قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۶/۱۱

فیلم کوتاه خودِ او، در جشنواره پورتوبلو لندن

فیلم کوتاه «خودِ او» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی محمد مهدوی، در نخستین حضور جهانی خود به سی‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم پورتوبلو لندن راه یافت.
 فیلم کوتاه خودِ او، در جشنواره پورتوبلو لندن

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این فیلم کوتاه که فیلمنامه آن را کیمیا روحی، محمد مهدوی و مهری شاهی نوشته‌اند، قرار است در جشنواره‌ای به نمایش درآید که از سال ۱۹۹۶ با هدف حمایت از فیلمسازان جدید و نمایش آثار در قالب‌های متنوع فعالیت می‌کند.

جشنواره مستقل پورتوبلو از رویداد‌های شناخته‌شده سینمای مستقل در لندن است و از آن با عناوینی همچون «جشنواره فیلم پیشگام»، «بزرگ‌ترین جشن فیلم مستقل در اروپا» و «بزرگ‌ترین جشنواره سینمایی رایگان لندن» یاد شده است. این رویداد همچنین با شعار نمایش «فیلم‌های فردا، امروز» شناخته می‌شود.

سی‌ویکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم پورتوبلو از ۳ تا ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۶، برابر با ۱۲ تا ۲۹ شهریور ۱۴۰۵، در لندن برگزار خواهد شد.

«مرگ پایان نیست، حقیقت از اینجا آغاز می‌شود...» خلاصه داستانی است که برای فیلم کوتاه «خودِ او» منتشر شده است.

منصور غنی جاهد، احسان رحیم‌دل، نسا افرنگه و امید سلیمی بازیگران این فیلم هستند و پخش بین‌الملل آن را کمپانی سینه‌راما به مدیریت نشاط باقری بر عهده دارد. …




 اخبار جدید

 واکاوی تهدید دو سینماگر معروف
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

واکاوی تهدید دو سینماگر معروف

انتشار تصاویری از نوشته‌های توهین‌آمیز و تهدیدآمیز بر دیوار محل سکونت دو سینماگر سرشناس بار دیگر مرز میان نقد چهره‌های فرهنگی و تعرض به حریم خصوصی آنان را به موضوع بحث تبدیل کرده است.

 از گلوله تا غزل؛ روایت جنگ در میدان شعر
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

از گلوله تا غزل؛ روایت جنگ در میدان شعر

وقتی جنگ فقط در میدان نظامی رخ نمی‌دهد و روایت‌ها نیز به بخشی از نبرد تبدیل می‌شوند، شعر می‌تواند سلاح خود را از جنس دیگری انتخاب کند؛ هجو، نقیضه و طنز. سروده‌های اخیر نشان می‌دهد چگونه می‌توان با همین ابزار هم روایت‌های جنگ‌طلبانه را به چالش کشید و هم دردهای جامعه و زخم‌های وطن را به زبان شعر آورد.

 نزاع بر سر اندکی پول بود و چند متر آپارتمان
۲ ساعت قبل / روزنامه توسعه ایرانی

نزاع بر سر اندکی پول بود و چند متر آپارتمان

محمدحسن خدایی در آخرین روزهای تابستان، در اوج گرفتن دوباره منازعات جنگی ایران و امریکا، سخن گفتن از تئاتر بیش از پیش دشوار شده و دیگر نمی توان مثل قبل،

 وزیر فرهنگ: برپایی جشنواره جهانی فیلم فجر به تثبیت شرایط کشور بستگی دارد
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

وزیر فرهنگ: برپایی جشنواره جهانی فیلم فجر به تثبیت شرایط کشور بستگی دارد

شیراز -ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به شرایط تعلیقی پس از جنگ تحمیلی، تاکید کرد که برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر به تثبیت وضعیت کشور در ماه‌های آینده بستگی دارد.

 «جواد مجابی» ؛ روشنفکر جنتلمن
۵۵ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

«جواد مجابی» ؛ روشنفکر جنتلمن

آرمان امروز : هرمز علی‌پور شاعر و منتقد پیشکسوت در پی درگذشت جواد مجابی شاعر، نویسنده، نقاش و منتقد پیشکسوت ادبی و هنری که روز چهاردهم شهریورماه پس از یک دوره بیماری در ۸۷سالگی در تهران از دنیا رفت، در متنی که در اختیار ایسنا، قرار داده، نوشته است: «اولین‌بار که [ ]

 نشست رابطین بین‌الملل مدارس علمیه و مراکز تخصصی حوزه علمیه تهران برگزار شد
۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

نشست رابطین بین‌الملل مدارس علمیه و مراکز تخصصی حوزه علمیه تهران برگزار شد

معاون امور بین‌الملل حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه در دنیای چند قطبی، ایران تنها کشوری است که با آمریکا مستقیما وارد نبرد شده است، گفت: تنها قدرت تمدنی عالم که می‌تواند در برابر تمدن غربی بایستد، تمدن اسلامی است و این خصیصه را چین و روسیه نیز ندارند.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026