدید روزافزون تنش‌ها، موج گسترده بازداشت‌ها و یورش نظامیان و همچنین افزایش حملات شهرک‌نشینان صهیونیست علیه شهروندان فلسطینی و اموال آنان است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا

🔹"آخرین خبر" در ایتا

🔹"آخرین خبر" در بله …




پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026